مظفری: در سفر والی هرات به مشهد بسته اقتصادی پیشنهادی خود را ارائه می‌دهیم صحبت‌های کاظمی‌قمی درباره مهاجران افغانستانی | اخراج مهاجران، شیوه عمل خود را دارد + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پایان هفته دوازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان + جدول مسابقات معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است توضیحات یاراحمدی درباره علت بازگرداندن برخی از اتباع که گذرنامه دارند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها  سرپرست جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان وارد مشهد شد (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) نیروی کار خارجی، ستون نامرئی اقتصاد ایران ادامه درخشش تیم نورزاد نیمروز در فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان سازمان ملل خواستار حمایت فوری بین‌الملل از مهاجران بازگشته به افغانستان شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) برترین‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول مسابقات معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی: ۹۱ درصد از اتباع خروجی، خودمعرف هستند + فیلم بهروزآذر: ما این طرف مرز در ایران مشکلی برای خروج اتباع نداریم | بیش از این امکان میزبانی از اتباع افغانستانی را نداشتیم + فیلم رسم خداحافظی با همسایه خروج مهاجران افغانستانی غیرمجاز ضرورتی ملی، نه از سر بی‌مهری معاون رئیس‌جمهور در بازدید از مهمانشهر تربت‌جام: روند خروج اتباع غیرمجاز به شکل دقیق اجرا می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم

  • کد خبر: ۳۳۶۰۶۳
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳
حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم
رئیس بنیاد سعدی با بیان اینکه وظیفه ما فقط آموزش زبان فارسی نیست گفت: بلکه برای مثال در هند و افغانستان باید این زبان را حفظ کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، یازدهمین گردهمایی موسسه‌ها و نهاد‌های فعال در حوزه آموزش زبان و ادبیات فارسی در جهان، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ به میزبانی بنیاد سعدی با حضور مدیران مراکز آزفا و استادان این حوزه برگزار شد.

غلامعلی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی در مراسم افتتاحیه این گردهمایی با اشاره به تاثیر پیشرفت تکنولوژی بر آموزش زبان فارسی ادامه داد: در این روز‌ها به برکت گسترش دانش ارتباطات و دانش زبان فارسی، آموزش زبان محدود به حروف و کلمات آن نیست، افرادی که در فضای مجازی و با هوش مصنوعی این زبان را یاد می‌گیرند می‌دانند که چه انقلابی در این حوزه ایجاد شده است، در اینجا هوش مصنوعی متناسب با هر ضعف زبانی هر فرد، برای او تمرین‌هایی تعریف و نقاط ضعف افراد را رفع می‌کند. در نتیجه باید انواع نرم‌افزار‌ها را در فضای مجازی تامین کنیم و باید بتوانیم شب و نصفه شب در استودیوی بنیاد بنشینیم و به افرادی که در کشور‌های دیگر هستند، فارسی آموزش دهیم.

رئیس بنیاد سعدی با تاکید بر ضرورت حفظ زبان فارسی در کشور‌های مختلف، توضیح داد: وظیفه ما فقط آموزش زبان فارسی نیست، بلکه برای مثال در هند و افغانستان باید این زبان را حفظ کنیم. می‌توان این فهرست را طولانی‌تر کرد، می‌خواستم بگویم چرا بنیاد سعدی به وجود آمد.

او با بیان اینکه طرح تاسیس بنیاد سعدی را در شورای انقلاب فرهنگی ارائه داده است، افزود: شورای انقلاب فرهنگی در کنار سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامی این اهداف را ادامه داد. یکی از اتفاق‌هایی که در طول فعالیت بنیاد سعدی افتاد افزایش تعداد دانشجویان فارسی‌آموز بود. بیش از ۱۰۰ هزار دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل هستند به موجب همین واقعیت شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد نظارت بر دانشگاه‌هایی که دانشجوی زبان فارسی می‌گیرند، بر عهده بنیاد سعدی باشد.

حدادعادل در پایان سخنانش افزود: می‌خواهم که بنیاد سعدی را در خدمت خود بدانید، اگر موسسه دهخدا اقدام به آموزش زبان فارسی می‌کند، فکر نمی‌کنیم که این موسسه جای ما را تنگ می‌کند، ما وظیفه خود را تهیه زیرساخت‌های لازم برای آموزش زبان فارسی می‌دانیم ما باید به همه موسساتی که می‌خواهند زبان فارسی را آموزش دهند، کمک کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->