فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محروم‌اند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر لبنانی: طرح خلع سلاح آمریکایی است تکذیب یک نقل قول از معاون وزیر خارجه مذاکرات هسته‌ای ایران و آژانس اتمی از سر گرفته شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: سوءتفاهم پیش‌آمده بین تهران و دوحه کاملا با سفر اخیر برطرف شد رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل آیت‌الله علم‌الهدی:  هدف دشمن ایجاد تفرقه بین سنی و شیعه است کرملین: دور دوم مذاکرات پوتین و ترامپ امکان‌پذیر است پوتین: هر نیروی خارجی در اوکراین هدف مشروعی برای حمله خواهد بود موضوع الحاق کرانه باختری از دستور کار کابینه رژیم صهیونیستی خارج شد وال استریت ژورنال: هیئت ایرانی به وین سفر می‌کند (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جزئیاتی از دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا سه گروه حقوق بشری فلسطین را تحریم کرد سنگ‌اندازی آمریکا برای حضور هیأت ایرانی در سازمان ملل
سرخط خبرها

کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت

  • کد خبر: ۳۳۸۱۸۷
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: بلافاصله پس از صدور این قطعنامه تحمیلی و ظالمانه، پرسشنامه طراحی (DIQ) مربوط به دو اقدام مشخص و مؤثر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه شد. یکی از این اقدامات، راه‌اندازی سایت سوم امن غنی‌سازی است که به‌عنوان سومین مجتمع غنی‌سازی کشور، از ضریب امنیتی بسیار بالایی برخوردار است و اهمیت راهبردی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: در واقع، کشورهای غربی، به‌ویژه سه کشور اروپایی و ایالات متحده، به‌طور مکرر اقداماتی علیه کشورمان انجام می‌دهند. صدور قطعنامه علیه ایران برای اولین بار نیست و پیش‌تر نیز بارها شاهد چنین اقداماتی بوده‌ایم. ما همواره هشدار داده‌ایم که این رویکرد نتیجه‌ای برای آن‌ها به دنبال نخواهد داشت.

وی افزود: متأسفانه، آن‌ها گمان می‌کنند اعمال فشارهای گوناگون، از جمله تحریم‌های اقتصادی و فشارهای سیاسی، می‌تواند ایران را وادار به عقب‌نشینی از مواضع برحق خود کند. این یک اشتباه استراتژیک بزرگ است که بارها آزموده شده و نتیجه‌ای نداشته است. ما پیش‌تر نیز تذکر و هشدار داده‌ایم که در صورت اتخاذ رویکرد تقابلی، اقدامات خود را متناسب با آن تنظیم خواهیم کرد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: متأسفانه، این کشورها باز هم به این مسیر ادامه دادند. ما نیز از قبل پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده بودیم. همان‌طور که در بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی اعلام شد، تصمیماتی در کشور اتخاذ شده است که امروز توسط جناب آقای مهندس اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، به همکاران ابلاغ شد.

معاون سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: بلافاصله پس از صدور این قطعنامه تحمیلی و ظالمانه، پرسشنامه طراحی (DIQ) مربوط به دو اقدام مشخص و مؤثر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه شد. یکی از این اقدامات، راه‌اندازی سایت سوم امن غنی‌سازی است که به‌عنوان سومین مجتمع غنی‌سازی کشور، از ضریب امنیتی بسیار بالایی برخوردار است و اهمیت راهبردی دارد. علاوه بر این، ماشین‌های نسل اول مستقر در مجتمع غنی‌سازی شهید دکتر علی‌محمدی در فردو با ماشین‌های پیشرفته نسل ششم جایگزین می‌شوند. این اقدام به‌معنای افزایش چشمگیر تولید مواد غنی‌شده خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->