استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

یمن فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۲۵۲۹
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۰
یمن فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
نیرو‌های مسلح یمن سه شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کردند که در یک عملیات نظامی موفق، فرودگاه «اللد» (بن‌گوریون) در منطقه اشغالی یافا را با یک فروند موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته نیرو‌های مسلح یمن، موشک با دقت به هدف اصابت کرده و منجر به فرار صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها و توقف فعالیت فرودگاه شده است.

در بیانیه رسمی نیرو‌های مسلح یمن آمده است که این عملیات در چارچوب ادامه ممنوعیت پرواز‌ها از فرودگاه بن‌گوریون انجام شده و تا زمان پایان تجاوز به غزه و رفع کامل محاصره، این ممنوعیت ادامه خواهد یافت.

یمن همچنین به شرکت‌های هواپیمایی هشدار داده است که اگر پرواز‌های خود به فرودگاه‌های سرزمین‌های اشغالی را متوقف نکرده‌اند، باید از شرکت‌هایی که پیشتر این تصمیم را گرفته‌اند، پیروی کنند.

نیرو‌های مسلح یمن با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از ملت فلسطین که در معرض نسل‌کشی قرار دارد، از تمام آزادگان امت اسلامی خواستند که به وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال مردم مظلوم فلسطین عمل کنند.

این عملیات در ادامه حملات حمایتی یمن از مردم فلسطین و در پاسخ به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه صورت گرفته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->