نحوه خرید بلیت بازی استقلال و الوحدات در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت تلاش نافرجام پرسپولیس برای مذاکره با اوسمار سایه ناامیدی در آنفیلد | زنگ خطر برای مربی هلندی تیم ملی والیبال نشسته ایران رنک یک نخست جهان را از دست داد! برانکو - پرسپولیس منتفی شد؟ اسطوره لیورپول: صلاح باید از ترکیب کنار گذاشته شود طارمی در لیست بازی با بارسلونا آخرین وضعیت سلامتی صابر کاظمی (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل‌وانتقالات ناک‌اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس
سرخط خبرها

سرمربی تیم ملی اسپانیا: هدف ما قهرمانی در جام جهانی است

  • کد خبر: ۳۳۷۴۲۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
سرمربی تیم ملی اسپانیا: هدف ما قهرمانی در جام جهانی است
سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا پس از شکست برابر پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها اعلام کرد که هدف تیمش قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۶ است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال اسپانیا در دیدار فینال لیگ ملت‌های اروپا برابر پرتغال شکست خورد و از کسب جام ناکام ماند. این بازی در پایان ۱۲۰ دقیقه با تساوی دو بر دو به پایان رسید و پرتغال در ضربات پنالتی توانست با درخشش کاستا، سنگربانش به پیروزی برسد و جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

به نقل از مارکا، سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا در نشست خبری بعد از بازی گفت: قبل از هر چیزی باید بگویم که افتخاری است که این تیم را هدایت و با این بازیکنان کار می‌کنم. ما می‌خواهیم این راه را با قدرت و در کنار هم ادامه دهیم. اکنون به جام جهانی فکر می‌کنیم که هدف بعدی ماست.

لوئیس دلافوئنته درباره ضربات پنالتی که نتیجه بازی را تعیین کرد، گفت: ضربات پنالتی همیشه سخت‌اند و حتی گاهی بازیکنی هم که جرات زدن پنالتی را هم داشته باشد، جراتش را از دست می‌دهد. اشتباه موراتا مسئولیت من است، زیرا من بودم که این تصمیم را گرفتم. هر چند که موراتا اشتباه کرد و پنالتی را از دست داد، اما من بسیار متاسف و ناراحتم.

سرمربی لاروخا همچنین تسلیتش را به حاضران پس از درگذشت یکی از هوادارانی که از ردیف‌های تماشاگران در پایان نیمه اول وقت اضافه سقوط کرده بود، اعلام کرد.

او درباره تعویض‌ها در وقت اضافه گفت: ما به انرژی جدید نیاز داشتیم. به همین دلیل یرمی و بائنا را در بال‌ها قرار دادیم. یامال نیاز به استراحت داشت و به همین خاطر او را تعویض کردم.

تعویض یامال باعث شد تا هواداران بارسلونا بعد از این شکست به‌شدت از سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا انتقاد کنند و او را دلیل اصلی این شکست بدانند.

دلافوئنته اظهاراتش را با تحسین از تیم ملی پرتغال به پایان رساند و گفت: پرتغال تیم بزرگی است و باید به آنها تبریک گفت. آنها ترکیبی عالی دارند و بازی متعادلی بود. ما آنها را اذیت کردیم و عکس آن هم صادق است. در بازی‌های سطح بالا این جزئیات‌اند که برنده را تعیین می‌کنند. آنها خوب بازی کردند و بازیکنانش در سطح بسیار بالایی قرار دارند. من چیزی را تغییر نمی‌دهم. اگر آنها گل دوم را به ثمر نمی‌رساندند، ما درباره چیز دیگری صحبت می‌کردیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->