حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد ایران خودرو ۵ روز تعطیل شد + جزئیات نظام افزایش حقوق و دستمزد دوبار در سال در دستور کار شورای عالی کار قرار گیرد وام‌های ازدواج و خرد باید فقط با یک ضامن پرداخت شوند قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر صعود قطع برق ۹۰۰ مشترک پرمصرف تجاری و خانگی در خراسان رضوی راه‌اندازی پرواز مشهد ـ زاهدان ـ کویته از فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) صدور مجوز راه‌اندازی خط کشتیرانی پاکستان- ایران دلالی ارز، آفت گردشگری | چرا نرخ ارز در بازار و صرافی‌ها متفاوت است؟ آخرین قیمت معاملات توافقی دلار، (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) کاهش قیمت دینار برای زائران اربعین (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قبوض برق و گلایه‌ها و درخواست شهروندان مشهدی | محاسبه قبوض برق روشن باشد آیا باید منتظر بیت کوین ۵۰۰ هزار دلاری باشیم؟ پیش‌بینی قیمت دلار چهار‌شنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در فضای بی‌اعتمادی معلق ماند
سرخط خبرها

تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امنیت شغلی، مسکن کارگری و کاهش حوادث ناشی از کار

  • کد خبر: ۳۳۱۸۸۶
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امنیت شغلی، مسکن کارگری و کاهش حوادث ناشی از کار
رهبری در دیدار کارگران، به واگذاری کارخانجات در چارچوب اصل ۴۴ قانون اساسی اشاره فرمودند و تأکید کردند که این واگذاری‌ها باید به افزایش تولید و اشتغال کارگران منجر شود، نه به تعطیلی و استفاده نامناسب از زمین‌ها.

به گزارش شهرآرانیوز، نصراله دریابیگی، دبیر اجرایی خانه کارگر و نایب‌رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی، در رابطه با دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: امسال ویژگی‌های خاصی در این دیدار وجود داشت. وزیر تعاون و کار به طرح مسائل کارگران و معیشت آنها در این دیدار پرداختند. آقای میدری در محضر رهبری به مشکلات کارگران و کارآفرینان اشاره کردند و با ظرافت مسائلی، چون معیشت و درمان را مطرح کردند. اشاره کردند که با وجود توجه به ماده ۴۱ قانون کار در تعیین دستمزد کارگران، کارگران باز هم مشکل معیشت دارند. ایشان همچنین به امنیت شغلی کارگران، به ویژه در زمینه قرارداد‌های موقت، تأکید کردند. 

دریابیگی در ادامه به مطرح شدن موضوع امنیت شغلی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین معضلات کارگران ایران، بحث قراردادهاست که در فرمایشات وزیر و رهبری نیز به آن اشاره شد. اجرای صحیح ماده ۷ قانون کار، به ویژه دو تبصره آن، می‌تواند به بهبود وضعیت کارگران و تحقق عدالت اجتماعی کمک کند. در صورت‌عدم اجرای صحیح این قوانین، مشکلات اجتماعی و اقتصادی، از جمله طلاق و ناهنجاری‌های اجتماعی، افزایش خواهد یافت. 

وی ادامه داد: آقای میدری به ارتباط بین بخش خصوصی و دولت اشاره کردند و بیان کردند که حضور کارگران در این فرآیند ضروری است و زمانی بخش خصوصی و ارتباط مثبتش با دولت تجلی پیدا می‌کند که کارگران حضوری مثبت در این عرصه داشته باشند. بر مشارکت کارگران و سهام و مشارکت کارگران در سود سهام کارخانجات اشاره کردند. ایشان در رابطه با تولید ملی و سه‌جانبه‌گرایی مسائلی را مطرح کردند. همچنین بر لزوم پیگیری خواسته‌ها و مطالبات جامعه کارگری تأکید کردند و مقام معظم رهبری نیز این نکات را تأیید فرمودند. 

دریابیگی بیان کرد: رهبری همچنین به واگذاری کارخانجات در چارچوب اصل ۴۴ قانون اساسی اشاره فرمودند و تأکید کردند که این واگذاری‌ها باید به افزایش تولید و اشتغال کارگران منجر شود، نه به تعطیلی و استفاده نامناسب از زمین‌ها. 

نایب‌رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: هم رهبری و هم آقای میدری تاکید داشتند که برای تحقق این مواضع باید مسئولان و در رأس آن وزارت کار اقدامات لازم را انجام دهد. 

دریابیگی گفت: در این دیدار، فضای پرشوری حاکم بود و سخنان آقای میدری از دل کارگران بود و به خوبی مورد استقبال قرار گرفت. همچنین تأکید بر آموزش نیروی کار و تقویت تولیدات داخلی، از دیگر نکات مهم این دیدار بود. 

این فعال کارگری گفت: با اشاره به حوادث تلخی که در حوزه کارگری پیش آمده، مانند حادثه معدن و بندر شهید رجایی، بحث ایمنی کارگران نیز از جمله موضوعات مورد توجه در این جلسه بود. رهبری سلامت کارگران را بسیار مهم دانستند و به نظر من این دیدار به شدت دلسوزانه و پدرانه بود و سخنان رهبری نیز از عمق دل برآمده و بر دل‌های همه نشست. 

دریابیگی در ادامه تاکید کرد: این دیدار، نشانی از اهتمام وزیر کار برای بهبود مسائل و توجه رهبری به مسائل کارگری بود و کارگران با تشویق از این دیدگاه‌ها حمایت خود را اعلام کردند. 

دبیر اجرایی خانه کارگر گفت: امیدواریم که فرمایشات رهبری در دیدار‌های گذشته، به ویژه در مورد توسعه تولید و سرمایه‌گذاری، تأثیرگذار باشد. ایشان تأکید کردند که توسعه تولید باید همراه با عدالت اجتماعی باشد و عدالت نیز بدون سرمایه‌داری قابل تحقق نیست. این دو موضوع، نشان‌دهنده عمق معرفت و توجه به کارگران در جمهوری اسلامی است. 

وی تاکید کرد: من به عنوان نماینده کارگران و بازنشستگان، که سال‌ها در این مراسم حضور داشتم معتقدم این جلسه بسیار ویژه بود و اعتقادات قلبی رهبری و وزیر کار به زیبایی بیان شد و در دل‌ها نشست.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->