رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افت تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۱۱۲۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
افت تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۴
از مجموع کل خودرو‌های سواری تولیدی در کشور در یک ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴، ۴۴ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودروی سواری (ایران‌خودرو و سایپا) تولید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق گزارش آماری وزارت صنعت، معدن و تجارت از آمار تجمیعی فروردین ماه، در نخستین ماه از سال ۱۴۰۴، در مجموع ۶۰ هزار و ۴۷۰ دستگاه از انواع خودرو‌ها تولید شده که نسبت به آمار تولید فرورین ماه سال گذشته (معادل ۶۱ هزار و ۷۰۸ دستگاه از انواع خودروها)، افت دو درصدی را رقم زده است.

از این تعداد خودروی تولید شده با سهم ۹۲.۹ درصدی، ۵۶ هزار و ۱۹۱ دستگاه خودروی سواری تولید شده که در مقایسه با ۵۳ هزار و ۳۳۹ دستگاه تولیدی در فرورین ماه سال ۱۴۰۳، ۵.۳ درصد رشد را ثبت کرده است.

در مدت مذکور سال جاری ۳۱۹۷ دستگاه خودروی وانت در کشور با سهم ۵.۳ درصدی تولید شده که در مقایسه با فرورین ماه سال گذشته، بالغ بر ۵۷ درصد کاهش داشته است. طی فرورین ماه سال گذشته ۷۴۵۴ دستگاه وانت در کشور تولید شده بود.

از مجموع کل خودرو‌های سواری تولیدی در کشور در یک ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴، ۴۴ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودروی سواری (ایران‌خودرو و سایپا) تولید شده است. همچنین ۱۱ هزار و ۸۷۶ دستگاه خودروی سواری مونتاژی در کشور در مدت مذکور سال جاری به تولید رسیده است. جمع تولید سواری‌های دو خودروساز داخلی در فرورین ماه سال گذشته، ۴۲ هزار و ۹۳۹ دستگاه ثبت شده و آمار تولید خودرو‌های مونتاژی نیز ۱۰ هزار و ۴۰۰ دستگاه بوده است.

از این ۴۴ هزار و ۳۱۵ دستگاه خودرو سواری تولیدی داخلی، سهم ایران‌خودرو در تولید ۲۸ هزار و ۸۰۱ دستگاه و سهم سایپا ۱۵ هزار و ۵۱۴ دستگاه است که ایران‌خودرو رشد ۲۰.۷ درصدی را نسبت به ۲۳ هزار و ۸۶۳ دستگاه تولیدی در سال گذشته رقم زده، اما سایپا با افت ۱۸.۷ درصدی نسبت به ۱۹ هزار و ۷۷ دستگاه سواری تولیدی در فرورین ماه ۱۴۰۳ رو‌به‌رو شده است.

در فرودین ماه سال جاری به ترتیب ایران‌خودرو با افت ۷۱.۲ درصدی ۳۵۶ دستگاه و سایپا با افت ۵۵.۳ درصدی ۲۷۶۶ درصدی وانت تولید کرده‌اند.

بیشترین سهم تولید گروه صنعتی ایران‌خودرو به محصولات خانواده پژو تعلق دارد، هر چند تولید پژو ۲۰۷ با کاهش ۱۵.۴ درصدی نسبت به سال گذشته به ۹۱۴۰ دستگاه رسید. در مقابل، تولید سورن با رشد بیش از دو برابری به ۷۸۲۸ دستگاه و تولید دنا با افزایش ۱۱ درصدی به ۵۳۴۹ دستگاه رسید. تولید تارا نیز با رشد ۹۶.۴ درصدی ۴۶۷۰ دستگاه ثبت شد. رانا تولیدی در این ماه نداشته است در حالی که در فروردین ۱۴۰۳، تیراژ این محصول به ۹۶۰ دستگاه رسیده بود. هنوز اطلاع رسمی درباره توقف تولید این خودرو منتشر نشده است. همچنین تولید هایما در فروردین‌ماه به هزار و ۴۰۳ دستگاه رسیده، در حالی که سال گذشته تنها ۶ دستگاه از آن تولید شده بود.

در محصولات گروه خودروسازی سایپا، خانواده X۲۰۰ شامل تیبا، کوییک و ساینا با کاهش ۱۶.۶ درصدی به ۹۰۷۰ دستگاه رسید. تولید شاهین نیز با افت ۴۰ درصدی به ۱۹۶۸ دستگاه کاهش یافت.

پارس‌خودرو نیز به‌عنوان زیرمجموعه سایپا، در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ موفق به تولید ۴۴۲۰ دستگاه خودروی سواری شد که نسبت به ۴۸۷۳ دستگاه در مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۹.۳ درصدی را نشان می‌دهد. تولید گروه Q۲۰۰ با کاهش ۲۱ درصدی به ۳۸۴۷ دستگاه و تولید خودروی سهند نیز با رشد قابل‌توجهی از تنها دو دستگاه در سال گذشته به ۵۷۳ دستگاه در فروردین امسال رسید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->