هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورتحساب الکترونیک یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر نسبت به فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد ناترازی انرژی، مانع توسعه گازرسانی در خراسان رضوی یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۲ میلیون تومان ارزان شد قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحقق ۱۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در حوزه اصناف خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۳۴۲۷
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
تحقق ۱۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در حوزه اصناف خراسان رضوی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ۱۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی از مجموع ۲۱ هزار فرصت شغلی مورد تعهد حوزه اصناف، محقق شد که نشانگر جهش اشتغال در "سال جهش تولید" است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا مس‌فروش افزود: ایجاد ۱۲ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در حوزه فعالیت اصناف خراسان رضوی در حالی محقق شد که همه بخشهای اقتصادی این استان بخاطر بحران شیوع ویروس همه‌گیر کرونا خسارت دیده‌اند که در این میان زیان وارده به بدنه اصناف خراسان رضوی قابل توجه است.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: دولت تدبیر و امید برای کمک به رسته‌های صنفی خسارت دیده از بحران کرونا تسهیلاتی را در نظر گرفت که سهم خراسان رضوی از آن ۲۸ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال است.

 

وی افزود: ۱۴ رسته شغلی اصناف خراسان رضوی شامل ۶۷ هزار و ۳۹۶ کارگاه تولیدی، توزیعی، صنفی و خدماتی با اشتغال ۱۸۳ هزار و ۴۱۹ نفر، ظرف پنج ماه اخیر بخاطر بحران شیوع ویروس همه‌گیر کرونا متحمل زیان شده‌اند.

 

مس‌فروش ادامه داد: همه این رسته‌های شغلی اصناف و کارگاههای تولیدی، توزیعی، صنفی و خدماتی آن در خراسان رضوی مشمول تسهیلات دولت هستند.

 

وی گفت: این تسهیلات دولتی با نرخ کارمزد ۱۲ درصد و مهلت بازپرداخت دو سال، به همه رسته‌های شغلی اصناف و واحدهای صنفی مرتبط آن پرداخت می‌شود.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: نهادهای خدماتی نیز با درک متقابل از وضعیت اصناف، متناسب با اختیاراتی که دارند به منظور مراعات شرایط فعالان صنفی تخفیفاتی را در مطالبات خود از آنها اعمال کردند و حتی برخی از نهادها مهلت بازپرداخت مطالباتشان را از اصناف به مدت شش ماه به تعویق انداخته‌اند.

 

وی ادامه داد: اصناف همواره در شرایط دشوار کشور در اشتغالزایی برای جوانان نقش موثری ایفا کرده‌اند چنانکه که پارسال اصناف خراسان رضوی ۱.۵ برابر بیشتر از آنچه به استان در حوزه صنفی تکلیف شده بود زمینه ساز اشتغال شدند.

 

مس‌فروش همچنین گفت: خراسان رضوی ۲۶ اتاق اصناف و ۴۳۹ اتحادیه دارد که ۲۶ اتحادیه در شرف برگزاری انتخابات خود به سر می‌برند و تاکنون نیز ۱۵۱ انتخابات برای اتحادیه‌ها در خراسان رضوی برگزار شده است.

 

وی تعداد واحدهای صنفی فعال در این استان را که پروانه کسب برایشان صادر شده و معتبر هستند نیز ۱۷۶ هزار و ۶۸۸ واحد ذکر کرد.

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: ۱۱۶ هزار و ۲۳۶ واحد صنفی در سطح این استان به دستگاه کارتخوان و ۶۶ هزار و ۶۵۵ واحد نیز به صندوق مکانیزه فروش مجهز هستند.

 

وی جمعیت افراد شاغل در واحدهای صنفی خراسان رضوی را هم ۱۸۲ هزار و ۱۶۰ نفر مرد و ۳۸ هزار و ۶۸۴ نفر زن ذکر و بیان کرد: ظرف دو ماه نخست امسال سه هزار و ۶۸۰ فقره پروانه کسب صنفی در خراسان رضوی صادر شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۸۷ درصد بیشتر است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->