شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است حمله رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن (۳۰ تیر ۱۴۰۴) شناور نیروی دریایی روسیه وارد منطقه عمومی رزمایش خزر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی

  • کد خبر: ۳۳۸۱۳۲
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۱
پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی
نویسنده و تحلیلگر سیاسی سوری، ضمن هشدار درباره خطر گسترش تصرف خاک سوریه توسط رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که جاه‌طلبی‌های «اسرائیل» در جنوب سوریه متوقف نمی‌شود، بلکه تا مرز عراق نیز پیش خواهد رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد شادی توتونچی»، نویسنده و تحلیلگر سیاسی سوری، به خبرگزاری «المعلومه» گفت: «رژیم صهیونیستی از سکوت مشکوک دولت انتقالی جولانی در سوریه برای ادامه گسترش نفوذ خود در خاک سوریه سوءاستفاده می‌کند. این رژیم دیگر به قنیطره، درعا و سویدا بسنده نمی‌کند، بلکه به دنبال دستیابی به مناطق وسیع‌تری از جمله پالمیرا و حومه حمص تا مرز عراق است.»

وی افزود: «رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ، بزرگترین حامی گروه‌های تروریستی در سوریه بوده و همچنان هست. اسرائیل بار‌ها برای محافظت از تروریست‌ها در برابر حملات ارتش سوریه و متحدانش مداخله و مستقیماً از آنها حمایت اطلاعاتی و نظامی کرده و با انتقال مجروحان آنها به بیمارستان‌های اسرائیل به درمان آنها پرداخته است. بازدید‌های عمومی نتانیاهو از آن مکان‌ها نیز مؤید همین مطلب است.»

او خاطرنشان کرد که «رژیم صهیونیستی اشغال بلندی‌های جولان و قنیطره را تکمیل کرده و بدون هیچ گونه رویارویی قابل توجهی از سوی گروه جولانی به حومه دمشق رسیده است.»

این در حالی است که گزارش‌هایی مبنی بر تأسیس بیش از ۲۰ پایگاه نظامی اسرائیلی در جنوب سوریه، مجهز به فناوری‌های نظارتی، جاسوسی و ایجاد پارازیت، در سراسر قنیطره، درعا و سویدا منتشر شده است.

توتونچی توضیح داد که «این استقرار‌های نظامی، راه را برای گسترش اشغالگری اسرائیل به سوی صحرای سوریه هموار می‌کند و احتمال نزدیک شدن به مرز عراق، به ویژه پس از عقب‌نشینی نیرو‌های آمریکایی از پایگاه اردوگاه الرکبان، وجود دارد.»

او خاطرنشان کرد که «حضور موساد «اسرائیل» در مناطق تحت کنترل جدایی‌طلبان کرد در شمال سوریه و همچنین در کردستان عراق، سال‌هاست که شناخته و تایید شده است که نیات توسعه‌طلبانه این رژیم را در سراسر مشرق عربی آشکار می‌کند.»

منبع: العالم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->