قلندرشریف: مجموعه ورزشی شهید بوکانی مشهد به زودی بهره‌برداری می‌شود درباره کوچه «دانشگاه ۵» مشهد | رونق مجالس امام‌حسین (ع) در کوچه «باغ روضه‌ها» مقاوم‌سازی سازه‌‎های شهر مشهد با اجرای کامل قوانین برگزاری جلسه کمیته شهرداری‌ها و دهیاری‌های خدمات سفر خراسان رضوی با محوریت هماهنگی خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر هوای مشهد در مرز ناسالم | وضعیت امروز قابل‌قبول، اما شکننده (۷ مرداد ۱۴۰۴) قاب‌هایی برای قهرمانان بی‌مرز | نمایش تصاویر شهدای غیرایرانی عملیات مرصاد در مشهد سرعت مطلوب پروژه غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد | انسداد خروجی میدان شهید فهمیده به بزرگراه شهید چراغچی از هشتم مردادماه تا اطلاع ثانوی افت ۳۰ درصدی ماندگاری زائران در مشهد | مسئله خاموشی برق، چالش‌هایی جدی برای هتل داران خراسان رضوی رقم زده است خدمت به زائران اربعین افتخار ماست درباره میرمرتضی روئین‌تن پدر مطبوعات و چاپخانه‌های خراسان کاروان خودرویی خدمت‌رسانی شهرداری مشهد عازم عتبات عالیات شد+فیلم خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد به زائران حسینی با شعار «مشهد برای حسین (ع)» شهردار مشهد مقدس: خدمت به زائران حسینی، افتخار مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد است آب برخی محلات قاسم‌آباد مشهد فردا سه شنبه (۷ مرداد ۱۴۰۴) قطع خواهد شد وزیر خارجه روسیه: غرب پس از مداخله در ایران برای عملیات در آسیا برنامه‌ریزی می‌کند رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: هم‌افزایی نوآوری و مدیریت شهری در قالب «چالش معکوس» مشهد اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی مشهد
سرخط خبرها

تبدیل ایست‌کار‌های شهرداری مشهد به الگوی ملی

  • کد خبر: ۳۳۱۹۶۱
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
تبدیل ایست‌کار‌های شهرداری مشهد به الگوی ملی
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: ایست‌کار‌های شهرداری مشهد به الگوی ملی تبدیل شده و از سوی رئیس دادگستری استان خراسان رضوی به عنوان یک طرح موفق به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه معرفی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی درخصوص ایست‌کارها در مشهد اظهار کرد: کارگران سرمایه‌های بی‌بدیل جامعه هستند و مدیریت شهری مشهد طی چهار سال گذشته با ایجاد ایست‌کارها، محیطی مناسب و در شأن برای خدمت‌رسانی به این قشر زحمتکش فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه در راستای سامان‌دهی کارگران ساختمانی، با همکاری دادگستری استان و به ویژه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان تفاهم‌نامه‌ای منعقد و طرح سامان‌دهی کارگران ساختمانی اجرایی شد، اظهار کرد: این طرح با هدف ارتقای منزلت کارگران زحمتکش و ایجاد مکانی مناسب برای تجمع این عزیزان و همچنین جمع‌آوری کارگرنما‌ها از سطح شهر عملیاتی شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد اضافه کرد: از زمان راه‌اندازی ایست‌کار‌ها در شهر مشهد تاکنون (اردیبهشت ۱۴۰۴)، ۱۳ هزار کارگر در ۱۱ ایست‌کار ثبت‌نام کرده‌اند و از اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۹ تاکنون بیش از ۸۵۰ هزار اعزام کارگر به پروژه‌های ساختمانی انجام شده که در سال گذشته این رقم به ۱۲۸ هزار مورد رسیده است.

وی تصریح کرد: به گفته معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، اجرای این طرح به عنوان طرح نوین شهری تأثیرات بسیار خوبی در شهر مشهد داشته و به همین دلیل در بسیاری از استان‌ها الگوبرداری شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد اضافه کرد: بهبود شرایط کاری و ارتقای جایگاه اجتماعی کارگران در اولویت برنامه‌های مدیریت شهری قرار دارد و پرداخت دستمزد‌های عادلانه، گسترش پوشش بیمه‌های درمانی و بازنشستگی و حفظ کرامت کارگران ازجمله اهداف اصلی این طرح است.

یعقوبی به معرفی طرح سامان‌دهی کارگران ساختمانی به عنوان طرحی موفق به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه اشاره کرد و گفت: بسیار خوشحالیم که اجرای موفق طرح از سوی مدیریت شهری با حمایت‌های دستگاه قضایی استان اکنون به عنوان الگو به قوه‌قضائیه کشور معرفی شده و مورد استقبال سایر شهر‌ها قرار گرفته است، به نحوی که رئیس‌کل دادگستری استان، طی نامه‌ای، ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران طرح ازجمله مدیریت شهری مشهد، گزارش نتایج مثبت طرح سامان‌دهی کارگران ساختمانی را به معاونت اجتماعی و پیشگیری قوه‌قضائیه اعلام و این طرح را به عنوان الگویی قابل‌تکثیر به سایر شهر‌ها معرفی کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->