رئیس‌جمهور از بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت بازدید کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزرای خارجه ایران و هند در دهلی‌نو دیدار کردند + فیلم اصلاحیه ساعت کاری ادارات ابلاغ شد؛ آغاز طرح دورکاری از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تأکید نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس بر راه‌اندازی شرکت بازآفرینی در مشهد نایب‌رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: در زمینه ریل‌گذاری، قانون‌گذاری و جایگاه شورا‌ها اتفاقات بسیار خوبی افتاده است عراقچی در دهلی: خواهان کاهش تنش بین هند و پاکستان هستیم + فیلم پاکستان پروازهای چهار فرودگاه بزرگ این کشور را متوقف کرد حفظ آمادگی رزمی و هوشیاری در دفاع از حریم آسمان کشور الزامی است سخنگوی وزارت خارجه: پیوند‌های دوستی ایران و هند ریشه‌های عمیق تاریخی دارد ایران یکی از موضوعات گفت‌وگوی ترامپ و کارنی رایزنی مقام‌های امنیتی هند و پاکستان در اوج تنش‌ها (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقوع چند انفجار‌ در لاهور پاکستان (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: توافق با ایران ساده است و آن‌ را ترجیح می‌دهم نزاع و درگیری نظامیان زن صهیونیست به چاقوکشی ختم شد! اولین رأی‌گیری برای انتخاب جانشین پاپ فرانسیس بی‌نتیجه ماند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج‌فارس تصمیم بگیرم عملیات گسترده یمن علیه اهداف صهیونیستی و آمریکایی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بحران اقتصادی رژیم صهیونیستی در سایه جنگ| تعدیل نیرو گسترده در شرکت‌های اسرائیلی ایرلند ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را به‌شدت محکوم کرد وزیر دفاع پاکستان: آماده یک جنگ تمام‌عیار هستیم (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخست‌وزیر پاکستان، هند را به گرفتن انتقام تهدید کرد تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از ظرفیت مردم برای مقابله با آسیب‌ها دادگستری تهران: مفسدان اقتصادی نتوانستند پرونده ۱.۷ میلیارد دلاری را منحرف کنند وزارت کشور: تا آخر تابستان ۱۴۰۴ همۀ ادارات و بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند + تغییر ساعت کاری و متن اطلاعیه ۴صهیونیست در تیراندازی در کرانه باختری زخمی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی وزارت خارجه به شایعه دیدار پزشکیان و ترامپ معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است شلیک موشک یمن به‌ سوی تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت کشور: تا آخر تابستان ۱۴۰۴ همۀ ادارات و بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند + تغییر ساعت کاری و متن اطلاعیه

  • کد خبر: ۳۳۱۲۶۹
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷
وزارت کشور: تا آخر تابستان ۱۴۰۴ همۀ ادارات و بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند + تغییر ساعت کاری و متن اطلاعیه
وزارت کشور اعلام کرد: ساعت کاری اداره‌ها و بانک ها تا آخر تابستان ۶ صبح تا ۱۳ است و روزهای پنج شنبه تعطیل خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در اطلاعیه وزارت کشور آمده است: 

استانداران محترم سراسر کشور
با سلام و احترام
در اجرای مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۴/۲/۱۶ کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی و به منظور صرفه جوئی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تامین آسایش آحاد مردم و حسب موافقت رئیس جمهور محترم بدینوسیله ساعات کاری کلیه دستگاه ها و موسات عمومی دولتی و غیر دولتی، بانکها، بیمه ها و شهرداریها در بازه زمانی ۱۴۰۴/۲/۲۰ الی ۱۴۰۴/۶/۳۱ از ساعت ۶:۰۰ صبح الی ۱۳:۰۰ تعیین می گردد و روزهای پنجشنبه نیز تا ۱۴۰۴/۶/۳۱ در کل استانهای کشور تعطیل می باشد.

در خصوص ساعات آغاز به کار واحدهای  عملیاتی خدمات رسان، آموزشی و بهداشتی که مستقیماً به مردم ارائه خدمت می نمایند(نظیر بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی و... مطابق با تصویب نامه شماره ۲۴۳۱۸۷ ت ۶۰۱۰۱۱هـ مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۸ هیات وزیران خواهد بود و کسری زمان فعالیت اداری نیز از طریق دورکاری جبران گردد.

ضمناً دمای ساختمان های اداری کلیه دستگاه ها و موسسات عمومی دولتی و غیر دولتی، بانکها، بییمه ها و شهرداریها ۲۷ درجه سانتی گراد تعیین میگردد و ضروری است شهرداری های تابعه استان از روز شنبه مورخ ۱۴۰۴/۲/۲۰ با انجام برنامه ریزی های لازم نسبت به بهره گیری حداکثری از ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری منطبق با ساعات جدید فعالیت در کشور، اقدام و ضمن اطلاع رسانی عمومی در رسانه های محلی، نتیجه اقدامات را به دبیرخانه کارگروه معاونت عمران و توسعه امور شهری و روستانی) اعلام نماید.

 

وزارت کشور: تا آخر تابستان ۱۴۰۴ همۀ ادارات و بانک‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند + تغییر ساعت کاری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->