آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست بوم توسعه مشارکت های مردمی تشکیل می شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در کشور طی ۵ روز آینده تخصیص اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی برای مرمت ابنیه تاریخی آذربایجان شرقی پذیرش ۱۶ هزار معلول زیارت‌اولی از سراسر کشور در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت دختران بازمانده از تحصیل به کجا خواهد رسید؟ تأسیس ۳۰۰ مدرسه حفظ قرآن در کشور رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج: بیش از ۲ میلیون نفر از سالمندان سارکوپنی دارند ۸ شهر ایران در جمع گرمترین‌های جهان (یکم مرداد ۱۴۰۴) دستگیری سارق خودرو در شهرری آتش زدن مامور پلیس راه در ورودی مشهد جملات عربی پرکاربرد برای زائران اربعین ۱۴۰۴ درخواست اولیا به وزارتخانه رسید نارضایتی بیماران از ویزیت آزاد و زیر بار نرفتن برخی پزشکان برای نوشتن نسخه الکترونیک | پزشک راضی، بیمار ناراضی آیا ادعای خریدوفروش سابقه بیمه تأمین‌اجتماعی صحت دارد؟
سرخط خبرها

تأثیر فعالیت بدنی در میانسالی بر کاهش خطر بروز آلزایمر

  • کد خبر: ۳۲۹۸۴۰
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲
تأثیر فعالیت بدنی در میانسالی بر کاهش خطر بروز آلزایمر
یافته‌های یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که افزایش فعالیت بدنی در افراد میانسال می‌تواند به پیشگیری از بروز بیماری آلزایمر کمک کند؛ درعین‌حال بی‌تحرکی ممکن است برای سلامت مغز مضر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، یافته‌های یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که افزایش فعالیت بدنی در بین افراد ۴۵ تا ۶۵ ساله می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند، در حالی که بی‌تحرکی ممکن است برای سلامت مغز مضر باشد. این نتایج در قالب یک مقاله در مجله Alzheimer's & Dementia منتشر شده است و نیاز به ترویج فعالیت بدنی در میان بزرگسالان میانسال را برجسته می‌کند.

براساس گزارش مدیکال اکسپرس، برآورد می‌شود که ۱۳ درصد از موارد بیماری آلزایمر در سطح جهانی به کم‌تحرکی مربوط باشد.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می‌کند که افراد به طور هفتگی ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط یا ۷۵ تا ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی شدید داشته باشند.

در حالی که تحقیقات گسترده نشان داده‌اند که ورزش با بهبود سلامت قلبی‌عروقی و ذهنی، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد، مطالعات اخیر نشان می‌دهند که فعالیت بدنی ممکن است تأثیر مستقیمی بر آسیب مغزی مرتبط با این بیماری داشته باشد.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه به سه گروه تقسیم شدند: کسانی که به توصیه‌های WHO عمل می‌کردند، کسانی که کمتر از میزان توصیه‌شده فعالیت بدنی داشتند و گروه "بی‌تحرک یا کسانی که هیچ‌گونه فعالیت بدنی در هفته نداشتند.

بتا‌آمیلوئید پروتئینی است که در صورت تجمع در مغز، می‌تواند ارتباطات عصبی را مختل کند و به عنوان اولین رویداد در آلزایمر شناخته می‌شود.

نتایج این مطالعه نشان داد شرکت‌کنندگانی که فعالیت بدنی خود را به سطح توصیه‌شده توسط سازمان بهداشت جهانی افزایش دادند، نسبت به کسانی که بی‌تحرک باقی ماندند یا فعالیت بدنی خود را کاهش دادند، تجمع بتا‌آمیلوئید کمتری در مغز داشتند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->