نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟!

  • کد خبر: ۳۳۲۹۹۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟!
افراد نزدیک به فدراسیون اتومبیل‌رانی معتقدند پیستی که اخیراً برای مسابقات سرعت مورد استفاده قرار گرفت و حادثه‌ساز شد، برای مسابقات کارتینگ مناسب است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: ظهر جمعه، خبری تلخ هم جامعه ورزش و هم جامعه رسانه‌ای کشور را در حزن و اندوه فروبرد. خبر این بود که حمیدرضا درجاتی، عکاس فدراسیون اتومبیل‌رانی و موتورسواری، پس از برخورد شدید یکی از اتومبیل‌های شرکت‌کننده در مسابقه به‌شدت آسیب دید و بعد از ساعاتی، جان خود را از دست داد.

درباره دلیل مرگ این عکاس اطلاعاتی آن‌چنانی مخابره نشده، اما تحقیقات خبرنگار شهرآرا نشان می‌دهد پیستی که اخیراً از سوی فدراسیون اتومبیل‌رانی مورد استفاده قرار گرفته، برای مسابقات کارتینگ مناسب بوده و ایده‌آل برگزاری مسابقات سرعت نبوده است.

مسئله دیگر که افراد نزدیک به فدراسیون اتومبیل‌رانی به آن اشاره می‌کنند این است که پیست از استاندارد‌های لازم برخوردار نیست و مشخص هم نشده از سوی چه افرادی مورد تأیید قرار گرفته در حالی که تیمی از کارشناسان و افراد خبره و استخوان‌خردکرده در این رشته باید به تأیید برسانند که ظاهراً چنین‌اتفاقی نیفتاده است.

شاید اگر پیست از استاندارد‌های کافی برخوردار بود و حفاظ‌کشی مناسب به دور عکاس فقید نیز انجام می‌شد، هرگز چنین‌اتفاقی رقم نمی‌خورد.

به‌هرحال یک عکاس به دلیل برخی سهل‌انگاری‌ها از بین ما رفت تا مشخص شود برگزاری چنین‌مسابقاتی نیاز به بررسی‌های فنی و موشکافانه دارد و نباید موجبات مرگ افراد را با بی‌توجهی‌هایی از این دست، فراهم کرد.

به‌واقع اگر کار به دست افراد کاردان سپرده شود و استاندارد‌های لازم لحاظ شود، هرگز شاهد بروز چنین‌وقایعی نخواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->