ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پژمان‌فر اعلام کرد: آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان به استان‌های شرقی کشور

  • کد خبر: ۳۱۵۰۳۵
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
پژمان‌فر اعلام کرد: آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان به استان‌های شرقی کشور
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله انتقال آب موضوعی حساس و فرصتی در راستای تأمین آب مورد نیاز کشور بوده، اما اگر الزامات و همچنین پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی مورد توجه قرار نگیرد، عواقب سنگینی را به کشور تحمیل خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمانفر، در تشریح نشست روز (سه‌شنبه ۱۶ بهمن ماه) کمیسیون اصل نود با حضور وزیر نیرو و معاونین در خصوص بررسی گزارش ناترازی برق و برنامه آن وزارتخانه به منظور رفع مشکل در تابستان ۱۴۰۴ و علل عدم اقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در صنعت برق، آخرین وضعیت پروژه انتقال آب از دریای عمان و موضوع آب شیرین کن‌ها و آخرین وضعیت حقابه شهرستان بیجار خبر داد.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به گزارش برنامه‌های در دست اقدام وزارت نیرو برای رفع مشکل ناترازی برق در سال ۱۴۰۴ ادامه داد: با توجه به نیاز کشور و نیروگاه‌ها به انرژی گاز و سوخت لذا برنامه‌ریزی‌ها بر این بود تا تمامی نیروگاه‌ها در مدار باشند و با تمامی راندمان برق تولید کنند که در این راستا وزارت نیرو گزارش‌هایی را به کمیسیون ارائه کرد.

وی با بیان اینکه تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی می‌تواند موجب افزایش حدود ۵۰ درصدی تولید برق در کشور شود، بیان کرد: وزارت نیرو در ارتباط با تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی، موانع و مشکلات پیش‌رو گزارش‌هایی را به کمیسیون ارائه کرد و همچنین موضوع حمایت از بخش خصوصی برای بکارگیری از ظرفیت این بخش در موضوع تبدیل نیروگاه‌ها و تعمیرات نیروگاه‌ها مورد رسیدگی قرار گرفت و مقرر شد تا کمیسیون اصل نود به صورت میدانی مسائل را پیگیری و گزارش ارائه شده را صحت‌سنجی کند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در مورد آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان و موضوع آب‌شیرین‌کن‌ها نیز افزود: مسئله انتقال آب موضوعی حساس و فرصتی در راستای تأمین آب مورد نیاز کشور بوده، اما اگر الزامات و همچنین پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی که باید در این طرح ملی با توجه به هزینه‌کرد بالا برای انتقال هر مترمکعب آب مورد توجه قرار نگیرد، عواقب سنگینی را به کشور تحمیل خواهد کرد که این موضوع به صورت جزئی در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و از آنجا که گزارش ارائه شده قابل قبول نبود لذا مقرر شد تا یک ماه آینده گزارشی از وضعیت و پیش‌بینی‌های این مسئله در اختیار کمیسیون قرار گیرد تا بتوان با انتقال آب از دریا بخشی از نیازمندی کشور به آب تأمین شود.

وی با اشاره به بررسی موضوع طرح شکایت از وضعیت حقابه سد تالوار شهرستان بیجار نیز گفت: در این راستا نیز مقرر شد تا گزارش ارائه شده وزارت نیرو بر اساس سهم حقابه و موارد تخصیصی بررسی تا گزارش آن مورد تأیید قرار گیرد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->