خاویر باردم: شریک جرم اسرائیل در نسل‌کشی نباشید انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت» مروری بر سریال‌های دردست‌ساخت تلویزیون انتشار نخستین رمان «وودی آلن» سایه‌های سکوت و تاریکی | گزارشی از اجرای نمایش «خودها» در سالن بهار مشهد فیلم‌های جشنواره فجر که در صف اکران مانده‌اند ارسال پرونده تتلو به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد تجلیل از گلی ترقی در هفتمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» بازگشت نیوشا ضیغمی به سینما با فیلم «شب سرد» کوین اسپیسی با سریال «خانه پوشالی» روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها

شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت

  • کد خبر: ۳۳۶۴۹۲
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت
شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش و طراح روز گذشته (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) در هشتاد سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انجمن هنرمندان نقاش ایران، در پیامی خبر درگذشت شهاب موسوی‌زاده را اعلام کرد.

شهاب موسوی زاده متولد ۱۳۲۴ تهران است. از ۱۴ سالگی نزد حسین شیخ نقاشی آموخته و در سال ۴۸ به دانشکده هنر‌های زیبا رفته و پس از فارغ التحصیلی در سال ۵۲ کار خود را آغاز کره است. در سال ۶۲ به آلمان مهاجرت می‌کند و پس از بیست و یک سال به ایران باز می‌گردد. در تمام این بیست و یکی دو سال تم اصلی نقاشی‌های موسوی زاده انقلاب مشروطه و اساطیر ایران باستان بوده است.

بیست و چهارمین نمایشگاه شهاب موسوی‌زاده شامل ۶۳ تابلو نقاشی که بهمن ۱۳۸۶ در گالری ممیز خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

موسوی‌زاده، در آثارش با نگاهی واقع نمایانه، وقایع و چهره‌های جنبش مشروطه را به تصویر می‌کشید و در دهه‌های اخیر و به تدریج رویکردی سمبولیستی در آثارش پدیدار شد؛ او به مضامین اساطیری چهره‌های تاریخی و ادبی و زندگی مردم ایران روی آورد. پرده‌های بزرگ او آکنده از پیکره‌ها غالباً زنان هستند، پرده‌هایی پرجمعیت پر رمز و راز و سرشار از روایت که بی‌شباهت به نقاشی قهوه خانه‌ای هم نبود.

شهرآرانیوز درگذشت این هنرمند نقاش و طراح را به خانواده وی و جامعه هنری تسلیت می‌گوید.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->