به گزارش شهرآرانیوز، سردار داود معظمیگودرزی اظهار داشت: سرمایهگذاری در «پروژههای پرسود» مربوط به رمزارزها، یکی از آخرین کلاهبرداریهایی است که در کشور انجام میشود و متأسفانه قربانیان زیادی نیز دارد.
وی با اشاره به روش اول این کلاهبرداران افزود: یکی از روشهای پیدا کردن قربانیان در این پروژهها، تبلیغات گسترده در کانالها و گروههای تلگرام است. مخصوصا در کانالها و گروههای آموزشهای مباحث مربوط به رمزارزها این افراد بیشتر فعال هستند و سعی میکنند با تبلیغات فریبدهنده افراد را به سرمایهگذاری تشویق کنند.
رئیس پلیس فتا پایتخت درباره روش دوم ادامه داد: همچنین در برخی موارد، شمارههای خارجی با پروفایل عکس خانم، در شبکه اجتماعی واتس آپ با شما تماس میگیرند و شما از سر کنجکاوی به آنها پیام میدهید که چه کسی هستند و چرا با شما تماس گرفتهاند. دقیقا پس از برقراری ارتباط و شروع گفتوگو، این افراد شما را ترغیب میکنند که در این پروژهها سرمایه گذاری کنید تا ثروتی به دلار و یورو کسب کنید.
معظمیگودرزی گفت: در مجموع این کلاهبرداران قربانیان خود را ترغیب میکنند روی لینکهایی کلیک کرده و وارد سایتهای جعلی شوند که شبیه سایتهای شرکتهای مهم و بزرگی مانند «آمازون»، «علیبابا» و «ای بای» هستند و در واقع این کلاهبرداران خودشان را سهام دار این شرکتها جا میزنند و عنوان میکنند که سرمایهگذاری در این شرکتها سود بیشتری از طلا و دلار دارد.
وی افزود: وقتی افراد وارد این مسیر میشوند، قربانیان غالبا در مراحل اول، سرمایه کمی وارد این شرکتها میکنند، اما بعد، آنها را ترغیب میکنند که سرمایه بیشتری بیاورند تا سود بیشتری ببرند. در ماههای اول سود کمی برای شما واریز میشود، اما وقتی بخواهید سرمایه خود را خارج کنید؛ متوجه میشوید که کل پول شما از بین رفته و سودی که دریافت کردهاید بسیار ناچیز است.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: در چنین پروندههایی شاهد بودیم که نوجوانی خودکشی کرده یا مردی به خاطر از دست رفتن تمام سرمایه زندگیاش سکته کرده است. به همین دلیل توصیه میکنیم حتما این موارد را جدی بگیرید و به اطرافیان خود هشدار دهید که فریب این افراد را نخورند.
منبع: ایسنا