مربی اینتر: طارمی یکی از نامزدهای جانشینی لائوتارو است هشدار جباری به ستاره‌های استقلال سیدحسین حسینی، تنها نماینده ایران در جمع بهترین‌های آسیا غیبت ستاره مشهدی ذوب آهن مقابل مس رفسنجان توقف مذاکرات در پرسپولیس خداحافظی رامین رضاییان با استقلالی‌ها؟ + عکس جباری استقلال را تعطیل کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) سیاست شمسایی جواب داد | اولادقباد کوتاه آمد مخالفت تاجرنیا با سرمربیگری جباری در فصل بیست و پنجم پیشنهاد هلندی‌ها برای ستاره سابق استقلال| قایدی در بالاترین سطح آمادگی صلاح در آستانه جاودانگی تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و سلتاویگو | کارلتو امیدوار به معجزه در روز‌های بحرانی مهره ۷ میلیون دلاری در سبد خرید کارتال! آزمون سخت در انتظار ارونوف نیازمند در آب نمک پرسپولیس؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و وایادولید(۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)| برد به لطف ستاره‌ها ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال شد + سوابق داستان یک عکس به روایت فریدون مهریار | جنگی میان جنگنده‌های میدان درباره وضعیت فوتبال ساحلی مشهد | ناآرامی در ساحلی آرام!
سرخط خبرها

مخالفت تاجرنیا با سرمربیگری جباری در فصل بیست و پنجم

  • کد خبر: ۳۳۰۴۵۱
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
مخالفت تاجرنیا با سرمربیگری جباری در فصل بیست و پنجم
رئیس هیئت‌مدیره و نماینده تام‌الاختیار هلدینگ خلیج‌فارس در باشگاه استقلال، با تداوم سرمربیگری جباری در استقلال مخالف است!
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی تاجرنیا با ادامه مربیگری جباری در استقلال مخالف است. این مخالفت بعد از اینکه جویباری به وی اعلام کرده اگر جباری استقلال را قهرمان جام حذفی کرد، او را در رأس کادر فنی نگه داریم، شکل گرفته است.

در عین حال دو عضو دیگر هیئت‌مدیره باشگاه استقلال نیز با ادامه مربیگری جباری در استقلال در صورت رسیدن به جام قهرمانی موافق‌ هستند. به طور قطع، نظر تاجرنیا برآورده خواهد شد؛ چراکه نامبرده از نفوذ قابل‌توجهی در هلدینگ برخوردار است.

البته این اخبار به طور رسمی از سوی باشگاه استقلال و شخص تاجرنیا تأیید نشده است و حتماً اگر تاجرنیا با سؤالاتی در این خصوص از سوی خبرنگاران مواجه شود، موضع دیگری اتخاذ خواهد کرد. اما باید دید که جباری برای تداوم حضور در استقلال علاقه‌مند است یا خیر و بعد از آن درباره مخالفان و موافقان حضور او در استقلال بحث و گفت‌و‌گو کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->