به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلام علی ملانوری اظهار کرد: مردم نقش اساسی در احداث و توسعه ساختمانی مساجد و تأمین هزینههای جاری در کشور داشته و بخشهای حاکمیتی کمترین نقش را در این خصوص داشتهاند که رونق برنامهها و تولید محتوا مثل عمران مادی به حمایت خیران نیاز دارد.
وی افزود: کمکهای مردمی و حمایتهای اجتماعی فعالان صنعتی به جریانهای فرهنگی مساجد به رونق بیشتر فعالیتها و جذب نسل جدید کمک خواهد کرد.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به محدودیت منابع مالی این مراکز ادامه داد: در سالهای اخیر امکان توزیع کتاب در بین کتابخانههای مساجد به دلیل کمبود اعتبارات صورت نگرفته و همین موضوع دغدغههایی را به همراه داشته است.
ملانوری افزود: با وجود کمبود بودجه در ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در ماههای پیش رو بودجهای در بین مراکز فعال توزیع خواهد شد.
وی اضافه کرد: خودیاری و مشارکت عمومی تاکنون مانع از توقف کار بچههای مسجد شده، اما افزایش حمایتها رونق بیشتر فعالیتها را رقم میزند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در شرایط امروز جامعه به کار فرهنگی بیشتری نیاز است که در این میان وفاق و همدلی و دوری از بحثهای اختلافبرانگیز در بین امام جماعت، هیئت امنا، خادم، بسیج و کانونهای مساجد نقش مهمی دارد.
ملانوری خاطرنشان کرد: باید تعاملات بین ارکان مسجد و مردم افزایش یابد و بسترهای همکاری مشترک بین نهادهای فرهنگی و اجتماعی با کانونهای فرهنگی و هنری نیز فراهم و بخشی از فعالیتها نیز بازتعریف شود.
وی بابیان اینکه برگزاری جشنهای دهه کرامت در ۵۰ هزار مسجد کشور یک حرکت بزرگ شبکهای است، تصریح کرد: جشنهای این دهه با مشارکت مردم و اعضای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد برگزار خواهد شد که چنین اتفاقی بدون مشارکت مردم و تنها با ظرفیت حاکمیتی امکانپذیر نیست.
به باور رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور نباید نقش مردم و نهادهای اجتماعی در بزرگداشت و برگزاری مراسمها مورد غفلت واقع شود.
ملانوری از دستگاههای اداری خواست تا گروههای مردمی را در برگزاری مراسمها و رویدادهای فرهنگی و هنری حمایت کنند.
منبع: ایسنا