خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم
سرخط خبرها

ساخت اتومبیلی با سوخت هیدروژنی توسط جگوار و لند روور

  • کد خبر: ۳۳۳۷۱
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۰
ساخت اتومبیلی با سوخت هیدروژنی توسط جگوار و لند روور
بر اساس اطلاعات جدید، شرکت مشترک Jaguar Land Rover به تازگی پروژه دولتی ساخت اتومبیل با سوخت هیدروژنی را آغاز کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ساخت اتومبیل با سوخت هیدروژنی آن‌قدر‌ها که باید مانند خودرو‌های الکتریکی مورد استقبال شرکت‌های سازنده قرار نگرفت و با وجود آن که هیدروژن فراوان‌ترین عنصر بر روی کره زمین است، اما با این حال به دلیل بالا بودن هزینه ساخت چنین خودروهایی، شرکت‌های اتومبیل‌سازی توجه‌ای به ساخت این نوع وسایل نقلیه نمی‌کنند.

با این حال همچنان شرکت‌هایی وجود دارند که معتقدند سوخت هیدروژنی تمیزترین نوع سوخت در جهان است. به تازگی شرکت‌های جگوار و لندر روور اعلام کردند که کار روی تولید اتومبیل با سوخت هیدروژنی را آغاز کرده‌اند. بر اساس بیانیه رسمی این دو شرکت اولین اتومبیل ساخته شده با این نوع سوخت از سوی آن‌ها قرار است نمونه‌ای شاسی‌بلند باشد.
 
ساخت اتومبیلی با سوخت هیدروژنی توسط جگوار و لند روور
 
در حالی که بسیاری از شرکت‌های اتومبیل‌سازی پیش از این قدم در عرصه سوخت‌های هیدروژنی گذاشته بودند و آن را کنار گذاشتند، اقدام اخیر JLR یا همان شرکت مشترک Jaguar Land Rover با پشتیبانی محکم دولت در حال انجام است. این برنامه با عنوان پروژه زئوس شناخته می‌شود و قسمتی از سرمایه‌گذاری ۹۰ میلیون دلاری دولت انگلیس برای کاهش کربن دی‌اکسید محیط است.
 
تولید سوخت هیدروژنی جگوار و لند روور

شرکت JLR قرار است به صورت مستقیم و نزدیک با برخی شرکت‌های انگلیس مانند Delta Motorsport، Marelli Automotive System و UKBIC که مرکز باطری‌سازی خودرو در انگلیس است کار کند. تمامی این شرکت‌ها پیش از این در آزمایش ساخت و تولید سوخت‌های متفاوت موفق عمل کرده‌اند.
 
ساخت اتومبیلی با سوخت هیدروژنی توسط جگوار و لند روور
 

ایده اولیه به این صورت است که تمامی مجموعه‌های نام برده شده چند سالی بر روی تحقیقات خود متمرکز می‌شوند و سپس سعی می‌کنند بهترین مدل سوخت هیدروژنی را به بازار جهانی عرضه کنند. در بیانیه رسمی که از سوی دپارتمان کسب‌وکار، انرژی و استراتژی صنعتی منتشر شده، مسئولین اظهار داشتند که شرکت JLR اتومبیل شاسی‌بلند با سوخت هیدروژنی خواهد ساخت که به سرعت سوخت‌گیری می‌کند، مسیر زیادی را طی می‌کند و می‌تواند در آفرود نیز حرفی برای گفتن داشته باشد. از آن جایی که پروژه به تازگی شروع شده است اطلاعاتی از زمان عرضه خودروی ساخته شده در دسترس نیست و احتمال می‌رود دسترسی به فناوری سوخت هیدروژنی مدتی به طول انجامد.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->