پرواز‌ها و سفر‌های هوایی به مشهد در روز میلاد امام رضا(ع) رکورد ۷ ساله را شکست (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۱ مصدوم بر اثر دو تصادف خودرویی در مشهد و گلبهار (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت خونین بر اثر اختلاف خانوادگی | پسر ۱۷ ساله برادرش را به قتل رساند موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر مصرف سوخت و ۹ برابر آلایندگی بیشتری دارند نماینده مجلس تأکید کرد: ضرورت مدیریت آب‌های سطحی و استفاده از روش‌های آبیاری نوین زمین‌های کشاورزی افزایش موارد ابتلا به کرونا در کشور (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۴ استان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند هشدار سازمان حج و زیارت در خصوص کلاهبرداری از زائران سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: ساختار امتحانات نهایی از کنکور ۱۴۰۶ به بعد تغییر نخواهد کرد دستمزد راهنمایان گردشگری در سال ۱۴۰۴ چه میزان است؟ اعلام جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در گروه‌های آزمایشی کنکور تمام مواد غذایی کپک زده را دور بریزید | هیچ قسمتی را نخورید مدیرکل دبیرخانه گزینش وزارت آموزش و پرورش: آزمون استخدامی فرهنگیان به‌زودی برگزار می‌شود مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: تراز یک جامعه، تراز معلمش است سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد
سرخط خبرها

اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها

  • کد خبر: ۳۲۷۴۱۷
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امین حسین رحیمی، درباره صحبت‌های اخیر ریاست جمهوری در زمینه اصلاح برخی قوانین در زمینه تسهیل فرزندخواندگی و عدم رهاشدگی این کودکان بعد از ورود به سن قانونی گفت: در واقع کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست که مطابق قانون با دستور دادستان در اختیار بهزیستی قرار می‌گیرند، در مراکز نگهداری بهزیستی نگهداری می‌شوند تا به سن قانونی یعنی ۱۸ سال برسند. این کودکان بعد از سن قانونی عملا تحت پوشش بهزیستی نیستند و در واقع خودشان مسئولیت خودشان را برعهده می‌گیرند.

 ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا این بچه‌ها به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند.

وزیر دادگستری گفت: نگهداری این کودکان در خانواده بر دو مسیر دارد؛ یک مسیر فرزندخواندگی است که آن شرایط بسیار سختی دارد و بسیاری از خانواده‌ها شرایط اینکه بخواهند کسی را به عنوان فرزند خوانده قبول کنند ندارند. یکی از این شرایط این است که خانواده ملک یا مالی را به نام آن کودک کند اگرچه این موارد خوب است و برای آینده آن کودک است اما الان افراد بسیار زیادی داریم زوجینی که مستاجر هستند و صلاحیت دارند تا سرپرست کودکی را برعهده بگیرند و کودکی هم ندارند اما شرایط قانونی فرزندخواندگی را ندارند.

رحیمی تصریح کرد: ما با اصلاح این آیین‌نامه می‌توانیم این بچه‌ها را به این خانواده‌ها به صورت موقت بدهیم البته این ظاهرش موقت است و این والدین تا هر وقت که بخواهند می‌توانند از این کودکان نگهداری کنند در واقع فرمایش آقای رییس‌جمهور و پیگیری‌هایی که ما انجام دادیم برای این است که این کودکان تا آخر تحت پوشش این خانواده‌ها قرار بگیرند نه تا ۱۸ سالگی و مانند یک فرزندخوانده و یا فرزند واقعی افراد شوند و نگهداری خانواده از این کودکان همیشگی باشد.

وی ادامه داد: مطلبی را هم که آقای رییس جمهور در وزارت دادگستری مطرح کردند برای این بود که ما این کودکان را در بهزیستی نگهداری نکنیم و این کودکان را یا از طریق فرزندخواندگی و یا از طریق تسهیل شرایط به صورت موقت به خانواده‌ها بدهیم. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.

وزیر دادگستری همچنین درباره قاچاق سوخت گفت: رسیدگی به پرونده‌های قاچاق چه قاچاق سوخت و چه قاچاق کالا و ارز در اختیار سازمان تعزیرات حکومتی است و بیش از ۹۰ درصد این پرونده‌ها در سازمان تعزیرات حکومتی بررسی می‌شود. رسیدگی به برخی از موارد که سازمان‌یافته هستند و به صورت از قبل طراحی شده و جمعی هستند و به آن‌ها سازمان‌یافته اطلاق می‌شود یا قاچاق کالاهای ممنوعه با قوه قضاییه است.

وی گفت: آن بخش از رسیدگی‌هایی که در این حوزه مربوط به وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات است با همکاری قوه قضاییه و دادستان‌ها و دادستان کل به طور جدی با این موضوعات برخورد می‌کنند به ویژه درخصوص قاچاق سوخت باتوجه به اهمیت آن برخوردهای لازم صورت می‌گیرد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->