ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

تولید ۵۲ میلیون تن زباله الکترونیکی در جهان

  • کد خبر: ۳۲۷۲۱
  • ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
تولید ۵۲ میلیون تن زباله الکترونیکی در جهان
بنا به گزارش منتشر شده از سازمان ملل، در سال ۲۰۱۹ میلادی،۵۲.۷ میلیون تن زباله الکترونیکی در سراسر جهان تولید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی‌میل، زباله‌های الکترونیکی که به عنوان پسماندهای الکترونیکی هم شناخته می شوند، شامل تلفن‌های دور ریخته شده، چاپگرها، تلویزیون‌ها، مسواک‌های برقی و بسیاری از کالاهای الکترونیکی دیگر می‌شوند.

سازمان ملل گزارش داد که میزان زباله‌های الکترونیکی تولید شده در سال ۲۰۱۹ میلادی، ۵۲.۷ میلیون تن(معادل وزن ۳۵۰ فروند کشتی کروز) بوده است.

سهم هر زن، مرد و کودک در کره زمین در تولید این زباله به طور میانگین ۷.۳ کیلوگرم به ازای هر نفر است.

طی پنج سال گذشته، میزان زباله‌های الکترونیکی ۲۱ درصد افزایش داشته و از ۴۳.۶ میلیون تن در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۵۲.۷ میلیون تن در سال ۲۰۱۹ میلادی رسیده است.

سازمان ملل هشدار داد که انتظار می‌رود این میزان تا سال ۲۰۳۰ میلادی به ۷۲.۸ میلیون تن هم برسد.

زباله‌های الکترونیکی برای محیط زیست و سلامتی یک تهدید است. چرا که این زباله‌ها حاوی مواد افزودنی سمی و مواد خطرناکی مانند جیوه هستند که به مغز انسان آسییب می‌رساند.

پس از دور ریختن دستگاه و گرم شدن زباله‌های الکترونیکی، مواد شیمیایی سمی در هوا آزاد شده و به جو هم آسیب می‌رساند.

زباله‌های الکترونیکی همچنین می‌تواند سبب نفوذ مواد سمی به آب‌های زیرزمینی شود و زندگی حیوانات و گیاهان را تحت تاثیر قرار دهد.

اگرچه ۷۱ درصد جمعیت جهان تحت پوشش برخی از سیاست‌ها و قانون‌گذاری‌های مرتبط با زباله‌های الکترونیکی هستند، اما باید در اجرای این قوانین تلاش بیشتری صورت گیرد.

گزارش‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که تنها ۱۷.۴ درصد از ۵۲.۷ میلیون تن زباله الکترونیکی تولید شده در سال ۲۰۱۹ میلادی، به صورت رسمی مستند شده‌ است که به روش مناسب جمع‌آوری و بازیافت شده‌اند.

می‌توان گفت در کل، آسیا با تولید ۴۶.۴ درصد، بزرگترین تولید کننده زباله‌های الکترونیکی بوده است.

پس از آن آمریکا با ۲۴.۴ درصد، اروپا با ۲۲.۳ درصد، آفریقا با ۵.۴ درصد و اقیانوسیه با ۱.۳ در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->