به گزارش شهرآرانیوز، ملوان با شکست سپاهان غیر از اینکه هواداران تیم اصفهانی را از کسب جامی دیگر محروم کرد باعث شد حداقل شانس پرسپولیس برای صعود به لیگ دوی آسیا از بین برود.
از این جهت که سرخپوشان امیدوار بودند با قهرمانی سپاهان در جام حذفی و نایب قهرمانی این تیم در لیگ بتوانند با کسب رتبه سومی لیگ راهی لیگ دوی آسیا شوند.
اما جدید ترین خبر حاکی از آن است که پرسپولیس در صورت قهرمانی ملوان و صنعت نفت آبادان شانس صعود به لیگ دوی آسیا را خواهد داشت. ازاین جهت که باشگاه ملوان و صنعت نفت هیچ یک مجوز آسیایی ندارند و اگر قهرمان جام حذفی شوند اجازه شرکت در مسابقات آسیایی را نخواهند داشت.
با این شرایط مازیار زارع که دو فصل پیش با تساوی مقابل سپاهان در اصفهان مسبب قهرمانی پرسپولیس شد یک بار دیگر می تواند میلیون هوادار تیم سابقش را با قهرمان کرده ملوان در جام حذفی شاد کند.