صوت | آهنگ جدید روزبه بمانی با نام «شهر خالی» منتشر شد + لینک دانلود و متن مهران مدیری، در دبی روی صحنه می‌رود + عکس «شفرونی» اولین گام را محکم برداشت | نگاهی به قسمت اول برنامه نیما شعبان‌نژاد فیلم مورد علاقه «دی‌کاپریو» و «دل تورو» لو رفت! دو استعفا و یک احتمال | شورای سیاستگذاری جشنواره فجر دچار تغییر شد «جناب خان» عروسک محبوب ایرانی رسماً بازنشسته شد کارگردان «دسته دختران» آماده ساخت فیلمی اجتماعی شد بازنگری در سیاست‌های هنرهای تجسمی | جشنواره‌ها دیگر اولویت اصلی نیستند قسمت چهاردهم «کنکل» آماده پخش شد تعرفه ۱۰۰ درصدی آمریکا برای فیلم‌های خارجی ویدئو | تیزر جدید «زوتوپیا ۲» رونمایی شد (۷ مهر ۱۴۰۴) نقش نوجوانان در سینمای دفاع مقدس بررسی می‌شود رونمایی از مستند «من بلاگر نیستم» | تلاشی برای بازنمایی هویت دیجیتال چرا شعار هفته کتاب دفاع مقدس تکراری شد؟ «گل شب‌بو» با دوبله فارسی روی آنتن شبکه تهران می‌رود + خلاصه داستان سریال «مادران» کلید خورد | روایتی از مادران شهید ایران افسران عراقی اسیر مار زرد کوهستان راهیابی فیلم «قبل از مصرف از بین ببرید» به یک فستیوال آمریکایی سینما؛ محور هم بستگی مردم در دوران جنگ تحمیلی زیستن در ۱۴۲۵ روز محاصره جنگی | نگاهی به کتاب «نامه هایی از سارایوو» از آنا کاتالدی
سرخط خبرها

حراج نقاشی گمشده «باد سهمگین در حال وزیدن» پس از ۱۵۰ سال

  • کد خبر: ۳۳۶۸۷۳
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
حراج نقاشی گمشده «باد سهمگین در حال وزیدن» پس از ۱۵۰ سال
نقاشی رنگ‌روغن جوزف مالورد ویلیام ترنر، هنرمند برجسته انگلیسی، که بیش از یک و نیم قرن ناپدید شده بود، سرانجام پس از کشف امضای هنرمند در جریان مرمت اثر، در لندن به نمایش و حراج گذاشته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نقاشی رنگ‌روغن «باد سهمگین در حال وزیدن» (The Rising Squall)، نخستین اثر رنگ‌روغن جوزف مالورد ویلیام ترنر که در زمان نوجوانی او به نمایش عمومی درآمده بود، پس از ۱۵۰ سال بار دیگر کشف شده و قرار است به حراج گذاشته شود.

به نقل از بی‌بی‌سی، این اثر چشم‌اندازی دراماتیک از چشمه‌های آب گرم و منطقه آب‌درمانی پیشین شهر بریستول را پیش از ساخت پل معلق کلیفتون به تصویر می‌کشد. این نقاشی طی سال‌ها در نقاط مختلف جهان جابه‌جا شد و سرانجام به انگلستان بازگشت اما هویت آن به عنوان یک اثر شناخته‌شده از ترنر تا سال گذشته، زمانی که در جریان مرمت، امضای او نمایان شد، ناشناخته باقی مانده بود.

این نقاشی قرار است بین روزهای ۲۸ ژوئن تا یکم ژوئیه (خرداد تا تیر) در گالری ساتبیز لندن در معرض دید عموم قرار گیرد و سپس با برآورد قیمتی تا سقف ۳۰۰ هزار پوند به حراج گذاشته شود.

جولیان گسکوین، کارشناس ارشد ساتبیز، درباره این کشف گفت: این اثر بینشی جذاب و آموزنده از سبک اولیه‌ ترنر ارائه می‌دهد.

او افزود: «این نقاشی، ترنرِ نوجوان را به عنوان هنرمندی جاه‌طلب و ماهر در نخستین تجربیاتش با رنگ‌روغن نشان می‌دهد.» 

نقاشی «باد سهمگین در حال وزیدن» نخستین بار در سال ۱۷۹۳، سه روز پس از هجدهمین سالروز تولد ترنر، در آکادمی سلطنتی به نمایش درآمد. این اثر سپس توسط کشیش رابرت نیکسون، از مشتریان آرایشگاه پدر ترنر، خریداری شد. پس از درگذشت نیکسون، نقاشی به پسر او رسید و سرانجام در سال ۱۸۵۸ برای آخرین بار در تاسمانی استرالیا به نمایش گذاشته و از آن زمان به «فراموشی» سپرده شد.

این اثر در جریان نخستین سفر هنری ترنر در نوجوانی‌اش از لندن به منطقه جنوب غربی انگلستان خلق شد. به گفته گسکوین: بریستول مقصدی طبیعی و در دسترس برای یک هنرمند جوان اهل لندن بود که می‌توانست آنجا مناظری دراماتیک و پرشکوه را برای آثارش بیابد.

این اثر در منابع اولیه درباره زندگی ترنر ذکر شده بود، اما برای دست‌کم یک قرن به اشتباه یک اثر آبرنگ تلقی می‌شد و از فهرست نقاشی‌های رنگ‌روغن او جا مانده بود.

پیش از کشف سال گذشته در جریان یک پروژه مرمتی، کارشناسان گمان می‌بردند که اثر ماهیگیر در دریا (Fisherman at Sea) نخستین نقاشی رنگ‌روغن به نمایش درآمده از ترنر بوده است.

منبع: خبرآنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->