کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۹ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از سنسورهای سلامتی مدل‌های جدید گلکسی واچ سامسونگ گوگل پلی یک رابط کاربری جدید برای صفحه بازی‌ها معرفی می‌کند نوت‌پد مایکروسافت بعد از ۴۰ سال به ویژگی تصحیح خودکار املای کلمات مجهز می‌شود صرافی بایبیت توکن «همستر کامبت» را پیش‌فروش کرد! + قیمت اولیه زمان رونمایی از تاشوهای میکس فولد ۴ و میکس فلیپ شیائومی مشخص شد اعتصاب کارکنان سامسونگ با هدف افزایش حقوق و مزایا کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۸ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۸ تیر) + آموزش چرا گربه‌ها بیشتر به انسان‌ها میومیو می‌کنند؟ جزئیاتی جدید از اپل واچ سری ۱۰ | صفحه نمایش بزرگتر و طراحی نازک‌تر قیمت گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو سامسونگ مشخص شد قابلیت ترجمه همزمان تماس‌ها با Galaxy AI به واتساپ اضافه می‌شود کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) + آموزش وعده‌های مسعود پزشکیان درباره اینترنت و مسئله فیلترینگ چه بود؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) اولین تصاویر از گلکسی بادز ۳ سامسونگ پیش از رونمایی رسمی + عکس حسگر اثر انگشت اولتراسونیک در گوگل پیکسل ۹ | قدرت شناسایی حتی هنگام رطوبت و چرب‌بودن دست
سرخط خبرها

پلاستیک رسانا ابداع شد

  • کد خبر: ۳۳۴۹۲
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
پلاستیک رسانا ابداع شد
محققان دانشگاه میشیگان، پلاستیک شفافی را توسعه داده‌اند که رسانای برق است و می‌توان از آن در تولید نمایشگر‌های لمسی و پنجره‌هایی مجهز به سلول خورشیدی استفاده کرد. پلاستیک رسانای شفاف از لایه بسیار ظریف نقره و پلاستیک ساخته شده و در آن مقدار اندکی مس وجود دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، پلاستیکهای معمولی رسانای ضعیف الکتریسیته هستند و بیشتر اوقات از آنها برای عایق بندی در مقابل جریان برق استفاده می شود. بنابراین در بیشتر مواقع از آن برای پوشاندن سیم ها و صفحه مدارها استفاده می شود. اما محققان از مدت ها قبل امیدوار بودند با اضافه کردن مواد دیگر خاصیت رسانایی را به پلاستیک اضافه کنند تا بتوان محصول نهایی را در نمایشگرهای لمسی بزرگ یا پنجره هایی با سلول های خورشیدی به کار برد.


درهمین راستا محققان دانشگاه میشیگان ماده جدیدی را براساس پژوهش های پیشین خود در همین حوزه توسعه داده اند. آنها قبلا در تحقیقی نشان داده بودند با افزودن یک لایه نازک نقره به ورقه پلاستیک می توان آن را به رسانای جریان برق تبدیل کرد. البته این روش پر هزینه بود و قابلیت انتقال نور را نیز ۱۰ درصد کاهش می داد.


یک روش برای ارتقای قابلیت انتقال نور پلاستیک، افزودن پوشش ضدانعکاس به آن است اما این مواد به طور معمول رسانای الکتریسیته نیستند. بنابراین محققان با ترکیبی از فلزات و مواد چند لایه این مشکل را برطرف کردند.


به این ترتیب پلاستیک رسانای شفاف از لایه بسیار ظریف نقره و پلاستیک ساخته شده و در آن مقدار اندکی مس وجود دارد. ضخامت این نوع پلاستیک ۶.۵ نانومتر است.


لایه رسانای مذکور بین دو ماده «دی الکتریک» قرار گرفت که یکی از آنها از جنس دی اکسید آلومینیوم و دیگر اکسید روی است. این امر سبب می شود نور سریع تر از پلاستیک گذر کند و قدرت انتقال محصول نیز از پلاستیک عادی بیشتر است. در حقیقت قدرت انتقال نور پلاستیک جدید ۸۸.۴ و پلاستیک عادی ۸۸.۱ درصد است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->