اکران ۵۰ قاب از مفاخر شهری با تصاویر خادمان امام رضا (علیه‌السلام) در مشهد تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد ۶۹ بیمارستان در مشهد و خراسان رضوی در آماده‌باش کامل برای خدمات‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر نخستین گروه کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد از نجف اشرف بازگشتند (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از یک دستگاه سمی‌تریلر فشرده‌ساز زباله از سوی شهرداری مشهد برای نخستین‌بار در نجف اشرف فعالیت ۱۰۸۰ پاکبان مشهدی در پیرامون حرم امام‌رضا(ع) هم‌زمان با برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین ۱۴۰۴ سومین روز پیاپی آلودگی گردوغبار در کلانشهر مشهد ثبت شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل ناوگان تاکسیرانی برای خدمت‌رسانی در اربعین ۱۴۰۴ فضاسازی مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد مقدس (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۵۱ مرکز اسکان و ۴۵۰ ایستگاه صلواتی در خدمت زائران امام رضا (ع) در مشهد آغاز سرویس‌دهی مترو مشهد فردا از ساعت ۷صبح (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) خدمت امدادگران هلال احمر مشهد در  قلب نجف + عکس صدور ۱۹ هزار روادید برای زائران افغانستانی اربعین در مرز چذابه آماده‌سازی ۲ ایستگاه استقبال از زائر همزمان با ایام پایانی ماه صفر در منطقه ۱۰ مشهد سیاحان غربی از عزاداری برای امام‌حسین (ع) در مشهد قدیم چه نوشته‌اند؟
سرخط خبرها

غیاثی: ۳۲ زمین فوتبال در مناطق حاشیه شهر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۹۷۴۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
غیاثی: ۳۲ زمین فوتبال در مناطق حاشیه شهر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
معاون سلامت و تربیت بدنی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: غیر از ۶ زمین فوتبالی که امروز افتتاح کردیم، تا پایان خردادماه ۳۲ زمین دیگر در مناطق حاشیه شهر افتتاح خواهیم کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سید حسین غیاثی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه، در حاشیه آیین بهره‌برداری از اولین زمین فوتبال چمن مصنوعی استاندار مشهد مقدس و هفت زمین مینی‌فوتبال در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: امروز افتتاحیه هفت زمین چمن روباز فوتبالی را در منطقه سه در حاشیه شهر مشهد داشتیم.

وی افزود: اولین چمن مصنوعی استاندارد شهرداری را در تمامی ادوار در این دوره افتتاح کردیم که امیدواریم اهالی منطقه از آن استفاده کنند و بتوانیم مسابقات در حد لیگ برتر را در آنجا برگزار کنیم.

غیاثی با بیان اینکه رویکرد دوره ششم شورای شهر مشهد حاشیه‌محوری بوده است، عنوان کرد: در این راستا تلاش کردیم تمام امکانات و سخت‌افزار‌ها را در حاشیه شهر پیاده کنیم. غیر از این ۶ زمینی که امروز افتتاح کردیم، تا پایان خردادماه ۳۲ زمین دیگر در مناطق حاشیه شهر افتتاح خواهیم کرد تا سرانه ورزشی مناطق کم‌برخوردار را افزایش دهیم.

معاون سلامت و تربیت بدنی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: تا پایان دوره ششم بزرگ‌ترین کمپ ورزشی مشهد یا حتی شرق کشور را در اقدسیه در شهرداری منطقه ۱۲ افتتاح می‌کنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم با توجه به هم‌افزایی با اداره کل ورزش و جوانان خراسان و ادارات ورزشی سطح استان بتوانیم سرانه ورزشی شهر را افزایش دهیم. بزرگ‌ترین مجموعه ورزشی بانوان را در منطقه ۱۱ در مجموعه مادر و کودک داریم و انشالله بتوانیم یک مجموعه بانوان را در دوره مدیریت ششم افتتاح کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->