سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد نشست خبری سخنگوی دولت آغاز شد | پیگیری شهرآرانیوز درخصوص کمبود بلیت سفر به مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترفند تازه چینی‌ها برای دور زدن تعرفه‌های ترامپ و صادرات به آمریکا عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان چه گفت؟ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بمباران کارخانه سیمان یمن توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ۲۱ مصدوم برجای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش مدت اعتبار ویزای ورود به ایران برای متقاضیان از آمریکا نامه ایران به شورای امنیت درپی تهدیدات نتانیاهو | هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شد وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با حضور رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر معظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی نتانیاهو تهدید به حمله سنگین به غزه کرد عراقچی پاکستان را به مقصد ایران ترک کرد
سرخط خبرها

محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است

  • کد خبر: ۳۳۰۸۶۱
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است
نماینده ادوار مجلس گفت: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است؛ اگر آمریکا و شخص ترامپ با ویژگی‌هایی که از او سراغ داریم می‌توانست با تهدید امری را پیش ببرد این کار را انجام می‌داد، همچنان که می‌بینیم در زمینه چین روسیه و اروپا نیز نمی‌تواند با زبان تهدید راه خود را پیش ببرد و به همین دلیل نسبت به ایران نیز راه مذاکره را پیش گرفته است که همین امر نشان از این دارد که استقلال ایران برای ترامپ نیز معنادار است.

به گزارش شهرآرانیوز، جهانبخش محبی‌نیا با ارائه ارزیابی از وضعیت مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، اظهار کرد: نفس مذاکره در روابط بین‌الملل، امکانی برای پیشبرد منافع ملی کشورهاست و اولین چارچوب آن حفظ استقلال هر کشوری است که اقدام به مذاکره می‌کند. با وجود مشکلات اقتصادی کشور ما به خوبی توانسته در طول سال‌های بعد از انقلاب از استقلال کشور دفاع و حراست کند و این یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است که البته از دید برخی مغفول مانده و رسانه‌های خارج از کشور نیز در جهت‌دهی به تبلیغات منفی در این زمینه تاثیرگذار بوده‌اند و موجب بی‌اعتنایی به این امر شده‌اند.

وی افزود: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است؛ اگر آمریکا و شخص ترامپ با ویژگی‌هایی که از او سراغ داریم می‌توانست با تهدید امری را پیش ببرد این کار را انجام می‌داد، همچنان که می‌بینیم در زمینه چین روسیه و اروپا نیز نمی‌تواند با زبان تهدید راه خود را پیش ببرد و به همین دلیل نسبت به ایران نیز راه مذاکره را پیش گرفته است که همین امر نشان از این دارد که استقلال ایران برای ترامپ نیز معنادار است.

استاد علوم سیاسی دانشگاه با بیان اینکه در طول ۴۵ تا ۴۶ سال گذشته روابط ایران و آمریکا دچار پیچیدگی‌های فراوان شده است، یادآور شد: کسانی که اندک درک سیاسی از وضعیت دارند نباید تصور کنند با مذاکراتی که اکنون در حال جریان است جشن یا بزمی در راه خواهد بود. هر کس چنین تصوری داشته باشد اشتباه می‌کند و درک درستی از مبانی علوم سیاسی و روابط بین الملل ندارد. البته این ویژگی هم از خود امر مذاکره ناشی می‌شود و هم اینکه تحت هیچ شرایطی برخی دولت‌ها یا کشور‌ها حاضر نیستند توافق میان ایران و آمریکا را پذیرا باشند و طبعاً در این زمینه فتنه‌گری‌های خواهند کرد و بی‌شک شاهد اقدامات آنان علیه مذاکرات هستیم.

محبی‌نیا تصریح کرد: امروز که با نظر رهبری انقلاب و با همت دولت و برخی تغییر معادلات که به فراهم‌شدن امکان‌هایی در نظام روابط بین‌الملل منجر شده، امکان مذاکره ایجاد شده و فرصت دست‌یابی به یک توافق فراهم است، اما در عین‌حال باید با هوشیاری کامل در مذاکرات پیش رویم و همانطور که وزیر امور خارجه هم تاکید کرده، مباحث مختلف در مذاکرات را با حضور تیم‌های تخصصی همان بخش‌ها از جمله اقتصادی، امنیتی، سیاسی و هسته‌ای پیش رود.

وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد امر مذاکره دستخوش زنگار گرفتن شود، افزود: اگر اجازه دهیم چنین وضعیتی بر مذاکرات حاکم شود، می‌تواند منفذی برای کسانی باشد که سر سازگاری با ما ندارند و از این فرصت برای ایجاد موانع یا فتنه‌گری در روند مذاکرات سوءاستفاده کنند. این موضوع باید به‌شدت با مراقبت‌های ما همراه شود تا اجازه چنین احتمالی هرگز پدیدار نشود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->