واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همه آنچه که باید درباره رژیم میوه خواری بدانید

  • کد خبر: ۳۳۰۲۲۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
همه آنچه که باید درباره رژیم میوه خواری بدانید
هر رژیم غذایی چه بلندمدت و یا کوتاه‌مدت لزوماً برای همه افراد مناسب نیست و خیلی از این برنامه‌ها واقعاً مفید نیستند، خصوصاً در بلندمدت. شما باید شیوه‌ای از تغذیه را در پیش بگیرید که متناسب با شرایط و نیاز‌های خاص شماست.

به گزارش شهرآرانیوز، در دنیای پرتلاطم رژیم‌های غذایی، “رژیم میوه‌خواری” به عنوان یک رویکرد تغذیه‌ای خاص، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این رژیم که بر پایه مصرف غالب میوه‌ها استوار است، وعده‌هایی از جمله سم‌زدایی، کاهش وزن و افزایش انرژی را ارائه می‌دهد. با این حال، پیش از آنکه به طور کامل در این مسیر قدم بگذارید، ضروری است که با آگاهی کامل از جوانب مثبت و منفی آن، تصمیم‌گیری کنید.

همواره به یاد داشته باشید که هیچ رژیم غذایی، چه بلندمدت و چه کوتاه‌مدت، لزوماً برای همه افراد مناسب نیست و بسیاری از این برنامه‌ها، به خصوص در بلندمدت، ممکن است نتایج مطلوبی نداشته باشند. انتخاب شیوه تغذیه مناسب، وابسته به شرایط و نیاز‌های خاص هر فرد است. بنابراین، در این راهنما، تلاش خواهیم کرد تا با بررسی دقیق رژیم میوه‌خواری، اطلاعات جامعی را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید با دیدی باز و آگاهانه، تصمیمی متناسب با شرایط فردی خود اتخاذ کنید.

این را بدانید که سلامت فقط به تغذیه مربوط نیست؛ ورزش منظم، خواب و استراحت کافی و دیگر فاکتور‌ها در سبک زندگی نیز نقش مهمی در سلامت شما دارند.

در رژیم میوه‌خواری چه می‌توانید بخورید؟

در این رژیم فرد باید حداقل نیمی از کالری‌های خود را از میوه‌های خام مثل موز، انگور، سیب و توت دریافت کند. معمولاً ۲۵ تا ۵۰ درصد از کالری باقیمانده از سبزیجات، مغز‌ها و دانه‌ها و غلات کامل گرفته می‌شود. اما رژیم‌های سخت‌تر میوه‌خواری شامل ۹۰ درصد میوه و تنها ۱۰ درصد مغز‌ها و دانه‌ها می‌شوند.

در رژیم میوه‌خواری معمولاً از این هفت گروه استفاده می‌شود. میوه‌های اسیدی: مرکبات و آناناس. میوه‌های کم اسیدی: توت و انجیر. میوه‌های شیرین: موز و انگور و ملون. میوه‌های چرب: نارگیل و زیتون. میوه‌های سبزیجاتی: فلفل‌دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی، خیار و کدوسبز. مغزها: گردو، پسته، بادام درختی، بادام‌هندی و فندق. دانه‌ها: تخم آفتاب‌گردان و تخم کدو

در رژیم میوه‌خواری چه نباید بخورید؟

پروتئین حیوانی: مانند تخم‌مرغ، مرغ، بوقلمون و گوشت

لبنیات: شیر و ماست و پنیر و دیگر فرآورده‌های لبنی

غلات و فراورده‌های آن: مثل جوانه گندم و ماش

نشاسته: انواع سیب‌زمینی

بنشن و حبوبات

غذا‌های فراوری شده

مزایای رژیم میوه‌خواری

یکی از مزایای رژیم میوه‌خواری این است که هر وقت میل داشتید و دلتان خواست می‌توانید میوه بخورید. هیچ قانون سخت و خاصی در مورد میزان خوردن شما وجود ندارد و شما آزادید از سیگنال‌های گرسنگی و اشتهای خود پیروی کنید.

دیگر فواید:. دریافت انواع ویتامین‌ها و املاح و آنتی‌اکسیدان‌ها. کمک به آب‌رسانی بدن. مناسب برای سیرشدن و کاهش وزن

معایب رژیم میوه‌خواری

احتمال کمبود مواد مغذی مهم: مانند پروتئین، چربی، کلسیم، ویتامین‌های گروه B و در نتیجه آنمی، خستگی و بی‌حالی، اختلالات ایمنی و پوکی‌استخوان. احتمال ابتلا به عوارض و مشکلاتی در سلامتی: خصوصاً در مبتلایان به دیابت یا پیش‌دیابت (به دلیل افزایش قندخون و اثر بر حساسیت به انسولین) و مبتلایان به اختلالات پانکراس یا کلیه و ایجاد کتواسیدوز. محدود و خسته‌کننده بودن. احتمال پوسیدگی دندان

آیا رژیم میوه‌خواری انتخاب سالمی برای شماست؟

توصیه‌های استاندارد می‌گویند شما باید هر روز از انواع میوه و سبزی، چربی‌های سالم، غلات و پروتئین و لبنیات استفاده کنید تا یک رژیم غذایی سالم و متعادل داشته باشید. رژیم میوه‌خواری شامل خیلی از این موارد توصیه شده نمی‌شود و نمی‌تواند همه نیاز‌های بدن را به‌خوبی تأمین کند. از طرفی با درپیش‌گرفتن این رژیم ممکن است هوستان برای دیگر غذا‌ها بیشتر شود و دچار پرخوری شوید. همیشه خوب است پیش از شروع یک برنامه غذایی جدید با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

هر رژیم غذایی چه بلندمدت و یا کوتاه‌مدت لزوماً برای همه افراد مناسب نیست و خیلی از این برنامه‌ها واقعاً مفید نیستند، خصوصاً در بلندمدت. شما باید شیوه‌ای از تغذیه را در پیش بگیرید که متناسب با شرایط و نیاز‌های خاص شماست. سلامت فقط به تغذیه مربوط نیست؛ ورزش منظم، خواب و استراحت کافی و دیگر فاکتور‌ها در سبک زندگی نیز نقش مهمی در سلامت شما دارند. بهترین رژیم غذایی همیشه آنی است که متعادل و متناسب با سبک زندگی شما باشد.

در پایان

راه‌های زیادی برای تغییرات در رژیم میوه‌خواری وجود دارد که می‌توانند این الگوی غذایی را سالم‌تر کنند. مثلاً شما می‌توانید یک رژیم غذایی بر پایه میوه داشته باشید و همچنان از دیگر گروه‌های غذایی مانند پروتئین و غلات نیز استفاده کنید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->