مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات
سرخط خبرها

اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۹۳۸۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۴
اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود
قرار است در پایان نشست وزیران علوم و آموزش عالی پلتفرم گفت‌وگوی OIC-۱۵، ، بیانیه‌ای تصویب شود که اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشور‌های اسلامی به‌حساب می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار سفیران و نمایندگان کشور‌های عضو پلتفرم OIC-۱۵ در تهران گفت: بر اساس پیشنهاد هیئت شرکت‌کننده جمهوری اسلامی ایران و تایید کشور‌های حاضر در اولین نشست وزیران علوم و آموزش عالی پلتفرم گفت‌وگوی OIC-۱۵ در سال ۲۰۲۳ در آلماتی جمهوری قزاقستان، ایران به عنوان میزبان دومین نشست وزرای این پلتفرم انتخاب شده است.

وی اظهار داشت: هدف این پلتفرم، بهره‌مندی از ظرفیت کشور‌های برتر جهان اسلام در حوزه علوم و فناوری، برای رسیدگی به چالش‌های علمی، فناورانه و آموزش عالیِ عمده‌ای است که کشور‌ها و جوامع مسلمان با آن رو‌به‌رو هستند.

سیمایی افزود: از یک نگاه این پلتفرم در واقع، به‌مثابه موتور پیشران دولت‌های اسلامی است که می‌تواند آنها را به‌سمت جلو حرکت دهد و همین جایگاه برای ما، به‌عنوان سیاست‌گذران، سفرا و فرستادگان امت اسلامی، وظیفه‌ای بزرگ و در عین‌حال دشوار و پرچالش ایجاد کرده است. امیدوارم با همکاری یکدیگر، بتوانیم سهم خودمان را برای غلبه بر این دشواری‌ها و چالش‌ها ایفا کنیم.

وزیر علوم کشورمان گفت: در قلمرو علوم، آموزش و فناوری، سیاست‌های مختلفی در سطوح ملی معرفی شده و درحال اجرا هستند که هرکدام از دولت‌های مسلمان، آنها را به فراخور اولویت‌ها و ظرفیت‌های ملی خودشان اجرا می‌کنند.

وی افزود: ساماندهی نظام ملی نوآوری (NIS)، و تدوین و طراحی برنامه‌هایی که می‌توانند به افزایش سهم علوم و فناوری در توسعه و رشد اقتصادی منجر شوند؛ و همچنین برنامه‌ریزی برای افزایش سهم پژوهش و آموزش در تولید ناخالص داخلی (GDP) و نیز تلاش نظام‌مند برای درگیر کردن و شریک‌سازی لایه‌های مختلف جامعه در ابعاد مختلف علوم وفناوری، همه از سیاست‌گذاری‌های حوزه علوم و فناوری هستند که در کشور‌های اسلامی در حال تدوین و اجرا می‌باشند.

وزیر علوم تاکید کرد: وظیفه ما به‌عنوان نمایندگان و سفرای کشور‌های اسلامی که مسئول پیگیری دیپلماسی علوم و فناوری هستیم، ایجاد هم‌گرایی و هم‌سویی در استراتژی‌ها، سیاست‌ها و برنامه‌های ملی علم، فناوری و نوآوری در سطوح فراملی با بهره‌گیری از فرصت و بستری است که سازمان‌ها، مجامع و ترتیبات چندجانبه بین‌المللی مانند OIC-۱۵ پیش‌روی ما می‌گذارند.

سیمایی اظهار داشت: دومین نشست وزیران پلتفرم گفت‌وگوی OIC-۱۵ که در روز‌های ۱۸ و ۱۹ ماه مه ۲۰۲۵ میلادی در تهران برگزار خواهد شد، یک فرصت و بستر پیشِ‌رو برای دستیابی به‌این هدف کلیدی است.

وی افزود: در دنیایی که اختلافات سیاسی و ایدئولوژیک روزافزون که حالا منافع خودخواهانه اقتصادی فزاینده هم در حال تشدیدکردن آنهاست، یکپارچگی‌های پیشین سیاست‌گذاری چندجانبه را به‌چالش کشیده؛ و در جهانی‌که دگرگونی‌های ساعت‌به‌ساعت، آن‌را به‌سمت جزایر متفرق سیاسی، اقتصادی و ایدئولوژیک سوق می‌دهد، گردهمایی سیاست‌گذاران علوم، فناوری و آموزش عالی کشور‌های مسلمان در تهران، یک فرصت قابل توجه فراهم می‌کند تا در این جهان روبه چندپارگی، در مسیر سیاست‌گذاری هم‌گرا حرکت کنیم.

وزیر علوم گفت: موضوع نشست امسال در رابطه با هوش مصنوعی با عنوان «نوآوری در علوم و فناوری از طریق استفاده از هوش مصنوعی: راهبردی برای تعالی، آینده‌ای روشن برای جهان اسلام» انتخاب شده است؛ و مقرر است در پایان نشست، بیانیه مشترک وزیران عضو کشور‌های OIC-۱۵ تصویب شود، بیانیه‌ای که اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشور‌های اسلامی به‌حساب می‌آید.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->