تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است
سرخط خبرها

روسیه: دیدار پوتین با ترامپ و زلنسکی منوط به پیشرفت در مذاکرات مستقیم است

  • کد خبر: ۳۳۵۶۲۷
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
روسیه: دیدار پوتین با ترامپ و زلنسکی منوط به پیشرفت در مذاکرات مستقیم است
پسکوف امروز (جمعه) گفت جزئیات مربوط به پیش‌نویس تفاهمنامه درباره سازش اوکراین عمومی نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت: «مسکو انتظار دارد که پیش‌نویس تفاهمنامه بین اوکراین و روسیه در جریان دور دوم مذاکرات در استانبول مورد بحث قرار گیرد.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی ادامه داد هیئت مذاکره‌کننده روسی برای شرکت در نشست استانبول عازم شده است. می‌خواهم به شما اطلاع دهم که هیئت متشکل از مذاکره کنندگان روسیه عازم استانبول شده است. این هیئت روز دوشنبه صبح در دور دوم مذاکرات با اوکراین شرکت می‌کند.

سخنگوی کرملین همچنین افزود، مسکو خوشحال است که نگرانی‌ها در مورد گسترش ناتو در واشنگتن درک می‌شود. ما خوشحالیم که این توضیحات «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه از جمله در واشنگتن قابل درک است و البته این امر از نقطه نظر نقش میانجیگری که واشنگتن همچنان ادامه می‌دهد، تاثیرگذار و قابل توجه است.

پسکوف خاطرنشان کرد پوتین بار‌ها موضع روسیه درباره عدم گسترش ناتو به شرق را به مقام‌های غربی از جمله آمریکایی‌ها اعلام کرده است.

این مقام کرملین همچنین افزود آینده امنیت اروپا باید با اروپایی‌ها مورد بحث قرار گیرد، اما در استانبول مذاکراتی به طور خاص بین روسیه و اوکراین انجام خواهد شد.



وی در ادامه درباره تحقق ابتکارعمل غلات دریای سیاه گفت همه روی مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین تمرکز دارند. در حال حاضر همه بر مذاکرات مستقیم روسیه و اوکراین تمرکز خواهند کرد. فهرستی از شرایط در حال تهیه است و فهرستی از شرایط برای آتش‌بس موقت مورد توافق قرار خواهد گرفت. بنابراین، ایمنی ناوبری در دریای سیاه به هر طریقی به بخشی جدایی ناپذیر از درک احتمالی آینده تبدیل خواهد شد.

پسکوف افزود بحث آماده‌سازی تماس بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین تنها در صورت مذاکرات سازنده در سطح هیئت‌های مذاکره‌کننده آغاز می‌شود. ابتدا باید در مذاکرات مستقیم بین دو کشور به نتیجه رسید. پس از آن، اگر چنین نتیجه‌ای حاصل شود، می‌توان در مورد تماس‌ها در بالاتر بین پوتین، ترامپ و زلنسکی صحبت کرد.

پسکوف همچنین خاطرنشان کرد مقامات فعلی ژاپن با اتخاذ موضعی غیردوستانه راه رویارویی با روسیه را انتخاب کرده‌اند.

روز پنجشنبه، ولادیمیر پوتین با «آکی آبه»، بیوه شینزو آبه، نخست وزیر فقید ژاپن در کرملین دیدار کرد. پوتین در این گفت‌و‌گو روابط شخصی خوب خود با آبه فقید را یادآور شد.

پسکوف گفت: «متاسفانه مقامات فعلی ژاپن راه رویارویی با کشور ما را انتخاب کرده‌اند. آنها به تمام تحریم‌ها و محدودیت‌های غیرقانونی علیه روسیه پیوسته‌اند. البته مقام‌هایی در ژاپن هستند که به دنبال از سرگیری مذاکرات بین دو کشور هستند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->