به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسین علویمقدم امروز، ۲۰ اردیبهشتماه، در نشست مشترک کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: کمیسیون ورزش و جوانان برای اولین بار در شورای شهر مشهد شروع به کار کرد.
وی افزود: براساس دغدغهای که داشتیم برای نظاممند کردن حوزه ورزش و حوزهای که امروز به عنوان مهمترین محلل کار فرهنگی و اجتماعی به حساب میآید، نگاه ویژه شورای ششم این بود که بتواند کار خاصی را براساس دغدغه خود انجام دهد.
علویمقدمبا بیان اینکه شورای ششم سه رویکرد را در راس کار خود قرار داد، عنوان کرد: اولین اتفاق مردمیسازی بود. مصوبه پروژههای زودبازده یکی از مهمترین مصوبات شورای ششم بوده که مردم را در تصمیمسازی مدیریت شهری دخیل کردیم و برای بیش از ۳۰۰۰ میلیارد این مردم بودند که در مناطق هدف، بازآفرینی و کمبرخوردار تصمیم گرفتند که در منطقه آنها چه اتفاقی بیفتد.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: دومین رویکرد اعتمادسازی بود که تغییر ریل بودجه شهرداری مشهد به سمت مناطق کمبرخوردار اتفاق افتاد. روزی که به شورا آمدیم حدود ۱۵ درصد بودجه شهرداری مشهد به مناطق کمبرخوردار اختصاص پیدا میکرد، اما امروز نزدیک ۵۰ درصد بودجه شهرداری مشهد به مناطق کمبرخوردار اختصاص پیدا کرده که این تغییر ریل شورای ششم بود.
وی اضافه کرد: رویکرد سوم امیدآفرینی بود که مقام معظم رهبری بارها در جلسات مختلف به این نکته اشاره کردند. شورای ششم مبدع نخستینها بوده که کمیسیون ورزش و جوانان و کمیسیون بانوان و خانواده از این نخستینها است. سال ۱۴۰۰ که به شورا آمدیم، بودجه مصوبه ورزش حدود ۳۰۰ میلیارد شد، اما امروز بیش از دو همت برای حوزه ورزش شورای ششم با اولویت مناطق کمبرخوردار در نظر گرفته شده است.
علویمقدم با اشاره به اینکه ورزش به عنوان یک پدیده اجتماعی و فرهنگی و اصلیترین محللی است که امروز نوجوان و جوان ما میتواند استفاده کند، تصریح کرد: ورزش میتواند بسیار موثر باشد. امروز ورزش همگانی و قهرمانی موثر است و ما در حوزه ورزش بسیار موثر بودیم. در جام رمضان ۲۱ رشته ورزشی و ۱۵ هزار نفر حضور داشتند که فقط در این رویداد درگیر بودند. زیرساختهای ورزشی در حوزه بانوان و رویدادهای موثر داشتیم.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: ورزش مبتنی بر مسجدمحوری را پیگیری کردیم. هر رویکردی داشتیم مسجدمحوری، خانوادهمحوری و محلهمحوری در راس آن بوده است. هرکسی امروز بخواهد در شهر امام رضا (ع) در حوزه ورزش عملیات یا مجموعهای ایجاد کند، پروانه آن رایگان است.
وی اضافه کرد: ما توانستیم کاری انجام دهیم که ورزش در شهر امام رضا (ع) با خانوادهمحوری، محلهمحوری و مسجدمحوری رایگان اداره شود تا از ورزش به عنوان یک پدیده اجتماعی و فرهنگی استفاده کنیم. شعاری که برای شهر امام رضا (ع) انتخاب کردیم، جهانشهر برکت و کرامت بوده، شاید فقط یک بار به کلانشهرهای دیگر بروید، اما شهر مشهدالرضا (ع) نگاه ویژهای میطلبد که پیشنهاد میکنیم دستور کار ویژهای در کمیسیون فرهنگی مجلس انجام شود.