عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد
سرخط خبرها

هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری»

  • کد خبر: ۳۳۴۳۶۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری»
جانشین رئیس پلیس فتا فراجا با هشدار درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری» گفت: این روز‌ها شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های تلگرامی به بستری برای سوءاستفاده کلاهبرداران سایبری تبدیل شده‌اند و با وعده اعطای وام فوری، کم‌بهره و بدون نیاز به ضامن یا چک، شهروندان را فریب می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسین امیرلی ضمن تشریح شگرد این کلاهبرداران، اظهار کرد: متقاضیان وام‌های آنلاین معمولاً موظف به ارسال تصویر کارت ملی، شناسنامه و شماره حساب خود می‌شوند که امکان سوءاستفاده از آنها متصور است، اما روش اصلی این افراد، دریافت تدریجی مبالغ مختلف از متقاضیان است؛ مبالغی مانند هزینه تشکیل پرونده، کارمزد، تأیید امضاء، ارسال رسید، وجه ضمانت اولیه، حق بیمه و مالیات. این روند اغلب با مبالغ کم آغاز و به تدریج افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: پس از دریافت چند میلیون تومان پول، معمولاً دیگر هیچ پاسخی به متقاضی داده نمی‌شود و حتی در مواردی، رسید‌های جعلی بازگشت وجه برای فریب بیشتر ارسال می‌شود.

جانشین رئیس پلیس فتا فراجا با بیان اینکه این وام‌ها کوچک‌ترین ارتباطی با شبکه بانکی کشور ندارند و صرفاً کلاهبرداری هستند، عنوان کرد: هرگز به تبلیغات وام‌های فوری و بدون ضامن در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های تلگرامی اعتماد نکنید؛ این تبلیغات با وعده‌های غیرواقعی و شرایطی ظاهراً آسان، افراد را فریب داده و هدف اصلی آنها سوءاستفاده از نیاز مالی و اطلاعات شخصی متقاضیان است.

سردار امیرلی ادامه داد: در برخی موارد، کلاهبرداران از متقاضیان می‌خواهند اپلیکیشن‌هایی را نصب کنند که احتمال دارد این برنامه‌ها بدافزار‌هایی برای سرقت اطلاعات شخصی و مالی شهروندان باشند و تمام داده‌های ذخیره‌شده در تلفن همراه و رایانه آنان را به سرقت ببرند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از این کانال‌ها و صفحات تبلیغ‌دهنده وام، کلیپ‌ها و نظرات ساختگی از مشتریان منتشر می‌کنند که اغلب جعلی است؛ بعضاً نیز از متقاضیان درخواست می‌شود پیش از دریافت وام، ویدئوی رضایت خود را ارسال کنند؛ این ویدئو‌ها با هدف فریب متقاضی، جلوگیری از شکایت و جلب اعتماد سایر قربانیان مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند.

جانشین رئیس پلیس فتا فراجا تصریح کرد: برای دریافت وام فقط به بانک‌ها و مؤسسات مالی معتبر و دارای مجوز مراجعه کنید، چراکه این نهاد‌ها تحت نظارت مراجع قانونی فعالیت دارند و فرآیند آنها امن و شفاف است. اعتماد به تبلیغات غیررسمی در فضای مجازی، شما را با خطر سرقت اطلاعات و خسارت مالی جدی مواجه می‌کند.

سردار امیرلی گفت: هشدار‌های پلیس فتا را جدی بگیرید و در صورت مشاهده هرگونه تبلیغ مشکوک یا دریافت پیام درباره وام فوری، موضوع را سریعاً از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ (مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا) یا سایت www.fata.gov.ir گزارش دهید تا پیگیری لازم انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->