رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج: بیش از ۲ میلیون نفر از سالمندان سارکوپنی دارند ۸ شهر ایران در جمع گرمترین‌های جهان (یکم مرداد ۱۴۰۴) دستگیری سارق خودرو در شهرری آتش زدن مامور پلیس راه در ورودی مشهد جملات عربی پرکاربرد برای زائران اربعین ۱۴۰۴ درخواست اولیا به وزارتخانه رسید نارضایتی بیماران از ویزیت آزاد و زیر بار نرفتن برخی پزشکان برای نوشتن نسخه الکترونیک | پزشک راضی، بیمار ناراضی آیا ادعای خریدوفروش سابقه بیمه تأمین‌اجتماعی صحت دارد؟ آب دریای عمان، ۱۴۰۷ به مشهد می‌رسد | آخرین جزئیات و زمان بندی طرح عظیم انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین عامل انسانی، حلقه‌گم‌شده در امنیت جاده‌ای هوش مصنوعی پاسخ داد: آب تهران در حال تمام شدن است؟ کاهش وزن صنعتی؛ از وابستگی تا  افسردگی آیا مکمل‌ها و قرص‌های حافظه واقعاً تأثیرگذار هستند؟ درباره مصرف قرص های لاغری که سلامتی جسم و  روان افراد را  تهدید می کنند | لاغری با طعم روان‌گردان قتل مسلحانه مدیرعامل به دست کارمند | قاتل پس از جنایت خودکشی کرد توقیف ۵۶ هزار خودرو متخلف در تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ هموفیلی را بیشتر بشناسیم؛ از علائم تا کنترل بیماری آیا حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگانی که مهاجرت کرده‌اند، واریز می‌شود؟ بیمه سلامت خراسان‌ رضوی ۸ درصد بیماران هموفیلی کشور را زیر پوشش دارد برگزاری جلسه بین‌المللی برای حفاظت از لایه اوزون (یکم مرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + تعداد داوطلبان کشف ۵ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق با همکاری مردم انفجار در معدن زغال سنگ در شمال افغانستان ۶ کشته و ۱۲ زخمی برجای گذاشت برای احیای گردشگری در کشور چه کارهایی می‌توان انجام داد؟ آزمون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جمعه (۳ مرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | رقابت ۱۵ هزار شرکت‌کننده تب آنفلوانزا و کرونا در مشهد فروکش کرد اجرای دقیق متناسب‌سازی و پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه از مطالبات جدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی است درخواست هلال احمر ایران از صلیب سرخ برای واکنش فوری جهت توقف فاجعه انسانی در غزه
سرخط خبرها

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است

  • کد خبر: ۳۳۷۲۰۲
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا متمرکز در خلیج‌فارس و دریای سرخ هستند و نسبت‌به کشور‌های عربی عدد خیلی کمتری را برداشت می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد لاهیجان‌زاده امروز، یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴، در نشستی با حضور خبرنگاران درباره گونه‌های آبزی مهاجم، اظهار کرد: یک راه ورود این آبزیان به صورت طبیعی است و به دست انسان انجام نمی‌شود. مثلا زمانی که تالاب شادگان به گونه تیلاپیا آلوده شد مشخص شد از طریق آبرانه الوند و از طریق کشور عراق در زمان جنگ دوم عراق با آمریکا وارد شده است.

وی افزود: در کنار این موضوع شاهد گونه‌های پرورشی هستیم که مرکز تحقیقات شیلات پیگیر این گونه هاست تا بتواند بخشی از پروتئین کشور را تامین کند، اما این گونه‌ها به آب‌های جاری راه پیدا می‌کنند.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اجازه رهاسازی گونه‌های غیربومی را نمی‌دهیم و باید به سمت کاهش این گونه‌ها برویم.

وی تصریح کرد: لیست ممنوعیت‌ها به تازگی تهیه شده است. در این مصوبات بیشتر جرائم کیفری منظور است تا جرائم نقدی. مثلا برای کسانی که تیلاپیا پرورش دهند تعطیلی واحد و جرائم کیفری مطرح می‌شود.

این مقام مسئول در سازمان محیط زیست بیان کرد: ما در فلات مرکزی ایران به خاطر توسعه نامتوازن گذشته شاهد بحران آب هستیم. اکنون حتی با مشکل تأمین آب شرب نیز مواجهیم. ما دیگر به پروژه‌های بزرگ مقیاس آب‌شیرین‌کن در خلیج فارس مجوز ندادیم، زیرا خلیج فارس دریایی نیمه‌بسته است. پهنه را به سمت دریای عمان بردیم و درمورد تخلیه شورابه به دریا استاندارد سختی لحاظ کردیم که در عمق دریا با کمترین تأثیرگذاری باشد مطالعات بین‌المللی انجام شده است. ما فقط برای مصرف آب شرب و صنعت این اجازه را می‌دهیم تا فشار کمتر شود و برای سواحل نیز فقط برای شهر‌هایی که در سواحل هستند.

او گفت: الان برای دو تا سه آب‌شیرین‌کن درخواست شده است. البته کشور‌های جنوبی خلیج فارس آب‌شیرین‌کن‌هایی را دارند. کشور‌ها به دنبال این هستند که با تکنولوژی‌های نوین وارد این قضیه شوند. ما جلسه‌ای را نیز دو یا سه ماه پیش با کشور امارات داشتیم و این موضوع مطرح شد و کشور امارات برای به حداقل رساندن این خسارات تلاش زیادی دارد.

وی افزود: پنجاه درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا متمرکز در خلیج فارس و دریای سرخ هستند و نسبت به کشور‌های عربی عدد خیلی کمتری را برداشت می‌کنیم. عددی که اکنون در آب‌شیرین‌کن بندرعباس برداشت می‌شود ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون مترمکعب به صورت سالیانه است. اگر تمام پروژه‌های ما به ثمر برسند به عدد سه میلیون متر مکعب در شبانه‌روز می‌رسیم این عدد هم‌اکنون در کشور‌های همسایه بیست میلیون مترمکعب است.

در حال تکمیل...

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->