استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار را پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم
سرخط خبرها

پژمان‌فر اعلام کرد: آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان به استان‌های شرقی کشور

  • کد خبر: ۳۱۵۰۳۵
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
پژمان‌فر اعلام کرد: آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان به استان‌های شرقی کشور
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله انتقال آب موضوعی حساس و فرصتی در راستای تأمین آب مورد نیاز کشور بوده، اما اگر الزامات و همچنین پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی مورد توجه قرار نگیرد، عواقب سنگینی را به کشور تحمیل خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمانفر، در تشریح نشست روز (سه‌شنبه ۱۶ بهمن ماه) کمیسیون اصل نود با حضور وزیر نیرو و معاونین در خصوص بررسی گزارش ناترازی برق و برنامه آن وزارتخانه به منظور رفع مشکل در تابستان ۱۴۰۴ و علل عدم اقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در صنعت برق، آخرین وضعیت پروژه انتقال آب از دریای عمان و موضوع آب شیرین کن‌ها و آخرین وضعیت حقابه شهرستان بیجار خبر داد.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به گزارش برنامه‌های در دست اقدام وزارت نیرو برای رفع مشکل ناترازی برق در سال ۱۴۰۴ ادامه داد: با توجه به نیاز کشور و نیروگاه‌ها به انرژی گاز و سوخت لذا برنامه‌ریزی‌ها بر این بود تا تمامی نیروگاه‌ها در مدار باشند و با تمامی راندمان برق تولید کنند که در این راستا وزارت نیرو گزارش‌هایی را به کمیسیون ارائه کرد.

وی با بیان اینکه تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی می‌تواند موجب افزایش حدود ۵۰ درصدی تولید برق در کشور شود، بیان کرد: وزارت نیرو در ارتباط با تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی، موانع و مشکلات پیش‌رو گزارش‌هایی را به کمیسیون ارائه کرد و همچنین موضوع حمایت از بخش خصوصی برای بکارگیری از ظرفیت این بخش در موضوع تبدیل نیروگاه‌ها و تعمیرات نیروگاه‌ها مورد رسیدگی قرار گرفت و مقرر شد تا کمیسیون اصل نود به صورت میدانی مسائل را پیگیری و گزارش ارائه شده را صحت‌سنجی کند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در مورد آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان و موضوع آب‌شیرین‌کن‌ها نیز افزود: مسئله انتقال آب موضوعی حساس و فرصتی در راستای تأمین آب مورد نیاز کشور بوده، اما اگر الزامات و همچنین پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی که باید در این طرح ملی با توجه به هزینه‌کرد بالا برای انتقال هر مترمکعب آب مورد توجه قرار نگیرد، عواقب سنگینی را به کشور تحمیل خواهد کرد که این موضوع به صورت جزئی در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و از آنجا که گزارش ارائه شده قابل قبول نبود لذا مقرر شد تا یک ماه آینده گزارشی از وضعیت و پیش‌بینی‌های این مسئله در اختیار کمیسیون قرار گیرد تا بتوان با انتقال آب از دریا بخشی از نیازمندی کشور به آب تأمین شود.

وی با اشاره به بررسی موضوع طرح شکایت از وضعیت حقابه سد تالوار شهرستان بیجار نیز گفت: در این راستا نیز مقرر شد تا گزارش ارائه شده وزارت نیرو بر اساس سهم حقابه و موارد تخصیصی بررسی تا گزارش آن مورد تأیید قرار گیرد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->