ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۰۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟ ورود بیش از ۷۰ درصد زائران ایرانی به عربستان امتحانات کشوری پایه نهم چطور تصحیح می‌شوند؟ مادران دانشجو به ازای هر فرزند، ۵ نیم‌سال سنوات مازاد دریافت می‌کنند جایگزینی برند‌های شیرخشک متابولیک با نمونه‌های وارداتی طرح «پاد» با هدف پیشگیری از شیوع مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود جزئیات ثبت‌نام پایگاه‌های تابستانی دانش‌آموزان اعلام شد پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان | انتقال توده گردوخاک از عراق به ۳ استان غربی و جنوبی (۴ خرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک زن جوان در یک ویلای اجاره‌ای در نزدیکی مشهد | مرد ۲۵ ساله دستگیر شد
سرخط خبرها

استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان

  • کد خبر: ۳۳۴۵۶۸
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: در زمینه تشخیص چهره مجرمان و شناسایی سریع این افراد، اقدامات خوبی انجام شده و از دوربین‌های چهره نگار استفاده می‌شود، اما همچنان باید تجهیزات و امکانات پلیس با نوع مأموریت‌ها متناسب‌تر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد قنبری در پاسخ به سوالی در خصوص میزان کشف جرایم جنایی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۹۹ درصد قتل‌ها در کشور کشف شده که این آمار در تاریخ جنایی ایران بی‌سابقه است. این موضوع حاصل تلاش گسترده همکاران ما در سراسر کشور است و امیدواریم این مسیر با قوت ادامه یابد.

وی افزود: هدف و ایده‌آل ما نیز دقیقاً همان چیزی است که شما مطرح می‌کنید؛ اینکه همه موارد کشف شود و زمان رسیدگی به کمترین حد برسد. با این حال، یکی از چالش‌های ما، محدودیت منابع و امکانات است. برای مثال، یک کارآگاه ممکن است به‌طور هم‌زمان با ۱۰۰ پرونده مواجه باشد و طبیعتاً باید وقت خود را میان این پرونده‌ها تقسیم کند. همین مسئله زمان کشف را افزایش می‌دهد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به مطالبه‌گری مردم نسبت به اموال مسروقه‌شان تصریح کرد: ما معتقدیم حتی اگر یک نفر از مردم از ما طلبکار باشد و اموالش را مطالبه کند، کاملاً حق دارد. ما مسئول هستیم و وظیفه داریم اموالش را بازگردانیم. اینکه می‌گوییم این مقدار اموال کشف شده، به معنای این نیست که دیگران حق مطالبه ندارند. ما باید پاسخ‌گو باشیم و پیگیر حقوق مردم.

قنبری در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چرا از دوربین‌های تشخیص چهره برای شناسایی سارقان استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: در زمینه تشخیص چهره مجرمان و شناسایی سریع این افراد، اقدامات خوبی انجام شده و از دوربین‌های چهره نگار استفاده می‌شود، اما همچنان باید تجهیزات و امکانات پلیس با نوع مأموریت‌ها متناسب‌تر شود. ما به سمت تجهیز علمی پلیس حرکت کرده‌ایم و در حال حاضر این موضوع را یک ضرورت می‌دانیم، نه صرفاً یک نیاز.

وی ادامه داد: نمونه‌ای از این اقدامات، همکاری با دانشجویان نخبه در زنجان است. چند نخبه جوان با دعوت پلیس وارد پروژه‌ای شدند و موفق شدند دستگاهی برای تشخیص جعل اختراع کنند که در نوع خود در دنیا بی‌نظیر است. این دستگاه اکنون به بهره‌برداری رسیده و مورد استفاده قرار گرفته است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا بیان کرد: پلیس آگاهی برای مقابله با سرقت و شناسایی سارقان صرفاً به دوربین‌های تشخیص چهره اکتفا نمی‌کند، بلکه مجموعه‌ای از ابزار‌های علمی و میدانی را در نظر دارد تا فرآیند شناسایی و برخورد با مجرمان به‌صورت کامل انجام شود.

قنبری با اشاره به روند کاهشی وقوع سرقت‌ها در سال‌های اخیر گفت: در سال ۱۴۰۰ میزان سرقت ۶ درصد افزایش داشت، در سال ۱۴۰۱ این رقم متوقف شد، اما در سال ۱۴۰۲ با کاهش ۹ درصدی مواجه بودیم و در سال جاری (۱۴۰۳) تاکنون توانسته‌ایم میزان سرقت را به ۱۹ درصد کاهش دهیم.

وی اضافه کرد: البته این اقدامات را کافی نمی‌دانیم و همچنان به تلاش‌های خود برای ارتقای امنیت و افزایش کشف ادامه خواهیم داد تا به نقطه‌ای برسیم که امیدواری و رضایت بیشتری در جامعه ایجاد شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->