درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴) پرواز‌های بازگشت مستقیم حجاج از سرگرفته می‌شود
سرخط خبرها

رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است

  • کد خبر: ۳۳۲۲۷۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳
رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مهمترین مشکل کشور در زمینه محیط زیست، فقدان یک برنامه جامع است و به همین دلیل اقداماتی که تاکنون انجام شده، به اندازه کافی مشکلات را حل نکرده، گفت: کشور به برنامه عملیاتی و جامع در زمینه محیط زیست نیاز دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست، با اشاره به اهمیت این حوزه، گفت: اگر محیط زیست تخریب شود، انسان‌ها نیز آسیب جدی خواهند دید، بنابراین باید برنامه جامعی داشته باشیم تا مانع نابودی محیط زیست شویم. مهمترین مشکل کشور در زمینه محیط زیست، فقدان یک برنامه جامع است، به همین دلیل اقداماتی که تاکنون در این زمینه انجام شده، به اندازه کافی مشکلات را حل نکرده است.

رئیس جمهور تاکید کرد: کشور به برنامه عملیاتی و جامع در زمینه محیط زیست نیاز دارد تا همه بخش‌های مختلف محیط زیستی به صورت یکپارچه دیده شوند. باید برنامه‌ای تهیه شود که شامل اهداف، فرضیات، اقدامات عملیاتی، منابع مالی و نتیجه باشد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت اصلاح روش‌های موجود و استفاده از فناوری‌های نوین در زمینه حفاظت از محیط زیست، خاطرنشان کرد: استفاده از فناوری نوین موجب می‌شود که هم نظارت دقیق‌تری بر محیط زیست انجام شود و هم خطراتی که اکنون محیط‌بانان را تهدید می‌کنند، کاهش یابد.

پزشکیان افزود: سازمان حفاظت از محیط زیست مسئول نظارت بر رویداد‌های جاری در محیط زیست و اعلام هشدار‌های لازم در این حوزه بوده و هر دستگاه اجرایی هم در وهله اول مسئول رفع تهدید‌های محیط زیستی در حوزه خود مسئولیت است، به طور مثال وزارت جهاد کشاورزی اولین مسئول مقابله با مسئله فرسودگی خاک است.

رئیس جمهور با تاکید بر حمایت دولت از تهیه برنامه‌ای جامع برای حفاطت از محیط زیست، گفت: از نظرات بهترین مشاوران بین‌المللی در تهیه برنامه جامع حفاظت از محیط زیست استفاده شود. برنامه تهیه شده باید مبتنی بر تحقیقات و داده‌های علمی و استفاده از تجارب جهانی باشد. اگر چنین برنامه جامعی تهیه شود، چارچوبی کلی برای فعالیت در اختیار مدیران دولت در همه مناطق قرار می‌گیرد و آنها با مشارکت مردم می‌توانند این برنامه را اجرایی کنند.

پزشکیان پس از شنیدن نظرات اعضای شورای‌عالی حفاظت محیط زیست درباره چگونگی حفاظت از ۱۷ یوزپلنگ آسیایی باقی مانده در کشور، گفت: می‌توان با روش‌های دقیق و صحیح، محدوده زیست اینگونه جانوری را محدود کرد، تا بتوان برنامه‌ریزی و مدیریت بهتری برای محافظت از آن داشت.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم تقویت دیپلماسی برای اجرای تعهدات مالی سازمان‌های بین‌المللی فعال در زمینه محیط زیست، تعیین اولویت‌ها در مسائل زیست محیطی و مشارکت دانشگاه‌ها و مراکز علمی در تهیه برنامه جامع با چارچوب و استراتژی مشخص برای حفاظت از گونه‌های جانوری، گیاهی، آب، خاک و هوا تاکید کرد.

در این جلسه بررسی آیین‌نامه داخلی شورای‌عالی حفاظت محیط زیست، آیین‌نامه ارزیابی اثرات محیط زیستی، طرح بهره‌برداری از معدن نمک در پناهگاه حیات وحش شادگان، تقویت حفاظت از یوزپلنگ آسیایی، بهسازی و ایمن سازی بزرگراه حرم تا حرم برای جلوگیری از تصادفات گونه‌های حیات وحش، طرح‌های هادی روستایی و کاهش تصادفات جاده‌ای در پارک ملی گلستان در دستور کار قرار داشت.

شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دستور کار این جلسه، بررسی مجموعه‌ای از موضوعات کلیدی و راهبردی است، گفت: تحقق هر کدام از این اهداف به نوبه خود گامی اساسی در جهت تحقق اهداف عالی سازمان محیط زیست محسوب می‌شود. ما تهیه برنامه جامع حفظ تنوع زیست محیطی را با استفاده از فناوری‌های نوین دنبال می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->