روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبیهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردو خاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند
سرخط خبرها

سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد

  • کد خبر: ۳۲۸۹۹۸
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی، سال ۱۴۰۳ را سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران و اجرای پروژه‌های عمرانی متعدد در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد به‌عنوان یکی از پرترددترین و مهم‌ترین فرودگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۳ شاهد اجرای طرح‌های گسترده و متعددی در زمینه خدمات‌رسانی به مسافران، ارتقای زیرساخت‌های عملیاتی و بهسازی مسیر‌های فرودگاهی بود. این مجموعه که دروازه ورودی میلیون‌ها زائر و مسافر به مشهدمقدس محسوب می‌شود، در سال ۱۴۰۳؛ با اجرای پروژه‌های شاخص عمرانی و مدیریتی گام بلندی در راستای توسعه کیفی و افزایش ایمنی عملیات پروازی برداشت.

محمود امانی‌بنی در راستای تحول در خدمات‌رسانی به زائران و مسافران، اظهارداشت: سال ۱۴۰۳، تمرکز ویژه‌ای بر اجرای پروژه‌های عمرانی با هدف افزایش ایمنی پروازها، بهبود کیفیت خدمات و ارتقای ظرفیت پذیرش مسافران داشتیم و خوشبختانه بسیاری از این پروژه‌ها در شرایطی استاندارد و بدون ایجاد کوچک‌ترین خلل در انجام پروازها، به بهره‌برداری رسید.

وی در خصوص پروژه‌های شاخص سال ۱۴۰۳ افزود: بهسازی اپرون فرودگاه مشهد با احداث ۱۵ اسلب بتنی در مساحت ۸۴۰ مترمربع در استند‌های پارک ۱۱۵ و ۱۱۷ به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان انجام شد. همچنین در راستای ارتقاء ایمنی و ظرفیت پذیرش هواپیماها، پروژه تراش و روکش آسفالت تاکسی‌لاین بخشی از اپرون در مساحت ۶۱۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان عملیاتی شد.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌رضوی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مهم، ترمیم و بهسازی باند ۳۱ راست فرودگاه بین‌المللی مشهد بود که با هدف افزایش ایمنی پرواز‌ها و بهبود زیرساخت‌ها به مرحله اجرا درآمد. نکته قابل توجه این پروژه، انجام آن بدون ایجاد کوچک‌ترین خلل در پرواز‌ها و خدمات‌رسانی به زائران و مسافران بود.

امانی‌بنی همچنین به اتمام پروژه بهسازی آسفالت مسیر ورودی فرودگاه در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: در این پروژه بالغ بر ۹۲ هزار و ۳۲۳ مترمربع آسفالت دولایه توپکا و بیندر در مسیر ورودی و محوطه فرودگاه بهسازی و برای بهره‌برداری از آن، بیش از ۲۲۶ میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریال هزینه شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌رضوی در ادامه فرودگاه‌ها را سنگر خدمت به مردم عنوان و تصریح کرد: هدف ما، رضایت مردم و ارائه سرویس‌های شایسته به زائران رضوی و مسافران داخلی و خارجی است؛ در همین راستا، ممیزی تسهیلات فرودگاهی توسط بازرسان سازمان هواپیمایی کشوری انجام شد و وضعیت خدمات فرودگاهی مورد بررسی قرار گرفت.

امانی‌بنی در پایان با اشاره به یک دستاورد مهم در سال ۱۴۰۳ بیان کرد: فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در این سال موفق به دریافت نظام‌نامه امنیتی (ASP) به‌عنوان نخستین فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران شد که افتخاری برای استان و مجموعه صنعت فرودگاهی به‌شمار می‌رود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->