مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو پاسخ عضو شورای نگهبان به برگزاری همزمان انتخابات مجلس و ریاست جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثلات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری قطر به ترامپ چه می‌دانید؟ جان مرشایمر خطاب به ترامپ: درگیری با ایران حماقت است قهرمان خلیج‌فارس | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با فرمانده نیروی دریایی سپاه به‌مناسبت سالروز شهادت سردار «محمد ناظری» هشدار عراقچی درباره پیامد‌های هرگونه سوء‌استفاده از اسنپ‌بک وزارت دفاع روسیه: اوکراین آتش‌بس را ۱۴ هزار و ۴۳ بار نقض کرد حماس: آزادی اسیر آمریکایی مقدمه آتش بس دائم است خبرنگار تلویزیون صهیونیستی اذعان کرد: آزادی الکساندر برای اسرائیل خسارت‌بار است بیانیه حماس درباره آزادی یک اسیر آمریکایی-صهیونیستی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس+تصاویر آمریکا و چین به توافق تجاری دست یافتند وزیر خارجه قطر: اطمینان داریم که امکان توافق میان ایران و آمریکا وجود دارد پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست زلنسکی: منتظر دیدار با پوتین در ترکیه هستم مدنی‌زاده، گزینه وزارت اقتصاد، هفته آینده به مجلس می‌رود اژه‌ای در منزل شهید رئیسی حضور یافت روایت وزیر خارجه عمان از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد دستگاه های اجرایی کشور آغاز شد

  • کد خبر: ۳۲۷۸۰۲
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶
برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد دستگاه های اجرایی کشور آغاز شد
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی از آغاز دو برنامه مهم اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم تحت عنوان «نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا» و «برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد》خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علاءالدین رفیع زاده با اعلام این خبر گفت: وظیفه و تکالیف تمامی دستگاه های اجرایی و متولیان حوزه دولت هوشمند و شرکت های دانش بنیان در این سند تعیین شده است.

وی افزود: برای تدوین این سند مطالعات و نشست های مختلفی با صاحب نظران و افراد با تجربه در این حوزه صورت گرفته است .همچنین برای تدوین این سند سه دستگاه کشور شامل سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  بایکدیگر مشارکت داشته اند  و انشالله با اجرایی شدن این سند شاهد تحولات مهمی در حوزه اداری  و هوشمند سازی دولت خواهیم بود.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور هدف هوشمن دسازی فرایندهای ارائه خدمات دولتی را جلب رضایت مردم دانست وگفت: این سند می‌تواند تحولی در روند هوشمندسازی دولت ایجاد کند و انتظار داریم اقداماتی که بر اساس این سند انجام می‌شود، سرعت انجام کار را نیز افزایش دهد. 

همچنین رفیع زاده به ابلاغ مصوبه مهم تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد و ابلاغ آن توسط معاون اول محترم رییس جمهور به دستگاه های اجرایی اشاره کرد و گفت:  این مساله دغدغه و تاکید مقام معظم رهبری  و همچنین دولت چهاردهم برای حضور نسل جوان و کارآمد در روند اداره کشور بوده است.

وی ادامه داد: هدف اصلی برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد، شناسایی و تربیت نیروهای مستعد و شایسته برای تصدی نقش‌های مؤثر در مدیریت نظام اداری و دستگاه‌های اجرایی کشور است.
معاون رییس جمهور خاطر نشان کرد:هدف این طرح تربیت مدیران جوان و با انگیزه، به عنوان مدیران راهبردی کشور است که فرآیند آن هم به صورت کاملا رقابتی و آزمون سراسری خواهد بود.

 رفیع زاده با اشاره به این که در این طرح کارکنان و مدیران دولتی، دانشگاهیان و همچنین علاقمندان درحوزه بخش خصوص هم می توانند در آزمون شرکت کنند گفت:فرایند مشخصی طراحی شده و افراد تا دوسال تحت آموزش و ارزیابی عملکرد قرار می گیرند که اگر همه مراحل را طی کنند، به عنوان مدیر یار راهبردی،بین دستگاه های اجرایی توزیع خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->