ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

در چه صورتی می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اعتماد کرد؟

  • کد خبر: ۳۳۵۷۹۳
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
در چه صورتی می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اعتماد کرد؟
رئیس پلیس فتا خراسان رضوی گفت: شهروندان برای پیشگیری از کلاهبرداری‌های سایبری از سرویس پرداخت امن که اخیراً در سایت‌های واسطه‌گر و سکو‌های فروش آنلاین ایجاد شده‌اند، برای تبادلات مالی بین خریدار و فروشنده استفاده کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سرهنگ مرتضی حقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اظهار کرد: یکی از شگرد‌های مجرمان سایبری که اخیراً بسیار زیاد شده، درج آگهی دروغین در سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی و در سکو‌های آنلاین است.

وی افزود: در این سایت‌ها، افراد تلاش می‌کنند به بهانه‌های مختلف مبلغی را تحت عنوان بیعانه یا پیش‌پرداخت از شهروندان دریافت کنند. شهروندان در این‌گونه سایت‌ها باید حتماً قبل از پرداخت وجه، از قیمت کالا و کیفیت آن اطمینان حاصل کنند و تا زمانی که کالا را از نزدیک ندیدند، به هیچ عنوان مبلغی را واریز نکنند.

سرهنگ حقی با بیان اینکه ما در پلیس فتا چندین نشانه برای جعلی‌بودن آگهی‌ها اعلام کردیم، عنوان کرد: از شهروندان می‌خواهیم که به این نشانه‌ها توجه کنند و خودشان را در دام این مجرمان سایبری قرار ندهند. اولین نشانه این است که آگهی‌دهنده درخواست واریز کل یا بخشی از مبلغ وجه قبل از رؤیت کالا را دارد.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی ادامه داد: دوم اینکه آگهی‌دهنده با ایجاد حس اضطرار، از شما درخواست واریز بیعانه دارد؛ به طور مثال بیان می‌کند که همین الان دو مشتری دیگر برای این کالا هست، اگر که شما نمی‌خواهید، به آن‌ها بفروشم.

وی اضافه کرد: مورد سوم اینکه آگهی‌دهنده به‌بهانه مسدودبودن کارت و نظیر آن‌ها سعی می‌کند فرد مقابل را وارد لینک جعلی درگاه‌های پرداخت بانکی کرده و از او می‌خواهد از این روش، هزینه را پرداخت کند. مورد چهار اینکه در بسیاری از مواقع، آگهی جعلی دارای شماره‌تماس نیست و معامله تنها در سکوی آنلاین یا سایت واسطه‌گر انجام می‌شود.

سرهنگ حقی بیان کرد: توصیه ما این است شهروندی که فروش کالای خود را در این سایت‌ها خصوصاً با مبالغ بسیار بالا انجام می‌دهد، حتماً ابتدا با رؤیت کارت‌ملی خریدار از هویت وی اطمینان حاصل کند؛ یعنی احراز هویت را قبل از دادوستد وجه انجام دهد. دوم اینکه به این مهم توجه کند که خریدار حتماً از حساب بانکی خود وجه را پرداخت نماید.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شهروندان بعد از اینکه کارت‌ملی فرد آگهی‌دهنده را مشاهده کردند، از حساب بانکی خود به حساب وی واریز انجام دهند؛ چراکه احتمال دارد بها یا مبلغ کالا از یک حساب سرقتی به کارت شهروند واریز شود و قاعدتاً به محض اینکه پول سرقتی یا اصطلاحاً پول کثیف به حساب شهروند واریز شود، دچار گرفتاری‌ها و مشکلات قضایی، قانونی و مسدودی حساب شود که به‌هرحال به دردسر خواهد افتاد.

وی تصریح کرد: برای پیشگیری از این‌گونه موضوعات، شهروندان از سرویس پرداخت امن که اخیراً در سایت‌های واسطه‌گر و سکو‌های فروش آنلاین ایجاد شده‌اند، برای تبادلات مالی بین خریدار و فروشنده استفاده کنند. اگر شهروندان در سایت‌های واسطه‌گر و سکو‌های آنلاین از این سرویس پرداخت امن استفاده کنند، درصد کلاهبرداری‌ها به صفر خواهد رسید.

سرهنگ حقی گفت: اگر خدای نکرده شهروندان با مشکلی برخورد کردند، همکاران ما در مرکز فوریت سایبری به صورت ۲۴ساعته فعال هستند؛ بنابراین می‌توانند با شماره‌تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند، راهنمایی لازم را دریافت کنند یا مسدودی حساب مقصد را انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->