مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو پاسخ عضو شورای نگهبان به برگزاری همزمان انتخابات مجلس و ریاست جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری قطر به ترامپ چه می‌دانید؟ جان مرشایمر خطاب به ترامپ: درگیری با ایران حماقت است قهرمان خلیج‌فارس | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با فرمانده نیروی دریایی سپاه به‌مناسبت سالروز شهادت سردار «محمد ناظری» هشدار عراقچی درباره پیامد‌های هرگونه سوء‌استفاده از اسنپ‌بک وزارت دفاع روسیه: اوکراین آتش‌بس را ۱۴ هزار و ۴۳ بار نقض کرد حماس: آزادی اسیر آمریکایی مقدمه آتش بس دائم است خبرنگار تلویزیون صهیونیستی اذعان کرد: آزادی الکساندر برای اسرائیل خسارت‌بار است بیانیه حماس درباره آزادی یک اسیر آمریکایی-صهیونیستی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس+تصاویر آمریکا و چین به توافق تجاری دست یافتند وزیر خارجه قطر: اطمینان داریم که امکان توافق میان ایران و آمریکا وجود دارد پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست زلنسکی: منتظر دیدار با پوتین در ترکیه هستم مدنی‌زاده، گزینه وزارت اقتصاد، هفته آینده به مجلس می‌رود اژه‌ای در منزل شهید رئیسی حضور یافت روایت وزیر خارجه عمان از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست

  • کد خبر: ۳۳۲۰۸۹
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست
رئیس جمهور بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعاملات صلح‌آمیز با جهان تأکید کرد و با بیان اینکه در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، گفت: ما گفت‌و‌گو می‌کنیم برای اینکه صلح می‌خواهیم، البته بحثی که درباره کنار گذاشتن کل تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح شده، برای ما قابل قبول نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت، با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، اظهار کرد: آنچه ما از طرف جمهوری اسلامی پیگیر بودیم این است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست. آنان هم گفته‌اند می‌خواهند مطمئن شوند ما به سلاح هسته‌ای نمی‌خواهیم دست پیدا کنیم؛ ما با تمام وجود آماده بودیم.

وی افزود: ولی اینکه اعلام کنند ایران باید صلح‌آمیز بودن تحقیقات انرژی هسته‌ای را کنار بگذارد تا آنان با ما مذاکره کنند این به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست.

رئیس‌جمهوری تأکید کرد: ما در بهداشت و درمان، تکنولوژی، کشاورزی، محیط زیست و صنعت به این انرژی نیاز داریم و قرار نیست که این دستاورد را به همین سادگی به آنان بدهیم. عده‌ای خیال می‌کنند ما در ضعف هستیم و در رسانه‌ها حرف‌هایی می‌زنند. ما از نظر وفاق، همدلی و همراهی در کشور در کمال وحدت و انسجام و قدرت هستیم و این خیال خامی است که تصور کنند بتوانند دستاورد‌های عزیزان ما به‌خاطرش جان داده‌اند به این سادگی معامله کنیم.

پزشکیان تصریح کرد: آنچه که در چارچوب سازمان ملل و انرژی صلح آمیز هسته‌ای است پیگیری می‌کنیم و بر آن ایستاده‌ایم، اما اینکه ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم این اعتقاد ما و فتوای مقام معظم رهبری است ولی از تحقیقات و مطالعات علمی و تلاش خود برای انجام اقدامات صلح‌آمیز هسته‌ای به‌هیچ‌وجه کوتاه نمی‌آییم.

رئیس‌جمهوری ادامه داد: ما گفت‌و‌گو می‌کنیم برای اینکه صلح می‌خواهیم و دنبال جنگ نیستیم. ما گفت‌و‌گو می‌کنیم تا به دنیا ثابت کنیم از گفت‌و‌گو فرار نمی‌کنیم. جمهوری اسلامی به‌هیچ‌وجه دنبال ناآرامی منطقه نیست و این اسرائیل است که در منطقه ناآرامی ایجاد می‌کند. دنیا باید بداند کشوری هستیم که دنبال صلح و امنیت در منطقه هستیم. کشور‌های اسلامی با یکدیگر برادرند و می‌توانند دست یاری بهم دهند و صلح را در منطقه پایدار کنند.

بنا بر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، پزشکیان در این جلسه بر عزم دولت برای حفاظت از دستاورد‌های صلح‌آمیز هسته‌ای کشور تأکید کرد و اظهار داشت: ما می‌توانیم این اطمینان را بدهیم که جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده، نیست و نخواهد بود.

رئیس جمهور با تاکید دوباره بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال بمب هسته‌ای نبوده و نیست، تصریح کرد: اساسا به لحاظ اعتقادی با این مسئله مشکل داریم و طبق فتوای مقام معظم رهبری هر اقدامی در جهت ساخت سلاح هسته‌ای حرام است. البته بحثی که درباره کنار گذاشتن کل تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح شده، برای ما قابل قبول نیست؛ فناوری هسته‌ای و دستاورد‌های دانشمندان کشورمان در عرصه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای در بخش‌های مختلف از جمله تولید دارو و درمان، کشاورزی، محیط زیست و صنعت کارایی‌های دارد و ما با قدرت فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای را دنبال خواهیم کرد.

پزشکیان بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعاملات صلح‌آمیز با جهان تأکید کرد و با بیان اینکه در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، افزود: ما گفت‌و‌گو می‌کنیم برای اینکه صلح می‌خواهیم، ما کشوری هستیم که دنبال صلح و امنیت در منطقه‌ایم و بر این باوریم که کشور‌های منطقه برادرند، با هم در صلح و صفا زندگی می‌کنند و نیازی به این نیست که از آن طرف دنیا کسی بیاید برای ما کاری انجام دهد، این رژیم صهیونیستی است که به دنبال ایجاد ناامنی و ناآرامی در منطقه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->