آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تجمع علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل مقر حزب لیکود

  • کد خبر: ۳۳۷۴۵۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
تجمع علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل مقر حزب لیکود
صهیونیست‌ها علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و عملکرد کابینه او در مقابل مقر حزب حاکم «لیکود» در سرزمین‌های اشغالی تجمع کرده و خواهان توافق تبادل اسرا با جنبش حماس شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت روز دوشنبه گزارش داد که خانواده‌های اسرای صهیونیست و برخی فعالان دیگر در مقابل مقر حزب لیکود در تل آویو تجمع اعتراضی برگزار کردند.

شرکت کنندگان در این تجمع با سردادن شعار، خواستار توافق تبادل اسرا به طور فوری شدند.

در این راستا، مادر «متان تسنگاوکر» اسیر صهیونیست در نوار غزه گفت: وقتی که امکان بازگرداندن تمام اسرا از طریق توافق فراگیر و توقف جنگ وجود دارد، نباید هیچ اسیری کشته شود.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز به نقل از پدر یک نظامی اسیر در غزه اعلام کرد: نتانیاهو خواهان کشته شدن اسرا است، او و کابینه اش به دنبال طولانی کردن مدت جنگ هستند.

در ادامه موج اعتراضات عمومی در سرزمین‌های اشغالی، عصر روز یکشنبه نیز با برگزاری تظاهراتی در شهر تل‌آویو، خواستار پایان فوری جنگ علیه نوار غزه و انعقاد توافق تبادل اسرا با گروه‌های مقاومت فلسطین شدند.

معترضان در میدان معروف کاپلان در مرکز تل‌آویو تجمع کردند و با سر دادن شعار‌هایی علیه کابینه بنیامین نتانیاهو، ادامه جنگ در نوار غزه را بی‌نتیجه و مایه افزایش رنج‌ها برای دو طرف خواندند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع، همچنین پلاکارد‌هایی با مضامینی، چون «توقف جنگ؛ همین حالا»، «به توافق برسید، جان گروگان‌ها (اسرا) را نجات دهید» و «هیچ راه‌حل نظامی وجود ندارد» در دست داشتند.

تظاهرات کنندگان از کابینه رژیم صهیونیستی خواستند با پذیرش توافق پیشنهادی میانجیگران، زمینه بازگشت اسرا را فراهم کند.

وضعیت اسرای صهیونیست در غزه به یکی از پرونده‌های حساس در مذاکرات و تحولات میدانی تبدیل شده و واکنش‌های داخلی و بین‌المللی متعددی را به دنبال داشته است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه او را مقصر ماندن فرزندانشان در اسارت می‌دانند و بر این باورند که نتانیاهو با اصرار بر ادامه جنگ، اسرائیلی‌ها را قربانی اهداف سیاسی خود می‌کند.

منبع: العالم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->