معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم

  • کد خبر: ۳۲۷۳۱۹
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما روز شنبه باجدیت در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا حاضر خواهیم شد و با توجه به نحوه حضور طرف مقابل، جمع‌بندی و قضاوت خواهیم کرد که چگونه باید این مسیر را ادامه دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی در جمع خبرنگاران در حاشیه شرکت در مراسم گرامیداشت روز ارتش در سفارت ایران در روسیه در مورد دیدار روز گذشته‌اش با «ولادیمیر پوتین» و اهداف سفرش به مسکو گفت: در این سفر، در وهله نخست، حامل پیام مقام معظم رهبری بودم، پیامی که ایشان نگارش فرموده بودند و مباحث مختلفی را در بر می‌گرفت، هم مسائل منطقه‌ای و هم بحث‌های دوجانبه و همکاری‌هایی که با روسیه در جریان است.

وی افزود: این نامه حاوی نکات مهمی بود که مدنظر مقام معظم رهبری بودند که با رئیس‌جمهور روسیه طرح کنند. ایشان نامه را همانجا قرائت کردند و سپس توضیحات تکمیلی ارائه کردم و بعد، بحث مفصلی درباره همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای داشتیم.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه درباره برخی مسائل منطقه به صورت مفصل و هم تحولات بین‌المللی به ویژه مذاکراتی که به صورت غیرمستقیم بین ما با آمریکا جریان دارد و هم مذاکرات بین روسیه و آمریکا بحث شد.

وی افزود: دیدگاه‌های دو طرف طبیعتا در خصوص این موضوعات مطرح شد. به نظرم خیلی ملاقات مفید و جدی و عملیاتی بود.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در مورد مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا نیز گفت: واقعیت این است که ما از سمت آمریکا، پیام‌های متناقض و متضادی می‌شنویم. اینکه منظور چه هست و چه اهدافی را در بر می‌گیرد مربوط به خودشان است. از نظر ما، آنچه پشت میز مذاکره (غیرمستقیم و با واسطه) بیان می‌شود، ملاک نظر و تعیین‌کننده است.

وی افزود : متقابلا ما نیز در قبال این مواضع، دیدگاه‌های خود را با جدیت و روشنی بیان کرده‌ایم. در این مذاکرات کاملا جدی هستیم.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در این مذاکرات، مواضع ما روشن است و برای طرف مقابل نیز آن را به روشنی بیان کرده‌ایم، سخنان ما تغییر نکرده و تغییر نمی‌کند و اینطور نیست که هر روز به یک شکل، صحبت کنیم و انتظار داریم که طرف‌های مقابل ما هم با جدیت و هم با ثبات رأی و ثبات قدم در مذاکرات حاضر شوند.

وی افزود: در این صورت است که مذاکرات می‌تواند رو به جلو برود و حرکت مفیدی داشته باشد.

وزیر امور خارحه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما روز شنبه با جدیت در مذاکرات غیرمستقیم حاضر خواهیم شد و با توجه به نحوه حضور طرف مقابل، جمع‌بندی و قضاوت خواهیم کرد که چگونه باید این مسیر را ادامه دهیم.

وی تاکید کرد: رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است؛ میزبان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، همچنان دولت عمان است و ما در محلی که میزبان مشخص کند، حاضر خواهیم شد و کماکان وظیفه میانجیگری، واسطه‌گری و برقراری ارتباط غیرمستقیم برعهده وزیر امور خارجه عمان و دولت این کشور است.

عراقچی گفت: بله، شنبه به رم خواهم رفت و دور دوم مذاکرات غیرمستقیم را آغاز خواهیم کرد.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود در جمع خبرنگاران گفت: هم چین و هم روسیه و همه کشورهایی که روابط دور و نزدیکی با ما دارند، اعلام آمادگی کرده‌اند که به پیشرفت روند مذاکره کمک کنند.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود : آمادگی ایران برای بازکردن روند دیپلماسی هرچند به صورت غیرمستقیم توسط همه کشورهایی که با آنها صحبتی داشته‌ام مورد استقبال واقع شده است و همه آنها همزمان اعلام آمادگی کرده‌اند که در این مسیر کمک کنند؛ ما فعلا این کار را از طریق عمان انجام می‌دهیم.  روسیه در این مسیر حتما می‌تواند کمک کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->