یادی از عباس آفرنده معمار مشهدی مرمتگر گنبد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد | آجر به آجر یک رؤیا «سلامت»، معروفی که باید به آن امر شود راهبرد قرآن در تبدیل حجاب از تابوی جاهلیت به هویت جمعی مسلمانان | انقلاب اخلاقی در پوشش مدیر حوزه‌های علمیه: پاپ فرانسیس نمادی از گفت‌وگوی ادیان و صلح جهانی بود آیات منتخب قرآن کریم برای ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ خواندن روزانه قرآن در مساجد در طرح «تلاوت نور» کلید خورد از ساخت پنج فیلم سینمایی تا شناسایی بازیگران بااستعداد در تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برنامه محفل مورد تحسین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت علی مسعودی (مشهدی): به‌زودی ساخت فیلمی را با موضوع مشهد و امام‌رضا(ع) آغاز می‌کنم ثبت‌نام بیش از ۴ هزار زائر پیاده برای حضور در مشهد طی دهه کرامت ۱۴۰۴ افزایش چشمگیر هزینه سفر به عتبات | سفر زیارتی خانوادگی تا ۱۳۰ میلیون تومان! توزیع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی در حرم مطهر امام‌رضا(ع) کتاب «آقای ورزش»، روایت زندگی شهید علیرضا شمسی‌پور، به سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب می‌آید پخش ۴ انیمیشن با محوریت زندگی امام صادق (ع) اجتماع بزرگ عزاداران امام‌صادق(ع) در مشهد، چهارم اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود بیش از ۸۵ هزار ویزا برای حج تمتع ۱۴۰۴ دریافت می‌شود نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: علم بدون تقوا تهدیدی برای بشریت است حجت‌الاسلام و المسلمین اکبر ایزدی درگذشت از قهرمان سردشت تا دلاوران جزیره مجنون| معرفی سه شهید تازه‌تفحص‌شده خراسانی به بهانه بازگشت آن‌ها به آغوش وطن
سرخط خبرها

خواندن روزانه قرآن در مساجد در طرح «تلاوت نور» کلید خورد

  • کد خبر: ۳۲۸۱۶۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲
خواندن روزانه قرآن در مساجد در طرح «تلاوت نور» کلید خورد
با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در تبدیل مساجد به پایگاه قرآن، در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواندن روزانه قرآن در مساجد توسط ستاد کانون‌های مساجد در طرحی به نام «تلاوت نور» شکل گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد مسجدجامعی، قائم‌مقام رئیس مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی درباره ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری برای تبدیل مساجد به پایگاه قرآن، تاکید کرد: خواندنِ روزانه قرآن در مساجد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط ستاد کانون‌های مساجد در طرحی به نام «تلاوت نور» شکل گرفت. زمانی که بنده مسئولیت وزارت ارشاد را به عهده داشتم، قرآن‌هایی را برای اجرای این طرح چاپ کردیم. در آن زمان خط عثمان طه ترویج می‌شد در صورتی که ما خودمان سبک خوشنویسی داریم.

وی خاطرنشان کرد: این امر کار بسیار پسندیده‌ای است، زیرا احترام به خط و خوشنویسان ایرانی است؛ پیش از این تنها خط عثمانی را داشتیم. در آن زمان طرح دیگری را مد نظر داشتیم که ترجمه مناسبی را پیدا کنیم و پس از یک صفحه قرآن صفحه بعدی ترجمه آن باشد. این طرح همچنان جای کار دارد.

وی همچنین گفت: خواندنِ روزانه قرآن در مساجد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط ستاد کانون‌های مساجد در طرحی به نام «تلاوت نور» شکل گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->