دیک چنی، معاون جورج بوش درگذشت + علت مرگ و بیوگرافی پزشکیان: تمهیدات لازم برای پایداری منابع طرح پزشک خانواده اتخاذ شود اسناد تصویب CFT تحویل سازمان ملل شد ویدئو | بازتاب گسترده فرمایشات رهبر معظم انقلاب به مناسبت ۱۳ آبان در رسانه‌های غربی قالیباف عازم پاکستان خواهد شد رئیس جمهور: اگر دشمن خطایی انجام دهد، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد نایب‌رئیس مجلس: وزیر اقتصاد مانع صدور مقررات خلق الساعه شود جانمایی ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی انتخابات شورا‌ها در مشهد | بیش از ۴۱ هزار نفر، دست‌اندرکار برگزاری انتخابات هستند سخنگوی وزارت امور خارجه چین: با اقدامات آمریکا در کارائیب مخالفیم معاون هماهنگ‌کننده ارتش: هیمنه پوشالی آمریکا را شکستیم مهاجرانی: وام ازدواج حذف نمی شود | تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است قالیباف: ۱۳ آبان روز مبارزه با سلطه‌گری و استکبار است محسنی‌اژه‌ای: سازمان بازرسی باید روند ثبت سفارش کالا را باقدرت مورد پیگیری مجدانه قرار دهد زندگی در گورستان‌های غزه و در میان مردگان جریان دارد + عکس صنعا: آماده‌ایم به اسرائیل پاسخ کوبنده دهیم | یمن تهدیدات رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرد مهلت سه‌ماهه یکی از نمایندگان مجلس به وزیر علوم برای مأموریت‌محورکردن دانشگاه‌ها انتقاد یکی از نمایندگان مجلس از وزیر علوم: خجالت می‌کشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم پاسخ وزیر بهداشت به مطالبات پرستاران | بهبود شرایط کاری و معیشتی در اولویت است واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد
سرخط خبرها

انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد

  • کد خبر: ۳۷۰۱۶۵
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۸
انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد
وزیر خارجه انگلیس در جریان سفر به اردن با تأکید بر ضرورت تسریع در ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، خواستار گشایش همه گذرگاه‌های این منطقه و رفع کامل محدودیت‌های اعمال‌شده برای ورود اقلام امدادی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ایوت کوپر که از روز دوشنبه به‌عنوان بخشی از یک سفر چهار روزه منطقه‌ای در اَمان به سر می‌برد، ضمن بازدید از یکی از انبار‌های کمک‌های بشردوستانه انگلیس در اردن، از وضعیتی که مانع ورود این کمک‌ها به غزه شده، ابراز نگرانی کرد. وی گفت: «حمایت‌های ضروری انگلیس، از جمله مواد غذایی و تجهیزات پناهگاهی، ماه‌هاست که در انبار‌ها مانده‌اند. مردم غزه نمی‌توانند منتظر بمانند.»

وی افزود: «باید فوراً بر تعداد گذرگاه‌های بازشده افزوده شود، روند رفع محدودیت‌ها سرعت بگیرد و سازمان‌های بیشتری بتوانند کمک‌ها را به‌طور مستقیم وارد غزه کنند. علاوه بر غذا و سرپناه، اکنون نیاز به خدمات پزشکی و حمایتی برای زنان باردار و کودکان بیش از هر زمان دیگری حیاتی است.»

وزیر امور خارجه انگلیس بر همین اساس از بسته کمک مالی جدیدی به ارزش ۶ میلیون پوند برای ارائه خدمات بهداشتی و یک میلیون پوند کمک به آموزش نیرو‌های امنیتی فلسطینی در کرانه باختری خبر داد و اعلام کرد این اقدام با هدف «تقویت امنیت محلی و توانمندسازی نهاد‌های رسمی مردم فلسطین در چارچوب تلاش‌های بین‌المللی برای پیشبرد روند صلح» صورت می‌گیرد.

کوپر همچنین قرار است در جریان این سفر با مقام‌های ارشد اردنی و سایر کشور‌های منطقه‌ای درباره تقویت آتش‌بس غزه، حمایت از ثبات منطقه و تسهیل روند بازسازی غزه گفت‌و‌گو کند. وزارت خارجه انگلیس اعلام کرده، این سفر بخشی از تلاش‌های لندن در چارچوب طرح صلح غزه با هدف تسهیل ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و ایجاد زمینه برای بازسازی و آشتی است.

این سفر درحالی انجام شده است که بر اساس دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار، رژیم صهیونیستی از زمان اجرای توافق آتش‌بس تاکنون ده‌ها بار آن را نقض کرده و این وضعیت منجر به شهادت ۲۳۸ شهروند در سراسر این باریکه شده است.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی مدعی شده است که جنبش حماس با تحویل بقایای اشتباه از اسرای اسرائیلی، توافق آتش‌بس را نقض کرده است. با این حال، نهاد‌های بین‌المللی و رسانه‌های منطقه‌ای تأکید دارند که حملات هوایی و ادامه محاصره غزه مصداق بارز نقض آتش‌بس از سوی تل‌آویو است.

هفته پیش نمایندگان پارلمان انگلیس در جلسه‌ای با حضور نخست وزیر، از دولت خواستند اسرائیل را برای پایبندی به قوانین بین‌المللی تحت فشار قرار دهد. تحلیلگران سیاسی در انگلیس می‌گویند که این جلسه بازتاب‌دهنده افزایش فشار‌های افکار عمومی بر دولت این کشور برای اتخاذ موضعی صریح‌تر در قبال رژیم صهیونیستی است.

با وجود وعده‌های آمریکا و متحدان غربی برای نظارت بر آتش‌بس، ناظران هشدار می‌دهند که ادامه عملیات نظامی اسرائیل و محدودیت ورود کمک‌ها، می‌تواند زمینه فروپاشی کامل توافق صلح را فراهم کند و موج جدیدی از خشونت و بی‌ثباتی در منطقه به‌راه اندازد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->