وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرمسیر صابون یا مایع دستشویی کدام بهتر است؟ مهار آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در درگهان قشم توصیه‌های بهداشتی برای مادران باردار و شیرده در اربعین پیش‌بینی بارش‌های مشهد و خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۴ | وضعیت ناامیدکننده آمار‌ها هشدار درباره مواد نگهدارنده پنهان در لوازم آرایشی میزان شیوع هپاتیت B در کشور به کمتر از یک درصد رسید بهره‌برداری از بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس در مهر ۱۴۰۴ متهم پرونده پدرکشی در  بازسازی صحنه جنایت: کشتن پدرم، آخرین راهکار بود واژگونی قایق در نیجریه با ۲۵ فوتی امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۶۴۰ حادثه در کشور طی هفته گذشته | خراسان رضوی رتبه دوم حوادث کوهستان فاز نخست پروژه آب‌شیرین‌کن بجستان با همکاری دانش‌بنیان‌ها، به بهره‌‎برداری رسید بیش از ۸۰۰ مدرسه در تهران به بازسازی نیاز دارند بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در آزمون اعزام به مدارس خارج از کشور شرکت کردند + تعداد اعزامی‌ها رشد بی‌سابقه پروژه‌های تحویلی سازمان نوسازی مدارس در سال ۱۴۰۴ جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + تاریخ تحویل کارت ورود به جلسه (۶ مرداد ۱۴۰۴) یک‌سوم ایرانی‌ها رفلاکس معده دارند زائران اربعین این وسایل را همراه داشته باشند در روز‌های گرم چه میوه‌هایی بخوریم؟ هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه دارو برای مقابله با گرمازدگی سلامت باروری در گرو زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر است هشدار وزارت بهداشت: آفتاب نگیرید! پیش‌بینی هواشناسی امروز (۶ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع رگبار باران و گردوخاک در ۹ استان ایران دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد برگزار شد | اولیای دم خواستار قصاص در ملا عام (۶ مرداد ۱۴۰۴) خبر جدید برای بازنشستگان | زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده!
سرخط خبرها

استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان

  • کد خبر: ۳۳۴۵۶۸
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: در زمینه تشخیص چهره مجرمان و شناسایی سریع این افراد، اقدامات خوبی انجام شده و از دوربین‌های چهره نگار استفاده می‌شود، اما همچنان باید تجهیزات و امکانات پلیس با نوع مأموریت‌ها متناسب‌تر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد قنبری در پاسخ به سوالی در خصوص میزان کشف جرایم جنایی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۹۹ درصد قتل‌ها در کشور کشف شده که این آمار در تاریخ جنایی ایران بی‌سابقه است. این موضوع حاصل تلاش گسترده همکاران ما در سراسر کشور است و امیدواریم این مسیر با قوت ادامه یابد.

وی افزود: هدف و ایده‌آل ما نیز دقیقاً همان چیزی است که شما مطرح می‌کنید؛ اینکه همه موارد کشف شود و زمان رسیدگی به کمترین حد برسد. با این حال، یکی از چالش‌های ما، محدودیت منابع و امکانات است. برای مثال، یک کارآگاه ممکن است به‌طور هم‌زمان با ۱۰۰ پرونده مواجه باشد و طبیعتاً باید وقت خود را میان این پرونده‌ها تقسیم کند. همین مسئله زمان کشف را افزایش می‌دهد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به مطالبه‌گری مردم نسبت به اموال مسروقه‌شان تصریح کرد: ما معتقدیم حتی اگر یک نفر از مردم از ما طلبکار باشد و اموالش را مطالبه کند، کاملاً حق دارد. ما مسئول هستیم و وظیفه داریم اموالش را بازگردانیم. اینکه می‌گوییم این مقدار اموال کشف شده، به معنای این نیست که دیگران حق مطالبه ندارند. ما باید پاسخ‌گو باشیم و پیگیر حقوق مردم.

قنبری در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چرا از دوربین‌های تشخیص چهره برای شناسایی سارقان استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: در زمینه تشخیص چهره مجرمان و شناسایی سریع این افراد، اقدامات خوبی انجام شده و از دوربین‌های چهره نگار استفاده می‌شود، اما همچنان باید تجهیزات و امکانات پلیس با نوع مأموریت‌ها متناسب‌تر شود. ما به سمت تجهیز علمی پلیس حرکت کرده‌ایم و در حال حاضر این موضوع را یک ضرورت می‌دانیم، نه صرفاً یک نیاز.

وی ادامه داد: نمونه‌ای از این اقدامات، همکاری با دانشجویان نخبه در زنجان است. چند نخبه جوان با دعوت پلیس وارد پروژه‌ای شدند و موفق شدند دستگاهی برای تشخیص جعل اختراع کنند که در نوع خود در دنیا بی‌نظیر است. این دستگاه اکنون به بهره‌برداری رسیده و مورد استفاده قرار گرفته است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا بیان کرد: پلیس آگاهی برای مقابله با سرقت و شناسایی سارقان صرفاً به دوربین‌های تشخیص چهره اکتفا نمی‌کند، بلکه مجموعه‌ای از ابزار‌های علمی و میدانی را در نظر دارد تا فرآیند شناسایی و برخورد با مجرمان به‌صورت کامل انجام شود.

قنبری با اشاره به روند کاهشی وقوع سرقت‌ها در سال‌های اخیر گفت: در سال ۱۴۰۰ میزان سرقت ۶ درصد افزایش داشت، در سال ۱۴۰۱ این رقم متوقف شد، اما در سال ۱۴۰۲ با کاهش ۹ درصدی مواجه بودیم و در سال جاری (۱۴۰۳) تاکنون توانسته‌ایم میزان سرقت را به ۱۹ درصد کاهش دهیم.

وی اضافه کرد: البته این اقدامات را کافی نمی‌دانیم و همچنان به تلاش‌های خود برای ارتقای امنیت و افزایش کشف ادامه خواهیم داد تا به نقطه‌ای برسیم که امیدواری و رضایت بیشتری در جامعه ایجاد شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->