حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند

  • کد خبر: ۳۳۶۹۰۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ممکن است روی میزان غنی سازی بتوانیم مذاکره کنیم و تا الان هم آماده مذاکره بوده‌ایم و در ادامه هم خواهیم بود ولی آنچه که آمریکایی‌ها باید بدانند این است که چانه زنی و اصرار بی مورد روی اصل صنعت غنی سازی نباید داشته باشند و بپذیرند این حق ملت بزرگ ایران است و ما تحت هیچ شرایطی این نیاز امروز و آینده خود را پای میز مذاکره نخواهیم برد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم عزیزی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب پیرامون موضوعات هسته‌ای و ضرورت حفظ چرخه سوخت در داخل کشور، گفت: مقام معظم رهبری اخیرا پیرامون صنعت هسته‌ای ایران اسلامی مطالب مهم و قابل توجهی را فرمودند که البته این از مواضع روشن، شفاف و قاطع جمهوری اسلامی ایران است و ما بار‌ها پیرامون صنعت هسته‌ای اعلام کرده‌ایم که اصل صنعت هسته‌ای و غنی سازی را پای میز مذاکره نخواهیم برد.

نماینده مردم شیراز در مجلس افزود: آنچه که مسلم است در این راستا ما بر مبنای منافع ملی عمل خواهیم کرد و بدون شک برای حفظ، نگهداشت توسعه و رشد صنعت هسته‌ای هم باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: ما همواره ثابت کرده‌ایم که اهل گفتمان و مذاکره هستیم و هیچ وقت هم از مذاکره هراسی نداشته‌ایم و میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم، همواره در طول این سال‌ها هم دعوت به مذاکره کرده‌ایم، اما معنای مذاکره در واقع مذاکره روی اصل صنعت و موضوع حق غنی‌سازی اورانیوم در کشور نبوده، نیست و نخواهد بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ممکن است روی میزان غنی سازی بتوانیم مذاکره کنیم و تا الان هم آماده مذاکره بوده‌ایم و در ادامه هم خواهیم بود ولی آنچه که آمریکایی‌ها باید بدانند این است که چانه زنی و اصرار بی مورد روی اصل صنعت غنی سازی نباید داشته باشند و بپذیرند این حق ملت بزرگ ایران است و ما تحت هیچ شرایطی این نیاز امروز و آینده خود را پای میز مذاکره نخواهیم برد.

عزیزی تصریح کرد: ما روی مواضع اصولی و قانونی خودمان قاطعانه می‌ایستیم و بر مبنای حقوق مسلم خود در همین دور از مذاکرات اگر آمریکایی‌ها آمادگی داشته باشند حاضریم ادامه بدهیم، اما مذاکره به معنای ادامه زیاد خواهی‌ها و تسلیم در برابر فشار‌ها و رفتار قلدرمآبانه آمریکایی‌ها نیست.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاسی خارجی مجلس افزود: آمریکایی‌ها باید رفتار و مواضع خودشان را تنظیم کنند و یک چارچوب درستی را ارائه داده و از رویکرد‌های زیاده طلبانه پرهیز کنند و بپذیرند که در پای میز مذاکره به صورت غیر مستقیم با یک ملت بزرگ، شجاع و ایستاده روی اصول و منافع ملی رو‌به‌رو هستند.

عزیزی تاکید کرد: ما امروز رژیم صهیونیستی را جدای از آمریکا نمی‌دانیم، هر جنایتی که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد بدون شک با حمایت و چراغ سبز آمریکایی هاست، کما اینکه وتوی قطعنامه شورای امنیت درمورد جنایات غزه توسط آمریکایی‌ها به همه دنیا حتی هم پیمانان آمریکایی‌ها ثابت کرد که این جنایت‌ها با حمایت، پشتیبانی و همراهی آمریکا است.

این نماینده مجلس افزود: آنچه که مسلم است در ادامه استقامت تاریخی و مقاومت مردم عزیز غزه و فلسطین و جبهه مقاومت همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آینده از آن امت و جبهه اسلام است و بدون شک در آینده شاهد سقوط، افول و نابودی رژیم صهیونیستی خواهیم بود.

وی تصریح کرد: ممکن است امروز مردم بی دفاع و بی گناه غزه مورد حملات ناجوانمردانه هوایی و زمینی قرار بگیرند ولی همانطور که تاریخ ثابت کرده، حق پیروز است و پیروز این میدان به فضل الهی مردم عزیز این سرزمین خواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->