اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت داوطلبانه مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم

  • کد خبر: ۳۲۸۹۹۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم
رئیس‌جمهور با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بالای قاره آفریقا، گفت: آمادگی داریم در همه دستاوردهای خود با آفریقا شریک شویم و همکاری‌ها را در همه زمینه‌ها توسعه و گسترش دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا که با حضور نمایندگان ۵۱ کشور در سالن اجلاس سران کشور‌های اسلامی برگزار شد، ضمن تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، افزود: برای همه مصدومان آرزوی سلامتی داریم، دستورات لازم به همکاران در وزارت بهداشت داده شده است و امیدواریم که در اسرع وقت بتوانیم مشکلات ایجاد‌شده را رفع کنیم.

پزشکیان در ادامه سخنان خود در جمع میهمانان اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، افزود: همه ما در خانه کوچکی در این دنیا با نام‌هایی مانند آفریقا، آسیا، یا آمریکا زندگی می‌کنیم، اما اگر دیدگاه وسیعی داشته باشیم همه ما بر روی این کره خاکی زندگی می‌کنیم و خداوند نعمت‌هایی را در اختیار ما قرار داده است که می‌توانیم با هم از آن بهره ببریم.

رئیس جمهور با اشاره به آیاتی از قرآن کریم که بشریت را یک امت واحد می‌داند، اظهار داشت: خداوند پیامبران و کتاب را فرستاد که ما انسان‌ها با یکدیگر اختلاف نداشته باشیم و دعوا نکنیم، کتاب خدا حکم بر عدالت و انصاف می‌کند و لذا هر کس باید بر حق خود قانع باشد و متجاوز نباشد، انسان باشد و ارزش‌های انسانی را در وجود خود بپروراند.

پزشکیان تاکید کرد: متاسفانه گروهی متجاوز و زیاده‌طلب هستند که به حقوق دیگران تجاوز کرده و جنایت می‌کنند، گروهی را از سرزمین خود بیرون کردند و کشتند و انسانیت را زیر سوال بردند، اینها در پشت چهره‌های انسانی وحشی‌ترین و جانی‌ترین موجودات روی کره خاکی هستند و بی هیچ واهمه‌ای انسان‌های بیگناه از زن و کودک و پیر و جوان قتل عام می‌کنند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: باور و اعتقاد ما در ایران این است که همه ما از یک ریشه هستیم و همه یک امت واحد هستیم، برتری بین ما و شما وجود ندارد مگر اینکه براساس انسانیت و توانمندی و خدمت بیشتر باشد.

وی افزود: ما آماده‌ایم که تمام دستاورد‌هایی که به دست آورده‌ایم را با شما سهیم باشیم، در سلامت، تجارت، صنعت، کشاورزی، امنیت و صلح و آرامش داشته‌های خود را با شما به اشتراک بگذاریم تا دنیایی درست کنیم که همه انسان‌های کره خاکی بتوانند در رفاه و امنیت و صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.

پزشکیان ادامه داد: باید به هم کمک کنیم و دست به دست هم بدهیم و خانه‌ای مملو از سلامت، عشق، محبت، آزادگی و انسانیت بسیازیم و باید به جای کاشتن بذر نفرت و کینه، اراده و باور دوستی و برادری و محبت را شکل دهیم، با هم رفت و آمد و تجارت داشته باشیم و حق و حقوق یکدیگر را محترم بشماریم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باور و اعتقاد به برادری و محبت است که می‌تواند زندگی در کره خاکی را برای همه ساده‌تر کند، افزود: ما و شما می‌توانیم آینده‌ای را برای همه مردم جهان بسازیم که مملو از عشق، محبت، رحمت و انسانیت باشد.

وی افزود: تجارت و داد و ستد میان ما و شما برای ایجاد آرامش و روح پاکی است که در کنار هم و با هم می‌توانیم داشته باشیم. امیدوارم در فرصتی که در کشور ما حضور دارید، بتوانیم وحدت و انسجام و ارتباط را برقرار کنیم و ما نیز در تمام زمینه‌ها آماده همکاری با کشور‌های آفریقایی هستیم.

پزشکیان اظهار داشت: می‌توانیم و به عنوان یک انسان این وظیفه را در خود می‌بینیم که به هم کمک کنیم تا صلح و انسانیت و آرامش را در کره خاکی خلق کنیم. انسان‌ها خلق شده‌اند تا در خدمت و در کنار یکدیگر بهترین کار، بهترین راه، بهترین خدمت و بهترین حرکت را در محدوده زندگی خود انجام دهد.

در این رویداد ایران میزبان مقامات اتحادیه آفریقا، رئیس‌جمهور، نخست وزیر، وزیران اقتصادی و تجاری، روسای اتاق‌های بازرگانی، تجار، فعالان اقتصادی، روسای بانک‌ها و بیمه، واحدهای تولیدی و مدیران شرکت‌های بزرگ و بین‌المللی کشورهای آفریقایی خواهد بود.

اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نقطه عطفی برای نظام‌مند شدن همکاری‌ها ایران با این قاره است در عین حال قاره آفریقا فرصتی بی‌نظیر برای کشورهای درحال توسعه تجارت است.

کشورهای آفریقای برای گذر از عقب ماندگی تاریخی، نیازمند واردات کالا، خدمات و نیروهای متخصص هستند و به نظر می‌رسد که ایران می‌تواند در این مسیر به کشورهای آفریقایی کمک کند.

در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، بیش از ۷۰۰ تاجر از ۳۸ کشور آفریقایی برای حضور در این رویداد ثبت نام کردند که قرار است بیش از ۵۰ مقام قاره سیاه در سطح وزیر و روسای اتاق بازرگانی از ۲۹ کشور آفریقایی برای حضور در این اجلاس به ایران آمدند.

در این رویداد چهار پنل تخصصی در سطح وزرا در چهار حوزه پتروشیمی، صنایع معدنی و فلزی، کشاورزی و صنایع غذایی و سلامت و دارو برگزار می شود همچنین نشست‌های B۲B (رو در رو) اختصاصی متناسب با پنل‌ها در دستور کار است.

در روز نخست اجلاس چهار پنل تخصصی خواهیم داشت، روز دوشنبه تجار از نمایشگاه ایران اکسپو بازدید خواهند کرد و سه شنبه بعد از برگزاری یک پنل تخصصی در سالن خلیج فارس همراه با هیات‌های دولتی و تجار آفریقایی عازم اصفهان خواهند شد تا در آنجا ضمن برگزاری نشست‌ های تخصصی از بیش از ۱۰ مرکز و کارخانجات صنعتی این استان بازدید کنند. البته در اصفهان حوزه گردشگری و صنایع دستی هم به حوزه‌های یادشده اضافه می‌ شود.

بر اساس این گزارش این اجلاس ۷ تا ۹ اردیبهشت در تهران و ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت در اصفهان برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->