قطعی گسترده هوش مصنوعی ChatGPT (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | سرویس OpenAI بار دیگر از دسترس خارج شد ویدئو | تریلر بازی Call of Duty: Black Ops 7 ترسناک‌ترین و انکارناپذیرترین واقعیت مدل‌های هوش مصنوعی چیست؟ احتمالا باتری سری گلکسی S۲۶ پیشرفت چندانی نخواهد داشت شاهکار دیگری از تلسکوپ جیمزوب: ثبت بزرگ‌ترین تصویر پانوراما از عالم اولیه + عکس تأثیر کافئین بر مغز حتی در زمان خواب هم باقی می‌ماند همه‌چیز درباره ماه کامل توت فرنگی (خرداد ۱۴۰۴) + زمان و راهنمای رصد و عکاسی با مزایای ترند جدید شبکه‌های اجتماعی یعنی «پیاده‌روی ژاپنی» آشنا شوید جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت
سرخط خبرها

کشف راهبردی برای تولید واکسن کرونا با DNA

  • کد خبر: ۳۳۳۳۰
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
کشف راهبردی برای تولید واکسن کرونا با DNA
محققان در صدد هستند که DNA را با فناوری نانو به واکسن ضد کرونا تبدیل کنند. این ساختار درون محیط آزمایشگاهی و روی سلول‌های کشت داده شد و مورد آزمایش قرار گرفت و نتایج امیدوارکننده‌ای به‌دست آمده است.
به گزارش شهرآرانیوز، راهبرد جدیدی برای تولید واکسن ارائه شده که در آن رشته‌های DNA تازده شده و شبیه به ساختار ویروس در می‌آید. سپس روی سطح آن با پروتئین‌های ویروسی پوشش داده می‌شود. محققان در حال استفاده از این فناوری برای تولید واکسن ضدکرونا هستند.

محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) با تا زدن رشته‌های DNA و ایجاد ساختار‌هایی شبیه به ویروس، ذراتی مشابه ویروس HIV ساختند که می‌تواند موجب تحریک شدید سیستم ایمنی بدن شود. این ساختار درون محیط آزمایشگاهی و روی سلول‌های کشت داده شد و مورد آزمایش قرار گرفت و نتایج امیدوارکننده‌ای به‌دست آمده است. محققان معتقداند که این فناوری ممکن است در آینده نزدیک راهکاری برای تولید واکسن ضد ایدز باشد.

رشته‌های تاخورده DNA در این پروژه، از نظر ابعاد و شکل بسیار شبیه به ویروس هستند و روی سطح آن‌ها با استفاده از پروتئین‌های ویروس HIV پوشانده شده‌است. این پروتئین‌ها که در واقع آنتی‌ژن بوده، دارای الگو‌هایی هستند که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود و پاسخ جدی در بدن ایجاد می‌کنند.

پژوهشگران روی توسعه واکسن با استفاده از این فناوری کار می‌کنند و در حال حاضر آن‌ها در حال توسعه واکسن ضد کرونا با این فناوری هستند و پیش‌بینی می‌کنند که این نوع واکسن‌ها را بتوان برای طیف وسیعی از بیماری‌های ویروسی به کار برد.

دارل ایروان، از محققان این پروژه می‌گوید: «قوانین طراحی که در این پروژه به کار رفته از نظر ژنتیکی قابل استفاده برای آنتی‌ژن‌های بیماری‌های مختلف است. بث می‌گوید: «ساختار DNA شبیه به گیره است، بنابراین می‌توان آنتی‌ژن‌ها را در آنجا قرار داد. این ذرات شبیه به ویروس به ما این امکان را می‌دهد که برای اولین بار اصول مولکولی بنیادین تشخیص توسط سلول ایمنی بدن را دریابیم.»

ویروس‌های طبیعی، نانوذرات حاوی آنتی‌ژن هستند که تصور می‌شود سیستم ایمنی بدن (به ویژه سلول‌های B) برای شناخت موثر چنین آنتی‌ژن‌هایی تکامل یافته است. اکنون واکسن‌ها از ساختار‌های ویروس طبیعی تقلید می‌کنند و اعتقاد بر این است که چنین واکسن‌های حاوی نانوذرات در تولید پاسخ سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند.

با این حال، تعیین اندازه ذرات و فاصله میان آنتی‌ژن‌ها و تعداد آنتی‌ژن در هر ذره برای دانشمندان چالش‌برانگیز بوده است. این گروه نشان دادند که با استفاده از تازدن DNA می‌توان این شاخص‌ها را به دلخواه مدیریت کرد.

نتایج این پروژه در نشریه Nature Nanotechnology به چاپ رسیده است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->