آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان

  • کد خبر: ۳۳۴۵۶۸
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: در زمینه تشخیص چهره مجرمان و شناسایی سریع این افراد، اقدامات خوبی انجام شده و از دوربین‌های چهره نگار استفاده می‌شود، اما همچنان باید تجهیزات و امکانات پلیس با نوع مأموریت‌ها متناسب‌تر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد قنبری در پاسخ به سوالی در خصوص میزان کشف جرایم جنایی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۹۹ درصد قتل‌ها در کشور کشف شده که این آمار در تاریخ جنایی ایران بی‌سابقه است. این موضوع حاصل تلاش گسترده همکاران ما در سراسر کشور است و امیدواریم این مسیر با قوت ادامه یابد.

وی افزود: هدف و ایده‌آل ما نیز دقیقاً همان چیزی است که شما مطرح می‌کنید؛ اینکه همه موارد کشف شود و زمان رسیدگی به کمترین حد برسد. با این حال، یکی از چالش‌های ما، محدودیت منابع و امکانات است. برای مثال، یک کارآگاه ممکن است به‌طور هم‌زمان با ۱۰۰ پرونده مواجه باشد و طبیعتاً باید وقت خود را میان این پرونده‌ها تقسیم کند. همین مسئله زمان کشف را افزایش می‌دهد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به مطالبه‌گری مردم نسبت به اموال مسروقه‌شان تصریح کرد: ما معتقدیم حتی اگر یک نفر از مردم از ما طلبکار باشد و اموالش را مطالبه کند، کاملاً حق دارد. ما مسئول هستیم و وظیفه داریم اموالش را بازگردانیم. اینکه می‌گوییم این مقدار اموال کشف شده، به معنای این نیست که دیگران حق مطالبه ندارند. ما باید پاسخ‌گو باشیم و پیگیر حقوق مردم.

قنبری در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چرا از دوربین‌های تشخیص چهره برای شناسایی سارقان استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: در زمینه تشخیص چهره مجرمان و شناسایی سریع این افراد، اقدامات خوبی انجام شده و از دوربین‌های چهره نگار استفاده می‌شود، اما همچنان باید تجهیزات و امکانات پلیس با نوع مأموریت‌ها متناسب‌تر شود. ما به سمت تجهیز علمی پلیس حرکت کرده‌ایم و در حال حاضر این موضوع را یک ضرورت می‌دانیم، نه صرفاً یک نیاز.

وی ادامه داد: نمونه‌ای از این اقدامات، همکاری با دانشجویان نخبه در زنجان است. چند نخبه جوان با دعوت پلیس وارد پروژه‌ای شدند و موفق شدند دستگاهی برای تشخیص جعل اختراع کنند که در نوع خود در دنیا بی‌نظیر است. این دستگاه اکنون به بهره‌برداری رسیده و مورد استفاده قرار گرفته است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا بیان کرد: پلیس آگاهی برای مقابله با سرقت و شناسایی سارقان صرفاً به دوربین‌های تشخیص چهره اکتفا نمی‌کند، بلکه مجموعه‌ای از ابزار‌های علمی و میدانی را در نظر دارد تا فرآیند شناسایی و برخورد با مجرمان به‌صورت کامل انجام شود.

قنبری با اشاره به روند کاهشی وقوع سرقت‌ها در سال‌های اخیر گفت: در سال ۱۴۰۰ میزان سرقت ۶ درصد افزایش داشت، در سال ۱۴۰۱ این رقم متوقف شد، اما در سال ۱۴۰۲ با کاهش ۹ درصدی مواجه بودیم و در سال جاری (۱۴۰۳) تاکنون توانسته‌ایم میزان سرقت را به ۱۹ درصد کاهش دهیم.

وی اضافه کرد: البته این اقدامات را کافی نمی‌دانیم و همچنان به تلاش‌های خود برای ارتقای امنیت و افزایش کشف ادامه خواهیم داد تا به نقطه‌ای برسیم که امیدواری و رضایت بیشتری در جامعه ایجاد شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->