راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

۶.۶ درصد جمعیت ایران سنگ کلیه دارند

  • کد خبر: ۳۳۱۰۵۰
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶
۶.۶ درصد جمعیت ایران سنگ کلیه دارند
عضو جامعه اورولوژی ایران با اشاره به شیوع سنگ کلیه در ایران گفت: مطالعات ملی نشان می‌دهد ۶.۶ درصد از جمعیت کشور سنگ کلیه دارند و سهم مردان از آن ۲.۲ درصد است که وضعیت جسمی آنها را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد بر این اساس نوشیدن سه لیتر آب در شبانه روز برای جلوگیری از این عارضه ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حسین کاشی افزود: شیوع ابتلا به سنگ کلیه در دنیا 15 درصد است که ایران نیز از این آمار مستنثی نیست.

وی با اشاره به اینکه غلظت املاح آب باعث بروز سنگ کلیه نمی شود تاکید کرد: نخوردن آب برای بدن بسیار مضر است.

به گفته دبیر علمی بیست و هشتمین کنگره جامعه اورولوژی ایران، یکی از شایعترین بیماری اورولوژی بزرگی پروستات بوده که ۶۰ درصد از مردان بالای ۵۰ سال در کشور به آن مبتلا می شوند و لازم است غربالگری به صورت دوره ای انجام دهند.

عضو انجمن اورولوژی ایران نیز با اشاره به اینکه دیابت تاثیر بسزایی در بروز نارسایی کلیه دارد، گفت: دیابت و فشارخون بالا از عوامل مهم نارسایی کلیه هستند و با تشخیص و درمان به موقع می توان از تخریب کلیه ها جلوگیری کرد.

محمد علی زرگر با بیان اینکه مبتلایان به سنگ کلیه مکمل کلسیم مصرف نکنند، ادامه داد: همچنین ۵۰ درصد از افراد کیست کلیه دارند که بیماری خطرناکی نیست.

این اورولوژیست با بیان اینکه بیماری های اورولوژی روی کیفیت زندگی افراد تاثیر زیادی می گذارد، افزود: زنان از ۴۰ سالگی دچار مشکلات لگن می شوند و بی اختیاری ادراری می گیرند و بسیاری از آنها علل ابتلا به این عارضه را نمی دانند در حالیکه باید به اورولوژیست مراجعه کنند.

زرگر تصریح کرد: کمبود پروتیین از علت های بروز سنگ در مثانه است و تغذیه سالم در پیشگیری از وجود این سنگ در کودکان موثر بوده و به والدین توصیه می شود از ارایه غذاهای آماده به فرزندانشان در حد امکان خودداری کنند.

وی با اشاره به وجود هزار و ۴۰۰ اورولوژیست و ۲۰۰ رزیدنت اورولوژی در کشور، اظهار کرد: ایران از نظر رشته اورولوژی، در منطقه رتبه اول را دارد و جراحان اورولوژی کشور بسیار مجرب و توانمند هستند و نیازی به اعزام بیمار به خارج از کشور نیست.

زرگر با اشاره به برگزاری بیست و هشتمین کنگره جامعه اورولوژی ایران در ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت در دانشگاه شهید بهشتی، ادامه داد: سخنرانانی از کشورهای مختلف دنیا نیز در کنگره به صورت مجازی حضور خواهند داشت و ۲ کارگاه آموزشی برای متخصصان و پرستاران اورولوژی برگزار می‌شود.

عضو هیات مدیره جامعه اورولوژی ایران گفت: مشکلات ادراری در بین زنان شایع‌تر است و افراد بالای ۴۰ سال را بیشتر درگیر می‌کند، دیابت و تیروئید کم کاری هم می‌تواند باعث بی اختیاری ادراری شود.

رباب مقصودی با بیان اینکه مشکل عصبی مثانه می‌تواند عملکرد مثانه را دچار اختلال کند، افزود: بیش از ۱۰۰ نفر اورولوژیست زن در کشور فعال است که زنان می‌توانند برای بررسی مشکلات ادراری خود به این متخصصان مراجعه کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->