شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود وزیر اقتصاد به کمیسیون صنایع و معادن دعوت شد سخنگوی دولت: فعلاً خبری از حذف ارز ترجیحی از کالا‌های اساسی و دارو نیست سازمان ملل نسبت به کُندی ورود کمک‌ها به غزه ابراز تأسف کرد پایان سفر ۲ روزه معاون پزشکیان به برزیل حضور وزیر علوم در منزل شهید سپهبد سلامی دبیرکل ناتو ضمن تأکید بر بازدارندگی هسته‌ای، مطرح کرد: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد طحان نظیف در نشست خبری: حذف چهار صفر از پول ملی به تصویب شورای نگهبان رسید حمایت مجلس از دولت در زمینه تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیکی سخنگوی طالبان: بعضی افراد در اداره اطلاعات و ارتش پاکستان پیشرفت افغانستان را تحمل نمی‌کنند معاون وزیر خارجه: دفاع ملی و میهنی ایرانیان، نقشه‌های اسرائیل را برهم زد حسین‌زاده: زنان روستایی باید به نیروی محرکه اقتصاد محلی تبدیل شوند نحوه اجرای سال اول برنامه هفتم توسعه در دستور هفته جاری مجلس (۱۷ آبان ۱۴۰۴) شهردار جدید نیویورک؛ تغییرات داخلی یا سیاست ضداسرائیلی؟ گروسی درگیری هسته‌ای را رویدادی محتمل دانست مشاوره فنی بغداد و واشنگتن برای تعیین مسیر روابط امنیتی در آینده تلاش کره جنوبی به دنبال سوخت آمریکا برای ساخت زیردریایی هسته‌ای شکست مذاکرات استانبول | طالبان و پاکستان یکدیگر را مقصر می‌دانند
سرخط خبرها

ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد

  • کد خبر: ۳۳۷۶۰۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، گاوین نیوسام فرماندار دموکرات ایالت کالیفرنیا را در پی مخالفتش با اعزام گارد ملی به دنبال درگیری میان مردم و پلیس را به بازداشت تهدید کرد و فرماندار کالیفرنیا نیز اظهارات ترامپ را گامی آشکار به سوی استبداد دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که از بازداشت «گاوین نیوسام»، فرماندار کالیفرنیا به‌دلیل آنچه «نقش در شورش‌های خشونت‌آمیز اخیر» عنوان شد، حمایت می‌کند.

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اظهارات نیوسام که گفته بود تام هومان مسئول مرزی دولت فدرال اگر جرات دارد او را بازداشت کند، گفت: «اگر جای تام بودم، این کار را می‌کردم. فکر می‌کنم عالی است. گاوین از تبلیغات خوشش می‌آید، اما فکر می‌کنم کار بزرگی خواهد بود. او کار وحشتناکی انجام داده است.»

رئیس جمهوری آمریکا با توهین به فرماندار کالیفرنیا، او را فردی «خوش‌برخورد، اما به‌شدت بی‌کفایت» خواند و عملکردش در اداره ایالت را «فاجعه‌بار» توصیف کرد.

ترامپ گفت: «من گاوین نیوسام را دوست دارم. او آدم خوبی است، اما به شدت بی‌کفایت است. همه این را می‌دانند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به راه‌آهن کوچکی که او در حال ساخت است، نگاه کنید.»

ترامپ همچنین معترضاندر لس‌آنجلس را «آشوبگران حرفه‌ای» و «شورشیان» توصیف کرد.

اظهارات ترامپ پس از آن مطرح شد که تام هومان روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز تلاش کرد تا روشن کند که خواستار دستگیری نیوسام نبوده است.

هومان گفت: «هیچ بحثی در مورد دستگیری نیوسام وجود نداشت.»

او به ان‌بی‌سی نیوز گفته بود که هر کسی که مانع اجرای قانون مهاجرت در لس‌آنجلس شود، از جمله فرماندار و کارن باس، شهردار لس‌آنجلس، ممکن است با دستگیری مواجه شود.

نیوسام در مصاحبه‌ای با‌ام اس ان بی سی نیوز، هومان را به دستگیری ترغیب کرد و به پیشنهاد ترامپ مبنی بر احتمال دستگیری او پاسخ داد.

گاوین نیوسام فرماندار کالیفرنیا در واکنش به اظهارات ترامپ گفت: رئیس جمهور ایالات متحده همین الان خواستار دستگیری یک فرماندار در حال کار شد. این روزی است که امیدوار بودم هرگز در آمریکا نبینم.

فرماندار دموکرات کالیفرنیا تصریح کرد: مهم نیست که شما دموکرات باشید یا جمهوری‌خواه، این خطی است که ما به عنوان یک ملت نمی‌توانیم از آن عبور کنیم - این گامی آشکار به سوی اقتدارگرایی و استبداد است.

در پی تشدید اقدامات دولت دونالد ترامپ علیه مهاجران، اعتراضات گسترده‌ای در منطقه لس‌آنجلس صورت گرفته که به درگیری میان نیرو‌های پلیس و معترضان، خشونت، گاز اشک اور و بازداشت ده‌ها نفر منجر شده است.

اعتراضات بصورت پراکنده در آخر هفته میلادی (هفت ژوئن برابر با ۱۷ خرداد) در لس‌آنجلس و حومه آن، پس از بازداشت دست‌کم ۴۴ نفر توسط مأموران فدرال مهاجرت، آغاز شد. این بازداشت‌ها بخشی از سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت ترامپ در قبال مهاجران هستند که شامل موجی از یورش‌ها و اخراج‌ها در سراسر کشور می‌شود.

حدود ۳۰۰ نیروی گارد ملی به دستور دونالد ترامپ و علی‌رغم مخالفت گاوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا در سطح شهر مستقر شده‌اند. این نخستین بار در چند دهه اخیر است که رئیس‌جمهور بدون درخواست یا رضایت یک ایالت، دستور استقرار گارد ملی را صادر می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->