آغاز دوباره پرواز‌ها از مشهد به نجف و بغداد از فردا (یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴) دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند
سرخط خبرها

مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۷۰۲۹
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در موسسه ملی علوم و صنایع غذایی روز شنبه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مراسم افتتاح این مرکز گفت: مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص با حمایت حوزه علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی و مرکز تحقیقات و نوآوری سازمان اتکا به منظور همکاری علمی و فناوری موثر در حوزه غذا‌های خاص راه اندازی شده است.

دکتر سید محمدعلی رضوی با اشاره به توصیه‌های مکرر رهبر معظم انقلاب بر اهمیت پژوهش و رسالت دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی در حل مسائل کنونی و آینده کشور اظهار کرد: هدف اصلی پژوهش و فعالیت‌های علمی دوگانه و شامل دستیابی به مرجعیت علمی و حضور در جمع سرآمدان علم و فناوری جهان و همچنین در جهت حل مسائل کنونی و آینده کشور است.

وی افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یک مرجع تخصصی پژوهش و فناوری در حوزه غذا با بیش از چهار دهه فعالیت، در سال‌های اخیر رویکرد خود را از پژوهش‌های عرضه محور به مسئله محور تغییر داده است تا بتواند به چالش‌های واقعی کشور در حوزه غذا پاسخ دهد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی، بر نقش حیاتی این مرکز در توسعه فناوری غذا‌های خاص و پاسخگویی به نیاز‌های جامعه و ارتقای امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

وی همچنین به ظرفیت‌های بالقوه این همکاری‌ها برای توسعه نوآوری در حوزه‌های مختلف غذا از جمله غذا‌های عملکردی، غذا‌های سالم و غذا‌های ویژه گروه‌های خاص اشاره کرد.

دکتر رضوی بیان کرد: مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در موسسه ملی علوم و صنایع غذایی با بهره‌گیری از توانمندی‌های علمی و فناوری موجود زمینه را برای ایجاد محصولات و فرآیند‌های نوین در حوزه غذا‌های خاص فراهم خواهد کرد.

وی تاکید کرد: با افتتاح این مرکز گامی موثر در جهت ارتقای سطح پژوهش‌های کاربردی در حوزه غذا‌های خاص برداشته شده است و امید می‌رود که این همکاری‌ها منجر به تولید محصولات نوآورانه و حل چالش‌های موجود شود.

جهاد علمی در عرصه امنیت غذایی با رویکرد آینده‌نگر

رییس مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص نیز در این مراسم از رویکرد آینده‌نگر و فناوری‌محور آن سخن گفت و با اشاره به سند امنیت غذایی تدوین شده توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار کرد: این مرکز با هدف ایفای نقش در جهاد علمی و ارتقای امنیت غذایی کشور، بر مبنای «ره نگاشت» ۱۰ ساله فناوری محور فعالیت خواهد کرد.

ساجد امجدی بیان کرد: ما محرک‌های روند‌های جهانی را در نظر گرفته و تلاش می‌کنیم تا با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی، به عنوان یک رکن اساسی پایداری در این حوزه گام‌های موثری برداریم.

وی تصریح کرد: به منظور پاسخگویی به نیاز‌های غذایی متنوع و آینده‌نگر، ۱۶ گروه محصول غذایی جدید با ۹ فناوری نوظهور طراحی کرده‌ایم.

رییس مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص ادامه داد: همچنین، ۶ پلتفرم توسعه مواد غذایی فراسودمند، با تمرکز بر توسعه مواد و بسته‌بندی، توسعه خوراک‌های نظامی، توسعه محصولات میکروب‌ساخت، و توسعه غذا‌های آینده، در این مرکز در حال پیاده‌سازی هستند.

وی افزود: تمام این موارد بر اساس نیاز‌های غذایی تدوین شده و با هدف ارتقای امنیت غذایی کشور طراحی شده‌اند.

امجدی از «پایگاه تحلیل داده» به عنوان یک مزیت رقابتی این مرکز یاد کرد و افزود: این پایگاه می‌تواند به پیش‌بینی نیاز‌های صنایع غذایی آینده کشور و ارائه راهکار‌های نوآورانه کمک کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->