سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است

  • کد خبر: ۳۳۳۱۴۲
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر آمادگی مجلس برای حمایت از فراجا، گفت: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است؛ هیچ زیرساختی مهم‌تر از امنیت نیست، به‌ویژه امنیت داخلی. دشمن متمرکز بر تهدیدات داخلی است و این نقش شما عزیزان را برجسته‌تر و وظیفه شما را سنگین‌تر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف روز شنبه در بیست و هشتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا با بیان اینکه فرهنگ سازمانی در تراز انقلاب اسلامی برای فراجا شکل گرفته و نهادینه شده و انسجام سازمانی نیز کاملا در نیروی انتظامی مشهود است، اظهار داشت: فراجا به امنیت، فرهنگ پایه نگاه کرد و این نقطه تحول در انتظامی بود و هست، امروز ما باید با همین نگاه و رویکرد کار‌ها را پیش ببریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: امروز یکی از موضوعات مهم این است که با رویکرد و نگاه امنیت مردم پایه، پیش برویم و این رویکرد را توسعه دهیم و ابزار و علم این نگاه را روز به روز تقویت کنیم.

قالیباف اضافه کرد: ما بایستی در فراجا قدرت را تبدیل به اقتدار کنیم و این زمانی محقق می‌شود که قدرت اجتماعی شود؛ زمانی که قدرت اجتماعی شود اقتدار حاصل می‌شود.

وی تصریح کرد: ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که سرمایه اجتماعی ایجاد کنیم؛ سرمایه اجتماعی بالاتر از اعتماد نیست و باید به گونه‌ای عمل کنیم که فراجا در همه بخش‌ها و قشر‌ها مورد اعتماد باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمنان علیه فراجا بیان کرد: رسانه‌های دشمن و بدخواهان درصدند اقتدار پلیس را خشونت و مهربانی پلیس را ضعف نشان دهند، اما امروز الحمدالله، فرهنگ سازمانی در تراز انقلاب اسلامی برای فراجا شکل گرفته و نهادینه شده است و انسجام سازمانی کاملا در انتظامی مشهود است.

وی با بیان این که آموزش، یکپارچگی و وحدت در سازمان مهم است و باید در جای جای سازمان مشهود باشد و بدرخشد، اظهار کرد: نقش خانواده مهم‌ترین موضوع است و اینجاست که سر تعظیم در مقابل یکایک شما افسران و سرداران و درجه داران فرود می‌آورم؛ نقش خانواده بسیار مهم است و باید حمایت‌های معنوی، روحی و روانی خانواده‌ها باشد تا ماموریت‌ها پیش برود. ما باید به خانواده‌ها بویژه در موضوعات کلیدی خدمات بدهیم و مهم‌ترین موضوع در معیشت کارکنان، موضوع مسکن اعم از سازمانی و ملکی است.

قالیباف با تاکید بر آمادگی مجلس برای حمایت از فراجا، گفت: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است؛ هیچ زیرساختی مهم‌تر از امنیت نیست، بویژه امنیت داخلی، دشمن هم متمرکز بر تهدیدات داخلی است و این نقش شما عزیزان را برجسته‌تر و وظیفه شما را سنگین‌تر می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امنیت گران‌ترین کالا و خدمات است که دولت‌ها مکلفند آن را تامین کنند و باید بدانیم برای تامین امنیت، نیازمند بخش سخت افزاری و نرم افزاری هستیم؛ در حوزه نرم افزاری به طور مصداقی رابطه بین جرم و مجازات باید تناسب داشته باشد؛ در حوزه سخت افزاری نیز نیازمند تجهیزات و امکانات ویژه هستیم.

وی درباره روند هوشمند سازی در کشور اظهار کرد: دیتا و داده‌های هوشمندسازی باید در اختیار و دسترس فراجا باشد که امنیت ساز است.

قالیباف در پایان اظهار کرد: هوشمند سازی، شفاف سازی و مردمی سازی به کارآمد سازی منتج می‌شود؛ دولت و مجلس بر محله، منزل (خانواده)، مدرسه، مسجد، مجازی (فضای سایبری و پلتفرم ها) متمرکز است؛ توجه بر این ۵ محور ما را به موفقیت می‌رساند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->