واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

احتمال کاهش مرگ و میر کرونا با استفاده از واکسن «ب ث ژ»

  • کد خبر: ۳۳۸۱۴
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
احتمال کاهش مرگ و میر کرونا با استفاده از واکسن «ب ث ژ»
طبق تحقیقات جدید واکسن «ب ث ژ» سل که به طور معمول به کودکان در کشور‌هایی با میزان بالای عفونت سل تزریق می‌شود، احتمالا در کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از COVID-۱۹ نقش مهمی دارد. هم اکنون محققان مشغول بررسی واکسن ب ث ژ برای جلوگیری از ابتلای کادر درمان به کووید۱۹ هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، طبق گزارشی که در ژورنال «Proceedings of the National Academy of Sciences» منتشر شده، واکسن «ب ث ژ» که به طور مرتب به کودکان کشور‌هایی با نرخ بالای شیوع بیماری‌های باکتریایی تزریق می‌شود، به کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ منجر می‌شود.

لوییس اسکوبار از دانشگاه ویرجینیا تک و یکی از محققان ارشد این پژوهش، می‌گوید: تحقیقات اولیه ما نشان داد کشور‌هایی با نرخ بالای واکسیناسیون ب ث ژ، شاهد نرخ کمتر مرگ و میر ناشی از کووید۱۹ هستند. اما وضعیت در کشور‌های مختلف یکسان نیست. به عنوان مثال جمعیت گواتمالا از ایتالیا جوانتر است، بنابراین مجبور شدیم اطلاعات را با توجه به این تمایز‌ها سازگار کنیم.

محققان پس از بررسی تمایز در فاکتور‌هایی که احتمالا روی خطر ابتلا به ویروس تاثیر می‌گذارد (مانند درآمد، تحصیلات، خدمات درمانی و سن) متوجه شدند کشور‌هایی که نرخ تزریق واکسن ب ث ژ در آن‌ها بالاتر است، پیک مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در آن‌ها پایین‌تر است.

نمونه خوبی از این امر کشور آلمان است. این کشور قبل از اتحاد آلمان شرقی و غربی در سال ۱۹۹۰ میلادی ۲ برنامه واکسیناسیون جداگانه داشت. نرخ مرگ و میر کووید۱۹ میان شهروندان سالمند در آلمان غربی حدود ۳ برابر بیشتر از آلمان شرقی بود. بررسی‌ها نشان داد در آلمان شرقی تعداد افراد سالمند بیشتری این واکسن را در نوزادی دریافت کرده بودند.

اسکوبار در این باره می‌افزاید: واکسن‌های ب ث ژ از بدن انسان در برابر بیماری‌های تنفسی ویروسی دیگر نیز محافظت می‌کنند. البته او خاطرنشان می‌کند این امر نتیجه گیری اولیه تحقیق است.

این درحالی است که هم اکنون محققان مشغول بررسی واکسن ب ث ژ برای جلوگیری از ابتلای کادر درمان به کووید۱۹ هستند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->